Bazen akışa teslim olmak gerekir, acaba sizin bu kaygınızın altında yatan sebep neydi?Valla ozendim
Ben de plan program diye diye deli ettim kendimi sonucu panik atak kaygı bozukluğu taşikardi olarak döndü bana
Pandemide hastalık hastası oldum önce, üstüne babam ölümden döndü çok yoğun hastane ameliyat sureclerimiz oldu, o dönem eşim rahatsızlandı, her şey duze çıkınca benim panik ataklar panik bozukluğa evrildi. Ustune gebe kalmaya çalışırken verdiğimiz mucadeler tedaviler, en son da bebek kaybı olunca film koptuBazen akışa teslim olmak gerekir, acaba sizin bu kaygınızın altında yatan sebep neydi?
Ben seni muglali biliyorumKuzu muğla da değilim egeliyim ama
Tekne orda herhalde o kalmış aklında
Cumartesi terapin nasıl geçti ?Çok haklısın canım, ben de nefes egzersizleri yapıyorum terapistimin onerisiyle, iki üç aydır şükür çok daha iyiyim, atak gelmiyor eskisi gibibiraz daha yoğunlaşıp kalıcı bir dinginlik ve anda kalma olayını yaratmak amacım
Katildiktan sonra bizi de aydınlat bakalım nasıl gelecek
Örgü ünv de sever yapardım bir daha bıraktimBen de bu ara örgü ye çok sardığım için okunmayı bekleyen 4 yeni romana artık başlamak istiyorum, bu ara hiç istediğim gibi okuyamadım
Abimler gitmiş beğenmişAvatarı sormuştun biz beğendik.
Tiyatroyu daha çok seviyorumAa oley sevindimben de yanıma birini bulup gideyim sinemayı tek sevmiyorum
Kırmızı mercimek çorbasıakşama ne mamalar var kızlar?
İncik hiç yapmadım yaHaftasonu cildirdigimiz için kısır kek börek
İncik pişirdim, yanına brokoli haşladım, pancar haşladım sosladim salata gibi
Nispeten temiziz bugün
Keşkek yaphahaha bitiremedin mi kız daha? ben de kemikli et çıkarttım kıza, haşlar bişeyler yaparız.
Keşke buzluğa atsaydinHala kaldı bir de dün annemle babama gelin yiyelim dedim bir fasıl da öyle sofra kurdum hala bitmedielimin olcusuzlugu
Incigin suyuna çorba yaptım bir de bonus
Sizin de çok güzelmiş menü bana zaten et olsunS sarahconnor duymasın ahaha
Kız sizinkiler baya sosyetikmisÇocukken ne severdim
Mandalina alırdık kestane muz hindi
Çam ağacımız vardı hep süslemek isterdim çok büyüktü olmazdı
Hele kar yağınca süper olurdu
Evde tek başına çıkardı çok eğlenirdik kardeşimle
Her şey sanırım küçükken güzeldi
Çok ayrıntıci titizsin yapı olarakta zatenPandemide hastalık hastası oldum önce, üstüne babam ölümden döndü çok yoğun hastane ameliyat sureclerimiz oldu, o dönem eşim rahatsızlandı, her şey duze çıkınca benim panik ataklar panik bozukluğa evrildi. Ustune gebe kalmaya çalışırken verdiğimiz mucadeler tedaviler, en son da bebek kaybı olunca film koptu
O yüzden artık inan yarınımı bile planlamak istemiyorum, neyi planlamaya kontrol etmeye çalıştıysam oradan gol yedim
Cumartesi terapin nasıl geçti ?
Örgü ünv de sever yapardım bir daha bıraktim
Örgülerin hepsini yeğenim attirinca bide
Tiyatroyu daha çok seviyorum
Güzel geçti canımİncik hiç yapmadım yaben nasıl boğayim
Foto olayını ben de seviyorum dönüp bakmak çok hoşuma gider o günkü halimizi duygularımızı anımsamaksimlumina balım
Bizde hiç yılbaşı kutlamadik
Bize de sıradan
Ailecek genelde foto cekiniriz o gün anisina
Ne yormak hem deÇok ayrıntıci titizsin yapı olarakta zaten
Oda yorar
Hem güzel hem yorucu
Oh bereketli olmuş çorbanSelam canlar
Çorbayı fazla yaptim
Kaynarken üç kavanoz ayırdım.
Umarım bozmadan yiyebiliriz.
Alışverişe ara vericem.
Dolaptan gidecem inşallah
Diyet şükür
Ayy keşke benimki de boğa olsaydıGüzel geçti canımçok iyi geliyor terapi bana yarın akşam tiyatroya gidiyoruz, bayadir gitmemiştim özledim ben de
İnciği düdüklüde önce mühürleyip sonra pişiriyorum pamuk gibi oluyorkocam boğa, biz sırf bogaz bir çiftiz
İki kişilik yiyor yetişemiyorum pişirmeye taşırmaya boşverAyy keşke benimki de boğa olsaydı
Dolaba koymayı unutmazsam bişey olmaz da .Foto olayını ben de seviyorum dönüp bakmak çok hoşuma gider o günkü halimizi duygularımızı anımsamak
Ne yormak hem dekendime eziyet ediyorum bazen resmen de işte malesef anadan ne görürsen onu kopyalıyorsun bazı konularda terapide hepsi ortaya çıkıyor
Oh bereketli olmuş çorbanben kavanozlayinca bir haftaya kadar bekletiyorum dolapta hiç zehirlenmedik henüz
Senin burcun neydiİki kişilik yiyor yetişemiyorum pişirmeye taşırmaya boşver
Ben öbür ruhlu bir teraziyimSenin burcun neydi
İki yine iyiymiş ben üç dört kişilik de yerdim de artık diyetteyim
Bir de 30 kilo hedef koydum
83 den 66 ya inmistimBen öbür ruhlu bir teraziyim
Bizim evin mutfak masrafı 4 kişilik aileye bedel keşke az yeseydik masraf da az olurdu ahhaa
30 kg hedef süper, daha önce bahsetmiştin yine sanki böyle büyük kilolar verdiğin bir dönemin olmuş, yine yaparsın bence
Ah canım yaa, 2015 sonrası benim de öyle oldu maalesef, annem kanser oldu, onun süreci tamamen benim üstümdeydi, babam şekerden oksijen tedavisi gördü, sonra düştü cami dönüşü, kalça kemiği kırıldı ameliyat oldu ama maalesef atlatamadı vefat rtti, üstüne eşimin narsistliği ayyuka çıktı, kardeşim eve haciz getirdi, anlat anlat bitmez, son nokta geçen yıl kendi rahatsızlığımla aklım başıma bi nevi de olsa geldi. Şimdi sen yoksan hiçbir şeyin önemi yok deyip, önce ben deme zamanı artık.Pandemide hastalık hastası oldum önce, üstüne babam ölümden döndü çok yoğun hastane ameliyat sureclerimiz oldu, o dönem eşim rahatsızlandı, her şey duze çıkınca benim panik ataklar panik bozukluğa evrildi. Ustune gebe kalmaya çalışırken verdiğimiz mucadeler tedaviler, en son da bebek kaybı olunca film koptu
O yüzden artık inan yarınımı bile planlamak istemiyorum, neyi planlamaya kontrol etmeye çalıştıysam oradan gol yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?