Düşünsene ben bir anda şey diyormuşum o marka bizim djfjfjfj viral gibi @bebeklinick
Valla belki rimel de sizin markadir çok adını duyduğumuz bi marka değil, yeni oluşum gibi boyle boyle büyüyeceksiniz

@ftemiz esim Pekfood mantıyı cok beğendi
Asla hazır mantıcı değildir

Bende beğendim agzıma top top kıyma gelsin isterim oyleydi, hic boş lokma yoktu, kıymanın aroması da iyiydi

Thank u @simlumina
yaaa sevindim, denenecekler listesine alınsın o zaman. Afiyet şeker olsun canm.

Günaydın
Bugün sersem gibiyim
Akşam çok üşüdüm duş almaya da erindim.
Bugün inşallah alırım.
Akşam yemegim var ama yarına köfte yapacağım.
Sanırım suludan yana kullanicam hakkımı.
Dün cam saklama kapları aldım.
Oglumla kendimize beslenme ısıtmak için mikro da .
O da aşırı ağır adamın kolu kopuyor iyi ki araçla geliyorum.
Tekrar kar yağacak deniyor keşke yagmasa
Hazır erimişken

Arkadaşlarım bugün ne yaptım başlığının altını bugün dolduramayacağım gibi pelte gibiyim gece çok geç yattım kitaba dalmisim. Sabah da ağrı içinde uyandım ayin malum zamanı bugün benim eve köye faydam olmaz gibi beni eleyin sjfjfjf

Sabah altiydi halen uyuyamamıştım
Ne çok şey düşündüm kafam susmadı uykular kaçtı

Ben de yemek olarak sadece nohut yaptım
Yanına pilav yapacağım
Çorba karar veremedim

Hiçbir iş yapmadım öyle yatıyorum
Yataklar toplanacak filan

Sabah altiydi halen uyuyamamıştım
Ne çok şey düşündüm kafam susmadı uykular kaçtı
Ay sen beni de geçmişsin ben 03.30 filandi görünce şok oldum saati ve hemen bayıldım ışığı kapatıp
O sesler başlayınca susmuyor anacım çok fena çok

Ben de yemek olarak sadece nohut yaptım
Yanına pilav yapacağım
Çorba karar veremedim

Hiçbir iş yapmadım öyle yatıyorum
Yataklar toplanacak filan
bugün hepimizin salmislik leveli ben de az önce kocama dünkü yemekleri sen bitir ben kendime makarna haşlarım yoğurtla yerim bitti gitti is çıkartma basimacdedim djfjfjjf
Yazık halbuki hiçbir talebi olmamıştı çocuğun
Tahammül seviyem ektedir

ben pazar akşamı 3 günlük salata hazırlamıştım dolaba, onu koydum getirdim, 2.cisini, ama henüz yemedim, sabah fıstık ezmeli mısır patlağı yedim 2 tane, 1 muz tahinle ezip yedim, 2 mandaline ve beyaz leblebi, acıkınca da salatayı yumurta haşlar akşam öğünü niyetine yerim. Akşam arkadaşla dışarı çıkacağız, dün gidelim demiştik, işi çıkmış.

Of saydıkların çok sağlıklı su an kendi yediğimden utandım ahaha afiyet olsun canım
Akşam gezmelerdesin demek

Of saydıkların çok sağlıklı su an kendi yediğimden utandım ahaha afiyet olsun canım
Akşam gezmelerdesin demek
ahahaha ben de akşam ne yediğimi söyleyim, 2 dilim kokoreç kavurdum, bol yağ vardı, lavaşa sardım yedim, üstüne tutku yedim, eh malum akşam da kafede yeriz tatlı, yaniii, ben de kaçırıyorum şekerim. Ama uzun zamandır yeşillik yemediğim için evde de salata hazırladım. keşke her hafta yapabilsem.

Valla kızımla ilgili bseye canım skldı mı çok cok abartıyorum ben ya
canım yaa, o kadar takma kafaya, uykusuz kalmaya değer mi? bebiş minnak zateni en güzel zamanları, tadını çıkarın, inanın zaman öyle bi hızlı geçiyorki. Benim küçük 20 ye girdi, yanii, hayal gibi geliyor o yılları düşününce.

Ahahah sen de kucuk kaçamaklar yapmışsın besbelli neyse afiyet olsun arada olur o kadar
Ben de yeniyil sofrasından beri yeşil salata yemedim sanırım su an sen deyince fark ettim bak, alayım da güzelce hazırlayayım içimiz temizlensin çok da seviyorum ama bazen yerken yoruluyorum salatayı çiğne çiğne bitmiyor ahshhs

Salata ben de severim ama şuan evde yok
Eşimin de işleri yoğun eve bile iş getiriyor beraber çalışıyoruz

Arabayı çalıştırıp markete gitmeye üşendim çünkü önce yakıt almam gerekiyor
dua edeceğim kendi kendine gelsin diye

Belki bahçeden çimen filan koparıp yerim
Yani o kadar ki araba kullanıp gitmem

`