- Emoji Skoru
- 77.834
- Puanlar
- 1.123
- Konu Sahibi Batgirlfirarda
-
- #22.021
Şimdiden hissetmeye başladım bileYok canım onların hepsi annesine yakın oturuyor
Uzak olan tek biziz
İnşallah güzel gider kilolar
İstediğin kiloya ulaşırsın
Bir hafta sonra ödül günü yapıcamPeeeeh
Çok kati senin diyet
Ama bir ayda çok güzel verdin bence o yüzden bozma
Bana psikoloğum başka bir konuda örnek verirken kilo verme üzerinden şöyle bir başka örnek vermişti,Şimdiden hissetmeye başladım bile
Bir anda fos diye indim resmen
Bir hafta sonra ödül günü yapıcam
Onu bekliyorum
Kh yiycem bir gün sadece
O zamana kadar 3-4 kilo versem bari
Aynen balımBana psikoloğum başka bir konuda örnek verirken kilo verme üzerinden şöyle bir başka örnek vermişti,
Mesela dedi en büyük yanlislardan biri direkt diyete başlıyorum hedefim 30 kg vermek demektir. Bu direkt insanın gözünü korkutur ve 3-4 kg verdiğinde hala veremediğin 25 kiloyu düşünüp strese girersin. Çoğu zamanda o noktada pes edersin ve bir bakmışsın eski kg ya geri dönmüşsün. Küçük hedefler koymak, daha ziyade örneğin sayı hedefindense şu pantolonuma tekrar girebilmek, ya da önce beş kg vermek, sonra belki bir beş daha vermek gibi başlanırsa çok daha motive edici ve süreklilik getiren bir hedef olur demişti
Sen de bak tam o esiklerdesin
Pes etmemek için usul usul ilerlemen en güzeli
5 kilo bişey değil benimkinin yanındaAynen güzel başladın böyle de devamı gelir umarımben de hep bir ağzımda beş kg verme lafıyla geziyorum iki aydır ama sıfır icraat. Diyorum acaba o kadar da gerekli mi göremiyorum sjfjfjf. Ama yani oturunca göbeğimin katlamasını, eski çok sevdiğim giysilerime girememeyi de bir yandan kendime yakistiramiyorum çünkü hep zayıf bir insandım son bir seneye dek. Benim en büyük dezavantajim doymak için değil keyif için de yiyebilmem aç olmam şart değil önüme koy yerim hayirim yok
Ben de son aylarda bazı kiyafetlerin içine korse giymeye başladım ve boğulacak gibi hissediyorum çok korkunc djfjfj5 kilo bişey değil benimkinin yanında
Ben resmen abarttım
67 kilo ile geldim bir buçuk yılda 28 kilo aldım çok fena
Daha geçen sene aldığım kıyafetlere giremiyorum bir pantolonum var daha ya bir giydim ya iki o kadar yeni almistim yani
Korse giymekten sıkıldım korselerim bile sokulmeye başlamıştı
Neredeyse ayda 2 kilo almisim
Bir anda almadım 16 ay sürdü
Vermem de sürsün biraz napayım
Yüzüm çok düşüyor düşmesini istemiyorum inşallah bu sefer düşmez
Bn haccameye fılan gitmem yaYa içi malzemesi her şeyi sen mi veriyorsun
Büyük boy bide bence çok uygun
Yap yap yap
Harikasın ya bende kaydettim
Bir kaç kez denedim ama seninki de denenebilir .
