- Emoji Skoru
- 15.298
- Puanlar
- 498
- Konu Sahibi Batgirlfirarda
-
- #22.041
Arada bakıyorum, biraz sağlık sorunlarım var, onlarla hemhalim.@Ada-Anne mutlu seneler olsun
Nasılsın?
Hep aşağıda görmüyorum seni bir selam vereyim dedim
Allah şifa versin inşallahArada bakıyorum, biraz sağlık sorunlarım var, onlarla hemhalim.
Yeni yıl sana güzellikler getirsin canım
Kolay gelsin canım, biz de netflixte mad max var, yeni gelmiş, onu izliyoruz kızla, uzunmuş kız sıkıldı gitti, ben de tv açayım biraz bakayımLeslie yaptım yarım saat
Şimdi küçüğü uyutup TV ayarliycam
Aşırı yorgunum ikiden beri ayaktayım yeni oturdum o da yemeğe oturmakla birlikte yani.Selam
Marketlere vs uğrayıp geldim çok yoruldum.
Döner aldım kizarttim bugün menü döner ve salata
Büyük ekmek arası döner
Küçük yemiyor
Ona da artık yoğurt muz
Soğuktan bacaklarım bile çatlıyor
Bir kaşındi
Elimi sürdüğüm an bacağım çatır çatır kanamaya başladı
Ne kadar hassas bünyem var
Elim bacağım kanıyor soğuktan
İyi ki Finlandiya da filan yaşamıyorum
Soğuk da çok sıcak da sevmiyorum
Ama genel olarak güneş seviyorum
Biraz uzanıverseydin, iyi gelirdi.Aşırı yorgunum ikiden beri ayaktayım yeni oturdum o da yemeğe oturmakla birlikte yani.
Gözlerimden uyku akıyor
Başım Agrıyor
Eşim yeni geldi işten
yeni yedik kalktık hemen Bi kahve yaptım uykumu açar belki ne bileyim
Kahve iciyorum
Ufaklık uzandirmaz ama uzansaydim uyuyakalirdimBiraz uzanıverseydin, iyi gelirdi.
O ses açtım, yalnızım, kız odasına gitti, küçük kız gelemedi sınavları var. Plan yok, her zamanki gibi geçer bizde yılbaşı, bi farkı yok yani benim için, 1 yılı daha bitiriyoruz o kadar. Sizin plan nedir?Ufaklık uzandirmaz ama uzansaydim uyuyakalirdimnasıl geçiyor gecen
Planin ne
Ben bitiğim benden bı yol olmaz
Eşim işten geç çıktıO ses açtım, yalnızım, kız odasına gitti, küçük kız gelemedi sınavları var. Plan yok, her zamanki gibi geçer bizde yılbaşı, bi farkı yok yani benim için, 1 yılı daha bitiriyoruz o kadar. Sizin plan nedir?
Ne yedinizAşırı yorgunum ikiden beri ayaktayım yeni oturdum o da yemeğe oturmakla birlikte yani.
Gözlerimden uyku akıyor
Başım Agrıyor
Eşim yeni geldi işten
yeni yedik kalktık hemen Bi kahve yaptım uykumu açar belki ne bileyim
Kahve iciyorum
Horoz doldurdum iç pilavlaNe yediniz
Ne pişirdin