Aaa bu başlığı geçen gördüm azıcık bakındım
Daha detaylı inceleyeyim canım ben de çok teşekkür ederim
Ben biraz bir daha mı gelicez dünyaya modunda harcıyorum sanırım kendi gelirimce, azıcık bu konulara kafa mı yorsam dedim yeniyilda da o yüzden böyle videolar izlemeye başladım

ya tabii ki gelmicez ama harcamayı da kendin için verimli kılmak da ayrı bir meziyet. Misal aynı montu sezon başında 3000 tl ye alacağına, sezon sonu belki 2000 tl ye alacaksın. Bu tür tüyolara dikkat etmek önemli. İsraf etmemek mesela, sebze-meyve konusunda, ihtiyaç kadar almak, çok şey var, yazacak bu konularda. Bir gir bak bakalım, bir de
küçük birikimlerden büyük yatırımlara var, aynı yerde, az çok demeyip birikim yapmanın öneminden bahsediyor orda da.

Ya aslinda şuursuzca yaşamıyorum asla ama bazen düşünmeden kendimce lüks tüketimlerim oluyor bir ödül gibi alıyorum kendime ihtiyacım olmadığı halde, sırf gönlüm hoş olsun diye sanırım onu kısıtlamamın vakti geldi

bunu kendine zaman aralığı belirleyerek yapabilirsin, belki mantıklı gelirse. Ayda 1 şu kadar..... kendine göre limit ayarlayarak yapabilirsin. o ay aldın mı, canın bi daha bişey istediğinde, bekle, önümüzdeki ay artık de. motive yöntemleri bulursan kolay olur, veya lüzumsuzsa, onun yerine misal gr.altın gümüş, ne bileyim yatırımlık bişey alırsan.

En düzenli güzel yaptığım şey somut altın veya döviz almak dışarı çıktıkça ama minik minik. 20/30 dolar bile olsa alıp unutuyorum o iyi oluyor ona dokunmuyorum hiç geçen bir baktım fena da bir meblağ olmamış
Bunu çoğaltırsam dediğin gibi ne ala
Sonra telefonumun eskidiği aklıma geldi üzüldüm ahshsh muhtemelen hepsiyle gidip telefon değiştirecem

ama bak ne güzel biriktirdiğin paralarla alacaksın, kenara az demeyip atmak çok güzel bence.

ama bak ne güzel biriktirdiğin paralarla alacaksın, kenara az demeyip atmak çok güzel bence.
Ya evet en azından borca girmeden almış olacağım param neye yeterse onu alıcam belki ama zorlanmamış olucam o güzel
Cidden damlaya damlaya göl oluyor

Evdeki tüm saç fırçalarını taraklarını topladım,bir güzel şampuanla karbonat sirkeli suya bastım günlük en çok kullandığımı hep duşta yıkıyorum ama diğerlerinden pek emin olamadım ne zaman temizledim diye. Tek tek tüm saçları yoldum önce içlerindeki
Böyle ivir zıvır işleri halledeyim bugün dedim göze gelmeyen ama yapılması da gereken

ay o kadar toz nasıl doluyor o fırçalara, suya ıslayınca bile gitmiyorlar ki?

ay o kadar toz nasıl doluyor o fırçalara, suya ıslayınca bile gitmiyorlar ki?
Bilmiyorum ama çok fena tozlanıyor ki benimkilerin bazıları banyo dolabının içinde kapalı halde duruyor yani resmen çitiledim hepsini fosur fosur neyse bir süre götürür bu beni

Selam
Dunden salçalı makarna vardı akşama onu tükettik
Yarına öğlene de büyüğe mantı hasladim
Kucuge de ilikli tel şehriye çorbası yaptım
Çamaşırlar yıkanıyor
Bulasiklar yıkanıyor
Birazdan bende hazırlanıp çıkacağım
Daha yeni oturuyorum işten geldiğimden beri

Hacamat bugün muydu senin kuşum

yeşillik olabilir mi? salata, havuç-turp salatası çok severim ben mesela, turşu, donatmak size kalmış masayı.
Dünden karniyarigim kalmış iyi oldu, yanına karniyarigi koycam
Çorba
Bide lorlu salata
Bugun böyle olsun bakalm kuru biberde kizartcam, içli köfteden vazgeçtim

`