Ya limon sıkacağı tersiyle yapmıştım ben icine streç filim koyup
Birde aparatı var onla da olur
Yap gitsin ne
Hamaratsin yaparsın
Yaaa ne için yaptırıyorsun
Neye faydası var
Memnun kaldın mı
Hastane klinik filan mı nerde yaptırıyorsun
Lokasyon vermeyim balım
Kız niye taktirmadin mesela ben hiç çıkartmiyorumyazlık lastik almıyorum çünkü daha çok yakıt yakmak hosuma gidiyor
Çiçeklerin resmini görebilir miyiz
AA bende mi alsam hıc denk gelmemisimCanım bolca markasının kendinden soslanmis halde kulbastisi oluyor hindi, direkt döküm tavada cizbiz yapıyorum
Cumaya kadar mutfağa girmeme planım var bakalım umarım öyle de olur
Bordo bordo bordoAfiyet olsun sudem
Bende yarın için hazırlık yaptım
Bizde toplanacaktın eşimin kardeşi annemde toplanalım demiş açıkcası benim de işime geldi
Hindi pilavı ben pişirip götüreceğim yanına patates salatası ve zeytinyağlı bamya yaptım
Çocuklar için kurabiye yaptım
Şimdi oturdum biraz bakım yapacağım
Oğlum için siyah nokta temizleme vakumlu aletinden aldım inşallah işe yarar
Burda çok yağmur yağıyor kediciklerime baktım yuvalarına girmişler
Biraz sosis verdim mamaları doluydu
Yeni arabaya koltuk kaplama aldık
Araya yolluk aldık
Dış merdivenlere yani bahçe merdivenlerine yolluk ve kapı paspası aldık
Bazıları geldi bazıları gelmedi
En üst katın duvarlarını sildim yani bir kısmını
Ordan burdan yazdım
Yarın ne giysem payetli yeşil bluzum ve siyah pantolonumu düşünüyorum ya da bordo saten etek ve aynı renk kazağım var onu mu giysem
Alıyorum bak caudalieyiSen de bendensin misafir konukev sahibi çok yorulmuyor boşver şanslıyız
Yaa o aletleri çok dikkatli yapmak gerekiyormuş çürüme yapmaması için deride, insallah memnun kalırsınız. Caudalie nin bir pembe kil maskesi var, gözenekleri müthiş temizliyor ve düzenli yapınca bence küçültüyor. Ergen değilim ama t bölgem yağlıdır, bende çok ise yarıyor önereyim istedim
Ben de size soracaktım ne giysem fikir verin diye
Yeşil bir bluzum var
Bir de tül elbiseler moda oldu ya siyahlı kahveli öyle bir elbise
Ne giyelimmm
Yerinde olsam bordolu kombini giyerdim sanırım
Biz tavuktan ziyade hindi yiyoruz canım onlara pek fazla işlem yapamıyorlarmis güya hızlı büyüsün diye, yiye yiye çok alıştık hindiye artık tavuk yavan gelir olduAA bende mi alsam hıc denk gelmemisim
Ben de onu aliyim bari gece alışverişi olsunAlıyorum bak caudalieyi
Bu arada bioxcin serum olayım iyi gidiyor6 gunde rimelim iyi durur oldu
Yani sağ kirpikler bı değişik duruyordu sadece ona surmekle başladım. Solla esitlendiler
Kisa vadede iyi performans bence
Bulamadım caudalienin hangi ürünü o ya Pembe kil olarak arıyorum noooooSen de bendensin misafir konukev sahibi çok yorulmuyor boşver şanslıyız
Yaa o aletleri çok dikkatli yapmak gerekiyormuş çürüme yapmaması için deride, insallah memnun kalırsınız. Caudalie nin bir pembe kil maskesi var, gözenekleri müthiş temizliyor ve düzenli yapınca bence küçültüyor. Ergen değilim ama t bölgem yağlıdır, bende çok ise yarıyor önereyim istedim
Ben de size soracaktım ne giysem fikir verin diye
Yeşil bir bluzum var
Bir de tül elbiseler moda oldu ya siyahlı kahveli öyle bir elbise
Ne giyelimmm
Yerinde olsam bordolu kombini giyerdim sanırım
Vinoperfectserisi olması lazımdı dur özelden foto atayımBulamadım caudalienin hangi ürünü o ya Pembe kil olarak arıyorum nooooo
Kahverengili elbiseEki Görüntüle 3691009 Eki Görüntüle 3691010 Elbiseyi kendim çektim ama rengi belli olmadı ürünün görselini koydum
Bluzun içindeki trikoyu görmezden gelelim lütfen
Evde olunacağı için kalın bir şey giyesim gelmedi
Vinergetic c detoks diye arat vinoperfect serisi değilmiş serumla karıştırmışım sjdjdjBulamadım caudalienin hangi ürünü o ya Pembe kil olarak arıyorum nooooo
Yarasın şifa olsun inşallahBen de onu aliyim bari gece alışverişi olsunsevindim canım sonuç almana vallahi
Ben de dün bioxcinin şampuanını aldım dökülmeye yarayacak mı bakalım meraktayim
Aynen botoks etkisiBen de son aylarda bazı kiyafetlerin içine korse giymeye başladım ve boğulacak gibi hissediyorum çok korkunc djfjfj
Kilonun en güzel yanı yüzü diri genç gösteriyor kırışıklığa müsade etmiyor