Ben de şimdi eve dönüyorum daha
Film güzeldi boşa gitmemişiz eheh
Çok uykum var ama mutfakları karışık bırakıp çıktım, onları kaldırmadan yatmayayım

Günaydın
Evdeki Hamam böcekleri ve karıncalardan bıktım
Bahçeli evde oturduğum için karınca İstanbuldan eşyaların arasında da sanırım buzdolabının motorunun içinde hamam böceği gelmiş habire uruyor.Kac kez zehir vs aldım bana mısın demiyor.Evde biz yaşıyoruz küçük çocuk var kafama göre de zehiri rahatça koyamıyorum ki lanet olasicalar minik minik yavru olmuşlar bir dünya geziyorlar sanki ev benim değil onların halbuki kirasını ben ödüyorum

günaydınlar,
Akşam ben de arkadaşla çıktım dışarı, ama resmen kazık yedik, o kadar kötüydü ki tatlıları, bildiğin sütlü çükolatayı eritip doldurmuşlar, ömrümde yediğim en kötü tatlıydı diyebilirim, çay bile 85 tl idi, bi tatlı çay 460 tl ödedim, arkadaş çocukları ile gelmişti, 1400 küsur ödedi, bir de beğenmedik yani. Memleketin hali ne olacak bilmem, ordan her zaman gittiğimiz pastaneye geçtik, soda ve çay içtik, toplam 220 tl ödedik, farka bakın yani. 4 soda, 4 çay 2 su. Bir de aynı muhitte ikisi de, hani muhit farkı desen o da yok. Neyse bi daha gitmeyiz artık.

Ayy gerçekten suyunu çıkardılar bu fiyat politikalarının. Kaptırabildigine gibi bir şey oldu her yer şimdiden yine yeni yıl zammı yapmış, durun bari zamli maaş alsaydı insanlar…
En güzeli gerçekten boykot edip gitmemek. Ama onu yapamıyoruz işte sanırım. Gunlerdir Twitter’da kebapçı bedri ustayı lincliyorlar görmüşsünüzdür belki.

Ben çok çok mecbur kalmadıkça gitmiyorum tr de
Daha öncede yazmıştım galiba
Kıytırık bir kebapçı bile içinde ne alkol var ne çeşit çeşit yemek var kuş kadar et ve doldurduğu iğrenç baharatlı kebaplarına dünya para istiyor
İnanın artık 100 gr bile et yok
Yunan da bulgarda tabaklardakini yiyemiyorsunuz bile öyle çok dolduruyolar
O tabaklara da ne öderseniz ödeyin üzülmüyorsunuz

İlaç şirketini ilaçlatıp 15 tatilde boş bıraksanız evi
Çünkü o hamam böcekleri bağışıklı kazanıyor o jellere tabletlere

Benim de en tiksindiğim canlı

kesinlikle katılıyorum, dolduruyorlar baharatı, et yok zaten, git gözün göre göre kasaptan al pişir.

maalesef öyle canım, ben de gitmezdim de, arkadaşın iş arkadaşı methetmiş, ha dedik sürekli aynı yere gitmeyelim. Bildiğinden şaşma arkadaş. Neyse olan oldu artık.

Gerçekten öyle tam enayi yerine konmak yaptıkları şey. Doymuyorlar onunla da, üstüne kuver servis ücreti ne ekleyebilirlerse bir de ordan kaziklamaca

maalesef öyle canım, ben de gitmezdim de, arkadaşın iş arkadaşı methetmiş, ha dedik sürekli aynı yere gitmeyelim. Bildiğinden şaşma arkadaş. Neyse olan oldu artık.
Ya insan yeni yerler de keşfetmek istiyor ben çok severim yeni açılmış ya da çok methedilen bir yerde ben de yiyip içeyim diye, ama işte sonu bu anlamda da hüsran olabiliyor. Ben tuzlu neyse de tatlıya verilen paraya ekstra üzülüyorum hani naptik karin mı doyurduk diyesim geliyor

Ya gecen kumpir paylasmislar boş patates kasa tereyağ 330 TL üstüne malzeme ekledikce fiyat degisiyor artıyor adamlar onu eleştirmiş 25 liralık patatese 330 TL verene kadar git üstüne biraz daha ekle biftek al kasaptan evinde pişir ye diyor çok mantikli
Nolduki o kebapciya Twitter yok hiç bakmıyorum ne olup bitiyor
İlaç şirketini ilaçlatıp 15 tatilde boş bıraksanız evi
Çünkü o hamam böcekleri bağışıklı kazanıyor o jellere tabletlere

Benim de en tiksindiğim canlı
Balım o kadar uzun süre gidip rahat edebileceğim bir yer yok ki
Ablama gidiyorum felaket
Annemin evi sobali
Anime gitsem yengem olay çıkarır
Bir kv ye gidebiliyordum rahat rahat ve rahat da ediyordum onla da koktuk
Zaten oğlum durmuyor.Kimsede ismemiyor açıkçası.Kv bile istemedi torunları evini batırıyor diye evden kovdu bizi.

Ha hoş sadece mekanların da suçu yok
Elektrik faturaları eleman giderleri sigorta vs dükkanı ayakta tutmak da çok zor bir de üstüne kar
Tabi abartmalarini doğru bulmuyorum ama

ya biri fiyatları eleştirmiş, hep gidiyorlarmış ailecek oraya yemeğe, çok kısa süre içinde inanılmaz bir zam yapıldığından şikayet edince, aralarında sosyal medya üzerinden itişme oldu, sonra kebapçıya maliyeden denetim mi ne gitmiş is uzadı vs.

Genel ilaçlama yaptırmalısın. Yaptırıp ıkı uc gun gidebileceğin bıyer yok mu evde asla kalmayın.

Ben Bulgaristana gıdecem galiba ya çok kiskirtiyosunuz beni sen ve esimin Bulgar arkadasi

Ben Bulgaristana gıdecem galiba ya çok kiskirtiyosunuz beni sen ve esimin Bulgar arkadasi
Git canım gez gel
He yemek konusunda hangisi iyi dersen yunan daha iyi

Bulgarda happy var ben ordan sushi filan yiyorum
Balık yiyorum çok güzel oluyor
Özellikle yazın varna da deniz kenarında çok güzel keyifli oluyor

Git canım gez gel
He yemek konusunda hangisi iyi dersen yunan daha iyi

Bulgarda happy var ben ordan sushi filan yiyorum
Balık yiyorum çok güzel oluyor
Özellikle yazın varna da deniz kenarında çok güzel keyifli oluyor
O zaman Yunanistan yapalım.
Zaten santoriniye gidecektim mayıs gbı ama santorinide bahsettiğin yemek kültürünu bulmak mumkun mu, içerlere atinaya filan mı geçmek lazim

arkadaş dedi iskender parasını verdik diye, aynen öyle bi yemek yesen neyse diyor.

`