- Emoji Skoru
- 25.103
- Puanlar
- 498
Evet oryantal de olurdu bak onu unutmuşumKeşke buzluğa atsaydin
Kız sizinkiler baya sosyetikmisbiz anca oryantal çıkacak diye beklerdik saçmalık o ayrı da
Başınız sağolsun neler yaşamaşsınızAh canım yaa, 2015 sonrası benim de öyle oldu maalesef, annem kanser oldu, onun süreci tamamen benim üstümdeydi, babam şekerden oksijen tedavisi gördü, sonra düştü cami dönüşü, kalça kemiği kırıldı ameliyat oldu ama maalesef atlatamadı vefat rtti, üstüne eşimin narsistliği ayyuka çıktı, kardeşim eve haciz getirdi, anlat anlat bitmez, son nokta geçen yıl kendi rahatsızlığımla aklım başıma bi nevi de olsa geldi. Şimdi sen yoksan hiçbir şeyin önemi yok deyip, önce ben deme zamanı artık.
Basın sağ olsun Allah sana kızlarına sağlıklı güzel ömürler versin InsallahAh canım yaa, 2015 sonrası benim de öyle oldu maalesef, annem kanser oldu, onun süreci tamamen benim üstümdeydi, babam şekerden oksijen tedavisi gördü, sonra düştü cami dönüşü, kalça kemiği kırıldı ameliyat oldu ama maalesef atlatamadı vefat rtti, üstüne eşimin narsistliği ayyuka çıktı, kardeşim eve haciz getirdi, anlat anlat bitmez, son nokta geçen yıl kendi rahatsızlığımla aklım başıma bi nevi de olsa geldi. Şimdi sen yoksan hiçbir şeyin önemi yok deyip, önce ben deme zamanı artık.
Güzel anları belki deEvet oryantal de olurdu bak onu unutmuşum
Tek eğlencemiz o olunca
Ramazan da anneannemde güzel geçerdi
Bizim evde oruç tutan olmazdı anneannemler tutardı o zamanı da orda geçirirdim
Sahur çok güzel hazırlardı
İftarda bir telaş olurdu
Yılbaşında da bizim evde öyle olurdu kuzenlerim gelirdi beraber güzel zamanlar geçirirdik
Ben sanırım her özel zamanları seviyorum
Belki deGüzel anları belki de
Allah babana rahmet etsinAh canım yaa, 2015 sonrası benim de öyle oldu maalesef, annem kanser oldu, onun süreci tamamen benim üstümdeydi, babam şekerden oksijen tedavisi gördü, sonra düştü cami dönüşü, kalça kemiği kırıldı ameliyat oldu ama maalesef atlatamadı vefat rtti, üstüne eşimin narsistliği ayyuka çıktı, kardeşim eve haciz getirdi, anlat anlat bitmez, son nokta geçen yıl kendi rahatsızlığımla aklım başıma bi nevi de olsa geldi. Şimdi sen yoksan hiçbir şeyin önemi yok deyip, önce ben deme zamanı artık.
Kısacası dünya boşBen de plan yapmayı 30’larımda bıraktım. Planladığım hiçbir şey pratiğe uymadı. Hayatı çok zorlamak hayal kırıklığından başka işe yaramıyor. Babamın 2020’deki ölümüyle de zaten çok büyük beklentilerden vazgeçtim. Sağlık, huzur yeter. John Lennon’ın çok güzel sözünü bırakıyorum buraya.
Karaciğerle ilgili otoimmun hepatit dediler, ama 2 ay teşhis konmadı, her hafta kan verdim, koştur koştur hastaneye git işe gel sonuç almaya git, bu süreçte neyim var diye kafaya tak, kanseri blrebir yaşamış olarak neler geçti aklımdan, en son tıpta profesör bıldum da o teşhis koydu, tedavi de zor geçti ilk 5-6 ay çok kötüydü, öleceğim sanıyordum, o kadar gitti bende herşey, hafızam gitti, kilo verdim, işe gidemedim 2 ay, vs.vs. Yeter artık dediğin yerden sınanıyorsun, Allahım daha beterinden korusun artık be diyeyim, dayanamicam defikçe üst üste grldi herşey, ama dediğim gibi toparladım artık, daha iyiyim, anı yaşamaya çalışıyorum.Basın sağ olsun Allah sana kızlarına sağlıklı güzel ömürler versin Insallahherkesin dertleri başka başka işte..
