Bizim işler de bu ara öyle
Ama ben bir noktaya kadar yardım ediyorum gerisi ful eşimde, öyle olunca da onun pestili çıkıyor
Ben çok üşenince marketten sipariş veriyorum ya, aslında sipariş verdiğim marketimiz de yürüyerek 7 dk filan ama bazen ona bile çıkamıyor insan jdjfjffj
Şimdi evi süpürüp lavabo tuvaletleri yıkayacağım sonra da yayılırsam tüm gün iyi olacak
Kitap örgü kahve modu

getir yok mu?

Evet çok yoruluyor akşam az biraz yardım ettim nasıl yorulmuşum o hergün bu işlerle uğraşıyor
Para kazanmak çok zor gerçekten

Söyleyebilirim aslında ama eşim hava güzel yürü gez hiç çıkmıyorsun diye bıdı bıdı ediyor sonra

Bnde şey kuruntusu var
Gece beni uykularımı kaçıran oydu.
Taaa geçen yıl ablama bi misafir gelmişti de kızımı bir dakika kadar kucağına almıştı ne niyetle almıştı, ablam o adama cocugu tutsana dıye nasıl dedi, adam Bız mutfağa girip çıkana dek( bir dakikayı geçmemiştir) cocuga istismar olacak temasta bulundu mu.
Ta oralara kuruldum. Çok kötü oldum
Cok kuruntuluyumdur ama bıyandan da anayım ben his mı ediyorum acaba diye aşırı inanıp saplanıp kaliyorum
Sonucta haklı olma ihtimalim de var

Kötü bişey yaşadın mı
Benim de küçükken parmaklarım kapıya sıkışıp koptu dikildi filan ama birinde az his var

Ben de sürekli gözümü kapatınca oğlumun ya parmakları arabaya sıkışırsa diye kurup uyuyamazdım
Babasıyla bile bir yere gönderecek olsam sürekli bak ellerini böyle sakla kapıya yanaşma sakın elini uzatma derdim

anam 1 yıl geçmiş kız, hay ilahii, nerden dönüp tekrar aklına getirdin, öyle bişey geldiğinde aklına, şimdi şu an burdayımi kızım yanımda güvende de, kendi kendine telkin et. şükrecek şeyleri hatırlayıp onları say, ana gel yani.

ay size de çok geçmiş olsun, çok zor olmuş olmalı, sizde travma etkisi bırakmış. Allah korusun çocuklarımızı da.

ay size de çok geçmiş olsun, çok zor olmuş olmalı, sizde travma etkisi bırakmış. Allah korusun çocuklarımızı da.
Teşekkür ederim hem de ne travma
Yazarken bile parmaklarımı sakladığımı farkettim

Makasla kesilen bir şeyi tutarken misal hep tedirgin olup çekerim elimi
Oğlum bıçakla bişey keserken hep uyarırım onu da tedirgin ettim yaşamadığı şeyin travmasını yükledim

offf çok geçmiş olsun canım yaaa.

Canım çok çok geçmiş olsun büyük travma şükür ki bir maraz kalmamış @sarahconnor
Benim de teyzemin küçükken parkta oynarken düşüyor ve dili kopuyor, annemle gitmişler parka. Hemen dikilmiş ve kaynamış ama aile travmaları haline gelmiş. Annem emanet çocuktan çok çekinir o yüzden, beni bile parka kendi çok götürmezdi babamla giderdik hep
Böyle şeyler malesef bizlerde kalıcı hasar bırakıyor mental olarak

Sen tam ev kuşusun belli oldu

Ya o kadar haklısın ki, devir igrenc bir devir insanların kalbi kokusuk. Kimin maksadı ne hiç bilemeyiz. Muhtemelen seni dün tetikleyecek bir şey okudun veya izledin, bilinçaltın hemen kendi kızınla olan olayı bağdaştırdı

Ay teyzene de çok geçmiş olsun

bizim de köyde, dayımın kızı kuyuya düşmüştü, sağ salim çıkarıldı neyse ki, ama onda ne travmalar bıraktı bilmiyom tabii.

Yaaa çok korkunc Allahım
evet yaaa, allah korudu yine de, okudu öğretmen oldu, müdür yardımcısı şimdi, 2 kızı var. Allahım işte, öldürmeyen Allah öldürmüyor. Sabah ben de üzücü bişey yaşadım burda, çok da moralim bozuldu, toparladım desem de hala etksiindeyim, kedilerimin biri arabamın altında kaldı.

kaybettik maalesef.
Yaaaa görünmez kaza hay Allah canım
Basın sagolsun

`