- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 42.676
- Puanlar
- 598
Sulu köftede severm aslında.Afiyet olsun
Geçen bende kıyma aldım o gün yapamadım kaldı
Artık buzluğa attım yemegim yokken direk çıkarır yaparım
Baba taraf Bulgar göçmeni anne taraf ArnavutBenzer canım
1900 du ama bu ay çok gelir baya soğudu zira
Suda 500 bandında
Ama abonelik bitti benim
Eşin Bulgar göçmeni mi
Arnavut mu kendisi
Ortam değişimi olurdu
Git kayma başka şeyler yap
Mangalda sucuk ekmek ye
Salep iç
Fotoğraf çekin
Manzara izle
Burcu neSulu köftede severm aslında.
İnce bulgurla( kısırlık bulgur) yogurue yapar annem.esim sevmiyor
Yemekte seçmez hıc aslında ögutucu gibidir ne bulsa yiyoAma sulu köfte görünce düşmanlar topraklarını işgal etmiş gbı triplere griyo
Burcu ne
Bende çok severim sulu yıl
Lezzetli olan herşeyi severim ben
Benim de yükselenim aslanAslan kocam
Ben gece uykuya geçince yüzüme kolajen ayağıma maske yapıyorum yaElime eldiven giydim vazelinli onunla yazıyorum çok komik
Ben geceden vazelinli poşet giymiştim hala duruyorBen gece uykuya geçince yüzüme kolajen ayağıma maske yapıyorum ya
Ayağım gerçi yine de serrtdüzelmiyor
Ya body shop tr den çekildi geçen kış, onun bir ayak törpüsü var efffsaaaaneBen gece uykuya geçince yüzüme kolajen ayağıma maske yapıyorum ya
Ayağım gerçi yine de serrtdüzelmiyor
Kız hava çok soğuk değil mi, iyi yürüyorsun heee. Ben düşündüm de, soğuk diye vazgeçtim. Yılbaşı hazırlıkları başka neler var acep?Ben de sofra fasli bitti, yürüyüşe gidicem ordan da kapanmadan markete yetisirim umarım
Kuru bakla almam lazim, yılbaşı sofrasına arkadaş fava rica etti
Aman bi onu yemesin boşversene, benim ex koca her yemeğe bi kulp bulurdu , oyyy düşman başına yarabbim. Kurtuldum çok şükürSulu köftede severm aslında.
İnce bulgurla( kısırlık bulgur) yogurue yapar annem.esim sevmiyor
Yemekte seçmez hıc aslında ögutucu gibidir ne bulsa yiyoAma sulu köfte görünce düşmanlar topraklarını işgal etmiş gbı triplere griyo
Hangi diziBen de terbiyeli çorba yaptım, etli nohutlu onu yedim, annemdrn kalan kurabiye vardı, onu da hallettim üstüne çekirdek, nescafe. Yeme ve dizi işini kapattım bugünlük. Yarına da çorbamın kalanını götürürüm işe, akşam yeni yıl niyet çalışmasına katıldım, Orda olacağım. Keyifli geçer inşallah
Ay benim ki ne yoksa onu ister ne varsa niye var derAman bi onu yemesin boşversene, benim ex koca her yemeğe bi kulp bulurdu , oyyy düşman başına yarabbim. Kurtuldum çok şükür
IlahiAman bi onu yemesin boşversene, benim ex koca her yemeğe bi kulp bulurdu , oyyy düşman başına yarabbim. Kurtuldum çok şükür
Torpuleyecek birini de satın almam lazım, onu nere satiyoYa body shop tr den çekildi geçen kış, onun bir ayak törpüsü var efffsaaaane
Nefis yemek tarifleri olculeriyle ahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?