bizim de anneannemin ablası geçen kış kalcasini kirdi, bir senedir yatalak, kırığa bağlı olarak pıhtılaşmalar oldu demans Alzheimer a çevirdi. Yaşıyor ama nasıl yaşıyor işte bir nefes sadecehasta bakma çok zor,üzüntüsü ayrı emeği ayrı
Sende ne çıktı çok çok geçmiş olsun
Ya işte bu şekilde değil de, herşey benim hayrıma olacak şekilde ilerliyır hayatta diye düşün, kimseye beddua etmemeye çalış, olayın içinde iken çok zor biliyorum, ama inşallah geçecek bu günler deAllah babana rahmet etsin
Evet biz olmazsak hiç bir şeyin önemi yok
Bak bugün dinci bir ayet mi bişey okudu
Özü şu sabret mükâfatını al gibi birşey
Ama bende sabredecek bir yer kalmadı napayım sevabı da eksik olsun
Artık odun vere vere kendi sağlığımdan gidiyor
Sabır da bir yere kadar
Eyüp peygamber değiliz hasa
Artık sabretmek yerine defetmeyi düşünüyorum
Hakkımı helal etmek mi
Son nefesinizde kelime-i şehadet akliniza gelmesin diye beddua edesim var ne sabrı yani
Bilmiyorum ben mi kötü dusunuyorum
Kalbim çok mu katilasti çok mu kötüyüm artık
Eskiden Allah rızası der sabrederdim herkese sabredebildigim kadar sabırsızim pat pat söylerim o ayrı ama
Şimdi sıfır sabrım var
Annem de bana derdi Allah peygamber sabrı versin, Anne öyle deme Allah kurtarsın de derdik her seferinde, gerçekten de Allah kurtardı. Rabbim inşallah senin de gönlünü feraha ulaştırsın. Ezan da okunuyorAllah babana rahmet etsin
Evet biz olmazsak hiç bir şeyin önemi yok
Bak bugün dinci bir ayet mi bişey okudu
Özü şu sabret mükâfatını al gibi birşey
Ama bende sabredecek bir yer kalmadı napayım sevabı da eksik olsun
Artık odun vere vere kendi sağlığımdan gidiyor
Sabır da bir yere kadar
Eyüp peygamber değiliz hasa
Artık sabretmek yerine defetmeyi düşünüyorum
Hakkımı helal etmek mi
Son nefesinizde kelime-i şehadet akliniza gelmesin diye beddua edesim var ne sabrı yani
Bilmiyorum ben mi kötü dusunuyorum
Kalbim çok mu katilasti çok mu kötüyüm artık
Eskiden Allah rızası der sabrederdim herkese sabredebildigim kadar sabırsızim pat pat söylerim o ayrı ama
Şimdi sıfır sabrım var
Allah rahmet eylesin, çok haklısınız. Akışa bırakmak en güzeliBen de plan yapmayı 30’larımda bıraktım. Planladığım hiçbir şey pratiğe uymadı. Hayatı çok zorlamak hayal kırıklığından başka işe yaramıyor. Babamın 2020’deki ölümüyle de zaten çok büyük beklentilerden vazgeçtim. Sağlık, huzur yeter. John Lennon’ın çok güzel sözünü bırakıyorum buraya.
Oyy neler olmuş, bununla geçmiş olsun. Gerçekten her şeyin başı sağlık dediklerinin ne olduğunu ben 30 dan sonra anladım, eskiden tam manasını çözemezdimKaraciğerle ilgili otoimmun hepatit dediler, ama 2 ay teşhis konmadı, her hafta kan verdim, koştur koştur hastaneye git işe gel sonuç almaya git, bu süreçte neyim var diye kafaya tak, kanseri blrebir yaşamış olarak neler geçti aklımdan, en son tıpta profesör bıldum da o teşhis koydu, tedavi de zor geçti ilk 5-6 ay çok kötüydü, öleceğim sanıyordum, o kadar gitti bende herşey, hafızam gitti, kilo verdim, işe gidemedim 2 ay, vs.vs. Yeter artık dediğin yerden sınanıyorsun, Allahım daha beterinden korusun artık be diyeyim, dayanamicam defikçe üst üste grldi herşey, ama dediğim gibi toparladım artık, daha iyiyim, anı yaşamaya çalışıyorum.
Vücut karaciğere mi saldırıyorKaraciğerle ilgili otoimmun hepatit dediler, ama 2 ay teşhis konmadı, her hafta kan verdim, koştur koştur hastaneye git işe gel sonuç almaya git, bu süreçte neyim var diye kafaya tak, kanseri blrebir yaşamış olarak neler geçti aklımdan, en son tıpta profesör bıldum da o teşhis koydu, tedavi de zor geçti ilk 5-6 ay çok kötüydü, öleceğim sanıyordum, o kadar gitti bende herşey, hafızam gitti, kilo verdim, işe gidemedim 2 ay, vs.vs. Yeter artık dediğin yerden sınanıyorsun, Allahım daha beterinden korusun artık be diyeyim, dayanamicam defikçe üst üste grldi herşey, ama dediğim gibi toparladım artık, daha iyiyim, anı yaşamaya çalışıyorum.
Hiç beddua etmedimYa işte bu şekilde değil de, herşey benim hayrıma olacak şekilde ilerliyır hayatta diye düşün, kimseye beddua etmemeye çalış, olayın içinde iken çok zor biliyorum, ama inşallah geçecek bu günler de
Son yıllarda çok bozuldumAnnem de bana derdi Allah peygamber sabrı versin, Anne öyle deme Allah kurtarsın de derdik her seferinde, gerçekten de Allah kurtardı. Rabbim inşallah senin de gönlünü feraha ulaştırsın. Ezan da okunuyor
Aynen. Bu bilinç tecrübeyle, yaşanmışlıkla, acılarla yoğrularak belli bir olgunluğa erişince geliyor. Ondan önce dünya telaşına, hevesine kaptırıyorsun kendini.Kısacası dünya boş
Ne istersen kabul oluyor ama olan da mutlu etmiyor
Sanırım tatminsiziz
Allah razı olsun. Size de büyük geçmiş olsun. Allah beterinden saklasınAllah rahmet eylesin, çok haklısınız. Akışa bırakmak en güzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?