- Emoji Skoru
- 9.419
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi Batgirlfirarda
-
- #22.921
Hadi yaa... seni çok iyi anlayabiliyorum, 4 bakıcı eskitmiş biri olarak...Balım bazı şeyleri tam anlamadım biraz açar misin
Koyu yazılı yerleri açar mısın rica etsem
Kızların mi umreye gidiyor
Bakıcım beni boşadı dün karne anında
Keşke zengin bir koca bulup parasını yeseydim çatır çatırHadi yaa... seni çok iyi anlayabiliyorum, 4 bakıcı eskitmiş biri olarak...
Hepsini de alttan aldım, eksiklerine ses etmedim, aman çocuğa bakıyorlar, bir şey dersem alınır bırakırlar vs dedim. Ama sonuç: şu an hiçbiri ile iletişim kurmuyoruz
Ya bana açıkçası çok ütopik geldi hem kendi çocuklarıyla hem kpss ile hem yemek yapmayla ilgilensin ustune bı de senin çocuğuna mükemmel bakabilsin.Kendi çocukları iki haftadır ağır salgina yakalandı 6 gece ateş filan evde onlar bide benimki
Benimkine bulaşmasın diye onları ayrı odada tutmaya çalışmak vs kadın çok bunaldi
Üstüne benimkide kadının çocuklarına dirlik vermedi aynı odaya koysa çocukları cimcikliyoe vuruyor kadından kıskanıyor ayrı koysa onlar içeri gelsin oynayalım diye ağlıyor filan kadin bine bolunmekten mental olarak bitti
Bir yandan da deli gibi yemek siparişi alıyor onlara yetişmeye çalıştiyor bir yandan kps vs derken hangi insan dayanır
Balım kadın akrep burcu asıri mükemmelliyetci eli çok hızlı pratik görmen lazımYa bana açıkçası çok ütopik geldi hem kendi çocuklarıyla hem kpss ile hem yemek yapmayla ilgilensin ustune bı de senin çocuğuna mükemmel bakabilsin.
Ben sanmıyorum açıkçası
Arka planda iyi bakmadığını dusunuyorum
Kendinden düşünsene
Hem kpss calis
Hem yemek siparişleri yap
Hem evde iki cocuguna bak
Hemde birinin cocuguna bakıcılık yap?
Zaten şunca durum içindeki birine cocugunu emanet etmezdim ben olsam, hiç üzülme
'sadece senin cocuguna odaklanacak' birini bulmalısın
Bulacaksın da
olsun olan olmuş artık Sudemcim inşallah gönlüne göre birini bulursun şu iki haftadaBalım kadın akrep burcu asıri mükemmelliyetci eli çok hızlı pratik görmen lazım
Bu ilçede sor herkes tanır herkes çok sever öyle de sevecen cömert eli açık
4-5 kişinin yaptığı işi tek başına yapabilir
Seni beni cebinden çıkarır Güneydoğulu hamarat aşırı mesele online eğitim alıyor takıyor kulaklığı bir yandan yemek siparişini yapiyor
Asıri sistemli biri düzenli prensip sahibi
Yapıyordur canım yapmıyordur demedimBalım kadın akrep burcu asıri mükemmelliyetci eli çok hızlı pratik görmen lazım
Seni beni cebinden çıkarır Güneydoğulu hamarat aşırı mesele online eğitim alıyor takıyor kulaklığı bir yandan yemek siparişini yapiyor
ben de buna katılıyorum, geçiştirme idareten bakılır bence bu durumda.Yapıyordur canım yapmıyordur demedim
Ama bu sadece benim Cocugumla ilgilenmesi gerekirken 'bunu tam anlamıyla' yapmadığını gösterir
Asla güvenmem sığınmam cocugumu vermem
Ya bu kadıncağız neden bıraktı seni onu sormamışım esasYok balım kadın Melek gibiydi anlattığın her şeyi fazlasıyla yapıyordu
Vicdanliydi merhametliydi
Onun gibisini asla bulamam
Yüz üzerinden 500 kadın benden bile iyi bakıyordu o derece
Yiğidi öldür hakkını yeme
Yüz üzerinden 90 a raziyim şu an
Yukarıda okudum bırakma sebebini tamamBalım kadın akrep burcu asıri mükemmelliyetci eli çok hızlı pratik görmen lazım
Evet kızlar gidecekler haftaya pazar.Balım bazı şeyleri tam anlamadım biraz açar misin
Koyu yazılı yerleri açar mısın rica etsem
Kızların mi umreye gidiyor
Bakıcım beni boşadı dün karne anında
Canım panik atağı var hastalığı tetiklemis mükemmeliyetçiliginden ötürüYa bu kadıncağız neden bıraktı seni onu sormamışım esas
Ayyy ne diyorsun, ne kadar acı bi durum. Ölen öldüğüyle kalıyor işte.Oğlum uyusa artık ya
Yoruldum valla
Üst katta da hararetli bir tartışma var
Normalde çit çıkmaz hiç
Ev sahibinin çocukları geldi sanırım hararet büyük
Asıri zenginler ve adam öldü
Dünya kimseye kalmıyor işte
Bir hacca bile aralarında anlaşıp gidemediler
Ev sahibim hacca basvurmus adam öldü hacı çıktı çocukları gidebiliyormus yerine böyle durumlarda aralarında anlaşıp birini gonderemediler haci yandi
Ya aşırı tutumlular deli gibi paraları var ama eve tereyağ yerine margarin alırlarAyyy ne diyorsun, ne kadar acı bi durum. Ölen öldüğüyle kalıyor işte.
Ohh afiyet olsunHerkese tünaydın iyi pazarlar
Dün akşam üzeri k valideye geldik, yemek sohbet muhabbet derken 3 de yattıklaf birikmiş o saate kadar oturunca da midem kazındı, pırasalı börek açmış, bir de kurabiye ve kabak tatlısı yapmış, hepsinden oturdum azar azar bir tur yedim
Şimdide fırında mayalı hamurdan saç örgüsü şekli verip bisiler pişirmiş açma gibimecbur giycem artık ayıp olmasın shfjfjfjf