Biz de evdeyiz, yeni yıl kutlamayız, normal günlerden tek farkı benim için, geçmiş ve gelecek kıyaslaması olabilir.

hahaha bitiremedin mi kız daha? ben de kemikli et çıkarttım kıza, haşlar bişeyler yaparız.
Hala kaldı bir de dün annemle babama gelin yiyelim dedim bir fasıl da öyle sofra kurdum hala bitmedi elimin olcusuzlugu
Incigin suyuna çorba yaptım bir de bonus
Sizin de çok güzelmiş menü bana zaten et olsun S sarahconnor duymasın ahaha

evet, öyle çabuk geçiyor ki o günler, içinde iken hiç bitmeyecek gibi görünse de, ilerde bu günleri de arıyorsunuz.

Sen bence kafa dinlemeyi seviyorsun tek film izlemektense
Benim de afyonum çok geç patlar sabahları, iletişim kuramam uzun süre evde kim varsa ahah

Biz de evdeyiz, yeni yıl kutlamayız, normal günlerden tek farkı benim için, geçmiş ve gelecek kıyaslaması olabilir.
Takvimde sene değişti diye niye biz kutluyoruz diyen kocama hak verir oldum ben de ahaha
Evet o içsel sorgu açısından güzel bence farkındalık sagliyor

Farkettım de ben hiç öyle plan yapmamışım
Hayat beni neye suruklediyse o olmus onu yaşamışım.

Ya et çok seviyorum koku hassasiyeti sonra çıktı

Afiyet olsun ellerine sağlık

Farkettım de ben hiç öyle plan yapmamışım
Hayat beni neye suruklediyse o olmus onu yaşamışım.
Benim de öyle
Eskiden hep hayal kurardım şimdi kendim için kurduğum yok
Dün arkadaşla konuşuyorduk dedi ki aslında istediklerimize sahip oluyoruz er ya da geç ama çok çabuk tüketiyoruz ve sanki hiçbir şeyin sahibi değişmişiz gibi mutsuz oluyoruz

Bakıyorum gerçekten hayalini kurduğum her şeyi yaşıyorum ama mutsuz olmak için en ufak bir şey yetiyor

Takvimde sene değişti diye niye biz kutluyoruz diyen kocama hak verir oldum ben de ahaha
Evet o içsel sorgu açısından güzel bence farkındalık sagliyor
Çocukken ne severdim
Mandalina alırdık kestane muz hindi
Çam ağacımız vardı hep süslemek isterdim çok büyüktü olmazdı
Hele kar yağınca süper olurdu
Evde tek başına çıkardı çok eğlenirdik kardeşimle

Her şey sanırım küçükken güzeldi

Çocukluk anıları tabii ki bir başka, o zaman hayatın ciddiyetinin farkında olmadığımız için belki de ,bize çok eğlenceli geliyordu. Hayat yine aynı hayat, ama büyüyünce tabii sorumluluklar artıyor, o çocuk saflığı kalmıyor. Kaygılar yükleniyor.

Ya asla ama asla tadı yok gerçekten de artık üniversitedeyken filan da çılgınca planlar yapardık biz yılbaşı için, az önce arkadaşım aradı diyor ki biz evdeyiz gelin bekleriz yemek yer tombala oynarız herkesin bakışı değişmiş demek ki diyorum

ne güzel bir çağıranınız var en azından. bizim buralarda kimse kimseyi de istemez oldu artık

ne güzel bir çağıranınız var en azından. bizim buralarda kimse kimseyi de istemez oldu artık
Evet buna şükür tabii insanların artık birilerini ağırlayacak özenecek hali zamanı da kalmadı, sorumluluklar o kadar çok ki üzerimizde

Muglaya kar yağar mıydı ya ne güzel dağlık kısmında mı yaşıyor o zaman sizinkiler. Oralar kar görüyo anca derlerdi

Kız dalga geçmedim takdir ettim aşkolsun ben hep plan yapıp hedef koyup şubat olmadan cortluyorum genelde ahahah
Ben düşünmeyi plan yapmayı sevmiyorum da
Biri yerime dusunup hadi diyecek onu da Rabbım yapıyo
Yürü ya kulum

Ben düşünmeyi plan yapmayı sevmiyorum da
Biri yerime dusunup hadi diyecek onu da Rabbım yapıyo
Yürü ya kulum
Valla ozendim
Ben de plan program diye diye deli ettim kendimi sonucu panik atak kaygı bozukluğu taşikardi olarak döndü bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…