Biz de evdeyiz, yeni yıl kutlamayız, normal günlerden tek farkı benim için, geçmiş ve gelecek kıyaslaması olabilir.Yok böyle 2026 da şunu yapıcam buraya gidicem şu kursa basliycam gibi
Ama onu demişken hazır sen, soralım herkese
Biz hala konuşmadık bile napacagimizi
Geçen sene benim için buruktu biraz, özenmemiştim çok
Bu sene daha beter şeyler oldu hiç kalkışmıyorum o yüzden
Sanırım fazla anlam yükleyince hayal kırıklığı oluyor
Hala kaldı bir de dün annemle babama gelin yiyelim dedim bir fasıl da öyle sofra kurdum hala bitmedihahaha bitiremedin mi kız daha? ben de kemikli et çıkarttım kıza, haşlar bişeyler yaparız.
evet, öyle çabuk geçiyor ki o günler, içinde iken hiç bitmeyecek gibi görünse de, ilerde bu günleri de arıyorsunuz.Şu yaşa kadar annelikten anladığım = Gönüllü kölelikKahveyi soğumadan içebiliyorsam, kesintisiz 4-5 saat uyuyabilirsem benden mutlusu yok Çocuklar insana küçük şeylerle mutlu olmayı öğretiyor
Sen bence kafa dinlemeyi seviyorsun tek film izlemektenseBen bayılırım tek başıma sinemaya gitmeyeRadyo Tv sinema mezunuyum zaten. Benim için büyülü bir dünya sinema En son Top Gün Maverik’e gittim. Çocuklardan sıra gelmiyor ki.
Sabah 4’e doğru küçüğümün hırıltıları eşliğinde uyudum. Sabaha karşı uyandırdı. Öğlene doğru uyandım. Ama halka yeni açıldımDaha yeni konuşulanları anlayıp, cümle kurabiliyorum.
Takvimde sene değişti diye niye biz kutluyoruz diyen kocama hak verir oldum ben de ahahaBiz de evdeyiz, yeni yıl kutlamayız, normal günlerden tek farkı benim için, geçmiş ve gelecek kıyaslaması olabilir.
Farkettım de ben hiç öyle plan yapmamışımYok böyle 2026 da şunu yapıcam buraya gidicem şu kursa basliycam gibi
Ama onu demişken hazır sen, soralım herkese
Biz hala konuşmadık bile napacagimizi
Geçen sene benim için buruktu biraz, özenmemiştim çok
Bu sene daha beter şeyler oldu hiç kalkışmıyorum o yüzden
Sanırım fazla anlam yükleyince hayal kırıklığı oluyor
Ya et çok seviyorumHala kaldı bir de dün annemle babama gelin yiyelim dedim bir fasıl da öyle sofra kurdum hala bitmedielimin olcusuzlugu
Incigin suyuna çorba yaptım bir de bonus
Sizin de çok güzelmiş menü bana zaten et olsunS sarahconnor duymasın ahaha
Benim de öyleFarkettım de ben hiç öyle plan yapmamışım
Hayat beni neye suruklediyse o olmus onu yaşamışım.
Çocukken ne severdimTakvimde sene değişti diye niye biz kutluyoruz diyen kocama hak verir oldum ben de ahaha
Evet o içsel sorgu açısından güzel bence farkındalık sagliyor
En güzeli aslında harika bir kafaFarkettım de ben hiç öyle plan yapmamışım
Hayat beni neye suruklediyse o olmus onu yaşamışım.
Çocukluk anıları tabii ki bir başka, o zaman hayatın ciddiyetinin farkında olmadığımız için belki de ,bize çok eğlenceli geliyordu. Hayat yine aynı hayat, ama büyüyünce tabii sorumluluklar artıyor, o çocuk saflığı kalmıyor. Kaygılar yükleniyor.Çocukken ne severdim
Mandalina alırdık kestane muz hindi
Çam ağacımız vardı hep süslemek isterdim çok büyüktü olmazdı
Hele kar yağınca süper olurdu
Evde tek başına çıkardı çok eğlenirdik kardeşimle
Her şey sanırım küçükken güzeldi
Ya asla ama asla tadı yok gerçekten de artıkÇocukken ne severdim
ne güzel bir çağıranınız var en azından. bizim buralarda kimse kimseyi de istemez oldu artıkYa asla ama asla tadı yok gerçekten de artıküniversitedeyken filan da çılgınca planlar yapardık biz yılbaşı için, az önce arkadaşım aradı diyor ki biz evdeyiz gelin bekleriz yemek yer tombala oynarız herkesin bakışı değişmiş demek ki diyorum
Kız dalga geçmedim takdir ettim aşkolsunNıye dalga geçtin ya
Evet buna şükür tabiine güzel bir çağıranınız var en azından. bizim buralarda kimse kimseyi de istemez oldu artık
Muglaya kar yağar mıydı ya ne güzel dağlık kısmında mı yaşıyor o zaman sizinkiler. Oralar kar görüyo anca derlerdiÇocukken ne severdim
Ben düşünmeyi plan yapmayı sevmiyorum daKız dalga geçmedim takdir ettim aşkolsunben hep plan yapıp hedef koyup şubat olmadan cortluyorum genelde ahahah
Valla ozendimBen düşünmeyi plan yapmayı sevmiyorum da
Biri yerime dusunup hadi diyecekonu da Rabbım yapıyo
Yürü ya kulum
Kuzu muğla da değilim egeliyim amaMuglaya kar yağar mıydı ya ne güzel dağlık kısmında mı yaşıyor o zaman sizinkiler. Oralar kar görüyo anca derlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?