78 taneyi 3 günde mi yediniz? maşallah kız, naptınız, ne kadar kalorili? içli köfteden bahsettin değil mi?Hiç yaptırdın mi ?haftaya arkadaşlar yaptıracak adet düzensizliği için bana da yaptır diyorlar
Yaşları büyük hepsinin ve yakın
Kendileri de yer zaten
Biz bile bir oturuşta dünya kadar yiyoruz
Geçenlerde 78 tane yaptırdim üç günde bitirdik
Oğlum isyan ediyordu bıktım artık istemiyorum diye
Balım 52 ye geldim daha
Sabah 10 sayfa okudum ama kitaba ara verince ben unutuyorum ve ne okuduğumu anlamıyorum
Sabah okuma saatinde çocuklarla okudum aklım hep başka şeylere gitti bir kendini veremedim biseyde anlamadım
sağ salim dönersin inşallah. Kar -kış zor ya, ulaşım için özellikle.Günaydın
Bebek uyandirdi beni
Uykum varmış kendim uyanamadim
Gece de erkenden yattım 22.30 filandı sanırım.
Arabayı korka korka getirdim
İnşallah güneş açar da erir iyice karlar
Yemek düşünmedim
Öğlene kendime ton balıklı salata getirdim
Oğlana tavuklu pilav
Akşama da kendim bulurum birseyler diyet yemeklerim var da çocuklara bir şeyler yapabilirim.
Evet balım yemek yapmadim78 taneyi 3 günde mi yediniz? maşallah kız, naptınız, ne kadar kalorili? içli köfteden bahsettin değil mi?
Ben de unutuyorum şekerim, çağımızın hastalığı maalesef, yine de zorlayıp okuyorum, ne kalsa kar.
kendini veremeyince zor olur tabii, o farklı. en güzeli akşam yatmadan o zaman, bebişi uyutunca.
Aminsağ salim dönersin inşallah. Kar -kış zor ya, ulaşım için özellikle.
internete bi dur demezsek ne olcak halimiz bilmem, ben de çok şükür belki de tülay kök sayesinde iyi okuyabildim, sıırf onun yorumunu da dinleyeyim diye, bir de kütüphaneden aldımya, 3 tane 1 ay sürem var, bu sefer bitirip vermek istiyorum. Bi öncesinde Orhan kemal almıştım, 2 kitabı da sevemedim, bi de oğuz atay tutunamayanlar vardı, açmaya bile fırsat olmadı. O yüzden ağırlık vermek istiyorum okumaya.Akşam iki gündur oğlum erken yatıyor aslında kitap okumak için doğru zaman ama internette takılmayı tercih ettim
Baya da yorulmuşum dün çamaşır vardı asmaya bile üşendim sabah serdim
Bulaşık makinesi boşaltmayi bile bugune biraktim.
Ben burda 35 tl den yaptırıyorum, güzel de yapıyor. Hazır yemek iyi oluyor.Ay ben de birini bulup difrize içli köfte yaptırmak istiyorum. Tanesi kaç tl oldu acaba yıllar oldu yaptırmadım
Benim yaptırdığım büyük oluyor, 3 tane anca yersin yani. Afiyet şeker olsun. yemek işine çözüm olmuş.Evet balım yemek yapmadim
Akşam yemeği olarak üç günde yedik
Küçük yapıyor yapan kişi dışı incecik çıtır içi bol kıymalı yumsacik oluyor.
Amin
İyi di mi o fiyat bandı meselaBen burda 35 tl den yaptırıyorum, güzel de yapıyor. Hazır yemek iyi oluyor.
Kıyması güzel kıymaysa iyi hakikaten fiyatnormalde burda lokanta tarzı yerlerde en düşüğü 50 tl, ona bakarsan iyi oluyor. büyük de yapıyor, iç malzemesi de güzel.
Kendin götürsen malzemeleriKıyması güzel kıymaysa iyi hakikaten fiyat
Mantıyi öyle yaptiriyoruz işteKendin götürsen malzemeleri
Hem istediğin eti yemiş olursun
Kesin yapıyordurMantıyi öyle yaptiriyoruz iştebol koy diyoruz bir de ahahaha
Ben bir kaynanami darlayayim bakalım iç köfte de yapıyor mu o hanım
Sonunda bana içli köfte deneteceksin vallahi kolay diyorsun hepKesin yapıyordurmantıdan daha kolay
valla kadın hergün yapıp yapıp resim atıyor, ekmek su gibi gidiyor yanii.Kıyması güzel kıymaysa iyi hakikaten fiyat
ya bayiliyorum öyle bir şey yapıp siparişle satanlaravalla kadın hergün yapıp yapıp resim atıyor, ekmek su gibi gidiyor yanii.
ss aldım çok teşekkür ederim3 su bardağı bulgur 4 su bardağı sıcak suyla ıslat
Bulgurlar şişince bir su bardağı un iki yumurta tuz bir tatlı kaşığı salça ekle ve yoğur
2 soğan 50 gr tereyağı ile kavur sonra kıyma kat biraz salça maydonoz seviyorsan ceviz sevmiyorum dersen koyma ben oğlum sevmiyor diye koymuyorum
Kıyma 600-700 gr yeterli ama ben 500 gr dan yapıyorum kalan dış harcı minik yapıp buzluğa koyuyorum
Yoğurtlu bulgur köftesi yapıyorum
Buzluktan çıkınca hemen pişiriyorum
Yılda bir yaptırıyorum canımHiç yaptırdın mi ?haftaya arkadaşlar yaptıracak adet düzensizliği için bana da yaptır diyorlar
Yaşları büyük hepsinin ve yakın
Kendileri de yer zaten
Biz bile bir oturuşta dünya kadar yiyoruz
Geçenlerde 78 tane yaptırdim üç günde bitirdik
Oğlum isyan ediyordu bıktım artık istemiyorum diye
Balım 52 ye geldim daha
Sabah 10 sayfa okudum ama kitaba ara verince ben unutuyorum ve ne okuduğumu anlamıyorum
Sabah okuma saatinde çocuklarla okudum aklım hep başka şeylere gitti bir kendini veremedim biseyde anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?