- Emoji Skoru
- 77.834
- Puanlar
- 1.123
- Konu Sahibi Batgirlfirarda
-
- #22.501
Evde ilaç vardı biraz siktim sabahKv ile barışmam lazım kısmına çok güldüm.
Abla kalabalıksa gerek yok ya amaaan hıc çekilmez, ben çekemiyorumevime besli arkadas grubu vardı ikili çağırdım mesela, ay Bi tanesi de sonradan kaynak oldu mu. Cildiracaktim yüzüm fılan düşmüş farkeden olmuş. Aa o kadar belli oldu mu iyi bari demistim
olduk bı anda çoluk çocuk evde on kişi.
Ama bocek işine çözüm bulmak lazım
Senin mesajı gördükten sonra bugün evi süpürürken üç ayrı noktada örümcek ağı fark ettimEvde ilaç vardı biraz siktim sabah
Gece belli olur etkisi var mıdır gece çıkıyorlar genelde
N11 den de jel aldım kokusuz
Tavana yakın yerde olur örümcekSenin mesajı gördükten sonra bugün evi süpürürken üç ayrı noktada örümcek ağı fark ettimbahçe katıyım o yüzden oluyor sanırım, 4 aydır hiç yaşamamıştık anlam veremedim neden şimdi olduğuna. Neredeyse her gün de ev süpürüyorum, makinenin ışığında da görmemem imkansız bilemedim bu işi
Hayır yerde supurgeliklerin köşe birleşim yerlerinde ahahaTavana yakın yerde olur örümcek
Robot tavanı supurmeyince
Cok soğuk, evine siginmislardirSenin mesajı gördükten sonra bugün evi süpürürken üç ayrı noktada örümcek ağı fark ettimbahçe katıyım o yüzden oluyor sanırım, 4 aydır hiç yaşamamıştık anlam veremedim neden şimdi olduğuna. Neredeyse her gün de ev süpürüyorum, makinenin ışığında da görmemem imkansız bilemedim bu işi
Anaa dört yıllık topikmisSelam herkese
Günü kendim ve ailem için daha farklı değerlenirdiğim,kafama takılan yapmayı ertelediğim işleri azar azar yaparak geçirmek hedefim.
Eşlik etmek isteyen varsa buyursun gelsin
Bugün neler yaptım?
Çiçeğimi suladım.
Oğlumla elmalı kurabiye yaptım.
Oğlumla evde tenis oynadık.Çok eğlendik.
İsim şehir oynadık.
90 sayfa kitap okudum.
Yürüyüşe çıktım 9806 adım attım.
Tenis raketlerini yapıştırdım.
Aaa bende yorum yapmışım ya kız @sudem34Yattim
Tövbeler olsun öyle bir şey de mi varCok soğuk, evine siginmislardir
Dışarı çıkınca da üstümüze sığınıp eve taşınıyorlar bu havalarda
Nasıl öldürmeden rahat uyuyorsun.Tövbeler olsun öyle bir şey de mi varbuyursunlar diyemiyorum çok korkarım örümcekten, hiçbir böcek sineği de oldurmeme felsefem yüzünden öyle bakışırız oturup günlerce
Kıyamıyorum ahahaNasıl öldürmeden rahat uyuyorsun.
Ben evde gezdiğini görünce sürekli ağzımdan burnundan gireceklermis gibi, asla uyuyamam
Bunu diyen ben yazın belirli aralıklarla akrepli evlerde kaliyorum
Ayyy bende bayılacak gibi oluyorum seni çok iyi anladım, başım fılan dönmüştüKıyamıyorum ahaha
Annemin bilinçaltımı kirlettiği bir konu daha
Çok da tikli biriyim ama kendi kendine uzaklaşmasını evin başka yerlerini kullanmasını bekliyorum ahdjdj
Yazlıkta bir kez ayaklarıma kırkayak dolanmıştı ama görünce bayılıyordum sandım onu ezdim terlikle
Benim allahtan yanımda babannem vardı da ilk müdahaleyi yapti emekli sağlıkçı olarak sjdjfjAyyy bende bayılacak gibi oluyorum seni çok iyi anladım, başım fılan dönmüştü
Bsey olmaz bsey olmaz dıyolar bide, bende biliyorum olmaz alla alla
Allah razı olsun iyi ki saglikcisin herhangı biri degilsin nenemBenim allahtan yanımda babannem vardı da ilk müdahaleyi yapti emekli sağlıkçı olarak sjdjfj
Müdahaleyi söylüyorum
KORKMA BİR ŞEY OLMAZ KIZIMdiyip kolonya döktü ahahahaha
Çok faydası dokundu o gün çok ahzjxjxAllah razı olsun iyi ki saglikcisin herhangı biri degilsin nenem
Ay sana ne sorucam, bunlar ilk çıktığından beri kaç kıstır almaya yelteniyorum, yok çabuk gidiyor üstteki katmanı filan diye yorumları okuyup vazgeçiyorum. Bir de çok kalın gösteriyor mu, benim butlar zaten masallahhttps://www.defactofit.com/nbb/siyah-pelus-ic-yuzey-termal-kulotlu-corap-sl108-139021-siyah
Şu loyada 500 kusurdu
Defacto 200 e bırakıyor
İhtiyacınız varsa kaçırmayın daha ucuzu yok, plus bi ürün
@sarahconnor
@ftemiz
@simlumina
@sudem34
Kalın evet ben geçen kis aldımAy sana ne sorucam, bunlar ilk çıktığından beri kaç kıstır almaya yelteniyorum, yok çabuk gidiyor üstteki katmanı filan diye yorumları okuyup vazgeçiyorum. Bir de çok kalın gösteriyor mu, benim butlar zaten masallah
AhahaAnaa dört yıllık topikmis
Aynen ilk sayfada mi ne yorumun varAaa bende yorum yapmışım ya kız @sudem34