maşallah, atsana nasıl bişey oldu. Örgü kafam basmıyor yaa, bir ara kitabını felan da aldım ama çok karışık geldi. Eline sağlık, güzel günlerde giy inşallah hırkanı. Anne gibisi yok değil mi, imdadına yetişmiş

Günaydın kızlar, güzel bir gün olsun. Dün hastane işlerim vardı, kadın doğum kontrollerm, onları yaptırdım, yara varmış smear verdim, 15-20 güne çıkar dediler, dondurulacakmış sonuç çıkınca. Kolaylıkla geçer inşallah.
sabah da evden 1 pırasa doğradım getirdim, kıymalı yumurta yapacağım, yanına salata.

Evet ya elbise giymek çok kurtarıcı
Hele senin için her gün okuldasın düşün dur beş gün haftada ne giycem diye yoksaaa
Aynen
Bitince bakalım
Geçmiş olsun
İnşallah iyi çıkar

Günaydın
Küçüğüm elimde telefonu durdurmuyor artık o uyanıkken alamıyorum resmen.
Alo ver diyip duruyor
Geceleri de sallayarak uyumayı bıraktı kaç saat sallasam da uyumuyor
Artık yanına yatmaya başladım ondan önce ben çoktan uyumus oluyorum.
Yeni düzene gecicez mecbur
Sabah da uyanmıyor bakıcıya gitmek için uyandır hızlıca giydir uğraşıyorum
Maşallah bugün yine kar yağmış
Bakicinin evine çıkarken yokuş baya araba kaydı şükür başka arabalara çarpıp masraf çıkmadı.

Bugün yemeğim yok sadece fırında kalem böreklerim var geceden pişirip hazırlamıştım oğlanın öğle yemeğine akşama da kaldı baya
Küçüğün çorbası var bir tek
Belki basit gecistiriririm.

amannn Allah korusun ya,, çok zor karda araç sürmek.
Bebişe de Allah huzurlu uykular versin de, seni de rahat bıraksın artık inşallah

Ben de pırasalı bişeyler yaparım belki, mısır unlu pırasalı ekmek tarifi vardı, bi zamanlar yapmıtım, öyle bişey deneyebilirim.

Yok yahu yaparsın ben de kendim youtubedan izleye izleye tig öğrendim annem sisle örmeyi sever o yüzden pek faydası olmuyor bir şey öğretme anlamında bana eskiden dantel örermiş bir dönem tigla, yakın numarası ilerledi o dönem diye bırakmış

Cok da gecmis olsun bu arada, tertemiz gelsin smear sonucun insallah kalbini bozma

Sizin kar isi vallahi beni gerdi kız çok korkarım oyle araba kaysın filan allaha emanet olun canım her sabah akşam tehlikeli işler
Buraya da pazar gece gelecek diyorlar kar, görür muyuz bilmem @sudem34

Sizin kar isi vallahi beni gerdi kız çok korkarım oyle araba kaysın filan allaha emanet olun canım her sabah akşam tehlikeli işler
Sorma ya az önce lapa lapa yağıyordu

Sorma ya az önce lapa lapa yağıyordu
Ya görüntü çok hoş romantik de günlük hayat pratiğinde çalışmıyor işte iş okul derken
Evde oturabileceksen cam kenarında izle tüm gün
Öğrenciyken en bayilinan şey kar tatili

sağol canım, inşallah. Tığla dantel örmüşlüğü, kaneviçe yapmışlığım var gençliğimde, ama hepside eskide kaldı işte. Hayırlısı bakalım. Hırkayı tığla mı ördün?

valla ben de korkarım, çok tehlikeli. Bizim köyün ilçesinde, annemin dayısının evi vardı yokuşta bir yerde, Allahım normal zamanda bile yokuş çıkmaya tırsıyorum araba ile, değilki kar-buz.

bunu deneyebilirim. Tek kişilik olarak ölçüleri ayarlayıp, süt almam lazım ama. yoğurt olmaz mı ki süt yerine, olur sanki. ekşimsi mi yapar acaba? unutmazsam süt alırım.

Ooo dantel oren herseyi örer zaten en ince is o yani hoşuna gidiyorsa çok güzel kafa boşaltıyor ben o yüzden seviyorum çok bildiğimden değil :)
Tigla ordum evet hırkayı
Kolları yok ama bakın bakalım bir bu haliyle
Düğmeleri de kokos incili

Ya görüntü çok hoş romantik de günlük hayat pratiğinde çalışmıyor işte iş okul derken
Evde oturabileceksen cam kenarında izle tüm gün
Öğrenciyken en bayilinan şey kar tatili
Ay benim iki ucu moklu değnek
Evde kucukle sıkılıyorum işi daha çok seviyorum
Ama hava şartları zor olunca da tabi evde tatil fikri mantıklı
valla ben de korkarım, çok tehlikeli. Bizim köyün ilçesinde, annemin dayısının evi vardı yokuşta bir yerde, Allahım normal zamanda bile yokuş çıkmaya tırsıyorum araba ile, değilki kar-buz.
Benim ev dag başında zaten
Bakicinin ki de dağın basi değil ama çok yokuş
Süt al bence tariften şaşma
Neyle kombinliycen

`