- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 17.207
- Puanlar
- 168
- Konu Sahibi Batgirlfirarda
-
- #22.561
Ya ben ortaokuldayken filan çok tepede bir evde oturuyorduk, kar azıcık başlasın servisçi çıkamıyorum gelemiycem diyip arardı çok sinirlenirdik çünkü okul tatil olmazdı meselaAy benim iki ucu moklu değnek
Evde kucukle sıkılıyorum işi daha çok seviyorum
Ama hava şartları zor olunca da tabi evde tatil fikri mantıklı
Neyle kombinliycen
AA öğretmen misin @sudem34Evet ya elbise giymek çok kurtarıcı
Hele senin için her gün okuldasın düşün dur beş gün haftada ne giycem diye yoksaaa
Ben örgü örünce hazır almaya göre hesaplı oluyor mu onu merak ediyorumYarım saat oldu döneli eve
Tum akşam annemle örgü ördük dizi izledik çay tatlı kahve meyve
Bogazima kadar sistim
Hırkamın kolları harici bitmişti annemi bulmuşken düğmeleri ona diktirdim djfjfj
Koca hırkayı örüp düğmesini dikmeye erindim resmen
Valla örerken kafam çok boşalıyor inanılmaz bir meditasyon
Kitap okuycam şimdi yattım
Bugün çok yoruldum gündüz
Herkese iyi geceler
Cok gecmıs olsunGünaydın kızlar, güzel bir gün olsun. Dün hastane işlerim vardı, kadın doğum kontrollerm, onları yaptırdım, yara varmış smear verdim, 15-20 güne çıkar dediler, dondurulacakmış sonuç çıkınca. Kolaylıkla geçer inşallah.
sabah da evden 1 pırasa doğradım getirdim, kıymalı yumurta yapacağım, yanına salata.
Yani bence hiç de uyguna gelmiyorBen örgü örünce hazır almaya göre hesaplı oluyor mu onu merak ediyorum
Üç yıl öncesine kadaroruyordum ama şuan ip fiyatları ne mesela. Fiyatı hazırı geçer mi. Bikaç sevdiğim kazak var kızıma örmeyi istiyorum
Kız evde kuzucuk dıye ipim vardıYani bence hiç de uyguna gelmiyordaha doğrusu tabiki aldığın ip yerli mi ithal mi ona göre değişir, moher ipler filan çok pahalı
Ama nako kartopu vs alacaksan bence örmeye geri dönzaten senin minnosunun giyeceği şey ne kadar ip yiyecek ki
Ben bu hırkaya beş çile aldım, 75 tl den verdi, 35₺ de düğmelerin tane fiyatıydı, ama bence altıncıya ihtiyacım olacak gibi örneğin
Kuzucuk dediğin teddy gibi olanlardan mı? Ben de transfer beklerken başlamıştım oğluma niyetle. Çok güzel duruyor onlar ben battaniye başlamıştım gerçi giysi değilKız evde kuzucuk dıye ipim vardı
Kar Beyaz gerçi, absürt mu olur ki bilemedim ama onunla hemen başlayayım ben madem. Hırkası olmuş olur çocuğumun.
Annemlerın ördüğü hırkalara gıcık oluyorum biraz modern kaçsın istiyorum bakıyorum ustune ev araba işlemişler, yav noliihırkasız o yüzden cocugum.
Beyaz gomlekle güzel olur gibime geldiYa ben ortaokuldayken filan çok tepede bir evde oturuyorduk, kar azıcık başlasın servisçi çıkamıyorum gelemiycem diyip arardı çok sinirlenirdik çünkü okul tatil olmazdı meselatam sinir krizi
Bitireyim de kombini düşünürüm artıkkola başladım şimdi bir kahve yapıp işlerimi bitirdim evdeki
He kız onu da mı bilmiyordunAA öğretmen misin @sudem34
Ben de beyaz gömlek veya ince boğazlı body düşündüm içindeki en açık tondan, modeli rengi belli edebilmesi içinBeyaz gomlekle güzel olur gibime geldi
He kız onu da mı bilmiyordun
En eskilerden biri sensin bir deilk sayfalarda bile mesajın var
Yok yavrum ben sarahtan başka kimseyi tanımıyorum bu topikteBeyaz gomlekle güzel olur gibime geldi
He kız onu da mı bilmiyordun
En eskilerden biri sensin bir deilk sayfalarda bile mesajın var
Aaa sen sitede çıtırmissin zaten 6.yilin dahaYok yavrum ben sarahtan başka kimseyi tanımıyorum bu topikte
Sıfır bilgiyle geldim
O sirada sitede bir senesi yeni dolan ben sjdjdjdjfAaa sen sitede çıtırmissin zaten 6.yilin daha
Ben öyleyim bomboşTariflere bakarken yoruldum örmucembomboş yaşıcam bu hayatı @simlumina
O sirada sitede bir senesi yeni dolan ben sjdjdjdjf
Sen sürekli temizlik yapiyonBen öyleyim bomboş
Bugün onu da yapmadımSen sürekli temizlik yapiyongayet meşgulsün bence
Kız ben tedavi olmasam haberim bile yoktu buradan düşünBi an altı yıllıksin sen daha deyince üzülmüştüm, iyi geldi bu şimdi sen düşün
Ahahaha cok cabuk bir pes edis oldu bu yavrumTariflere bakarken yoruldum örmucembomboş yaşıcam bu hayatı @simlumina
15 yaşında kesfetmistim lise 2ydim.sanirimKız ben tedavi olmasam haberim bile yoktu buradan düşünçaresizlikten keşfettim yani yoksa ohooo