- 29 Ocak 2017
- 4.454
- 8.508
- 158
çok geçmiş olsunSlm kızlar,
Doktordan çıktık. Benim büyük oğlan bronşit olmuşbuhar ve antibiyotik kullanacapız.
1 hafta okula gönderme dedi.
Oğlum 8.00-16.30 arası okuldaydı. Öğleden sonrayı sildirelim dedim gitmesin artık
Teşekkürlerçok geçmiş olsun
Canım bizimki de sık sık bronşit olurdu.Slm kızlar,
Doktordan çıktık. Benim büyük oğlan bronşit olmuşbuhar ve antibiyotik kullanacapız.
1 hafta okula gönderme dedi.
Oğlum 8.00-16.30 arası okuldaydı. Öğleden sonrayı sildirelim dedim gitmesin artık
Aynı ilerliyoruzCanım bizimki de sık sık bronşit olurdu.
Hatta ilerler bronşiolit olurdu.
Bronşit ilerleyince oluyor bronşiolit.
Alerjik olduğu üst üste bronşit olunca dr.suphelenmisti.
Geçmiş olsun.
Okula başladığı sene başlamıştı hastalıklar.
Aynı ilerliyoruz
Bizimki de küçükken 3 yaş civarı bronsiyolit olmuştu. Ama ben onu bronşitin başlangıcı sanıyordum tam tersi miymiş
Valla bakalım nasıl olcak yazık çocuk bu sene
Karnıbahar dalları gibi düşün akciğeri.Aynı ilerliyoruz
Bizimki de küçükken 3 yaş civarı bronsiyolit olmuştu. Ama ben onu bronşitin başlangıcı sanıyordum tam tersi miymiş
Valla bakalım nasıl olcak yazık çocuk bu sene rahat nefes alamadı desem yeridir
Neden değiştireceksiniz doktoru? Keseyi göremedi derken bu ne demek?İyi akşamlar canlar
Muayeneye gittim.
Yumurtalıkta 5cm kanama alanı mevcut.
Radyologa gönderdi.
Doktoru değiştireceğiz büyük ihtimal.
Keseyi göremedi belki kanama alanının altındadır dedi.
Emin olamıyor muayenede radyolog bakacak diyo.Neden değiştireceksiniz doktoru? Keseyi göremedi derken bu ne demek?
akciğerlerde hava keseciklerinin adı bronşiol , bronşiol enfeksiyon kaparsa bronşit olunurKarnıbahar dalları gibi düşün akciğeri.
Tıkanan borular incelik kalınlık durumuna göre bronşit bronsiolit oluyor.
Şimdi sen öyle diyince ben de şüpheye düştüm.
Hangisi önce hangisi sonra diye.
Biri küçük hava yolu tıkanıklığı biri büyük.
Bir araştırıp emin olalım dur.
N nsccktsenerji_kusagi
Kızlar bronşit ve bronsiolit hangisi önce hangisi sonra oluşur?
Ahsen nasıl?akciğerlerde hava keseciklerinin adı bronşiol , bronşiol enfeksiyon kaparsa bronşit olunur
bronşiolit daha çok bebeklerde olur sürekli tekrarlanır akut hale gelirsede bronşit denir hatta bronşiyal astıma kadar gider biri birinden daha kötü denemez aslında ikiside aynı şey tek farkı biri daha çok akut ve mevsimler olabilir
bronşit astımlı olup çocuğuda bronşiyal astımlı olunca insan öğreniyor maalesef ah ah
Sağol canımakciğerlerde hava keseciklerinin adı bronşiol , bronşiol enfeksiyon kaparsa bronşit olunur
bronşiolit daha çok bebeklerde olur sürekli tekrarlanır akut hale gelirsede bronşit denir hatta bronşiyal astıma kadar gider biri birinden daha kötü denemez aslında ikiside aynı şey tek farkı biri daha çok akut ve mevsimler olabilir
bronşit astımlı olup çocuğuda bronşiyal astımlı olunca insan öğreniyor maalesef ah ah
Ahsen nasıl?
Bahar dönemi bir de.
Bugün bir öğrencim gözleri sulandı kızardı polen alerjisi varmış Bedene çıkmıştık.
ahseninde burun akıntısı öksürük başladı yine 1 haftadır var... maske zaten hiç indirmiyor gün içinde de 2 kere falan maskesini değiştiriyor sürekli nefesiyle nemlenen maskeyi solumasın diye, spreyleri alerjisi için ilacı hala devam zaten onlar ömürlük biliyorsunSağol canım
Bizde sık sık bronşit olunca doktor koydu teşhisi artık.
Mikan bilgiler burda canım.
Nisa paylaştı bakarsın.
Medipolde bir doktor vermişti bir dönem kullanıp bıraktık.ahseninde burun akıntısı öksürük başladı yine 1 haftadır var... maske zaten hiç indirmiyor gün içinde de 2 kere falan maskesini değiştiriyor sürekli nefesiyle nemlenen maskeyi solumasın diye, spreyleri alerjisi için ilacı hala devam zaten onlar ömürlük biliyorsun
bu hafta ilaçlı buhar maskesini de yaptım öksürük başlayınca
birde bize en iyi gelen hergün sabah uyanınca ve gece uyumadan önce burnunu deniz tuzu -serum fizyolojik su ile yıkıyoruz genzi nefesi açılıyor rahat uyuyor o çok çok iyi geldi 6 ayını doldurmuş herkes kaç yaşında olursa olsun kullanabilir bence sizde alın hem alerji uzmanı hem kendi doktoru ikiside önermişti gerçekten o çok iyi geliyor
hatta bizimkinin resmini çekip göstereyim bizde kullanıyoruz eşimle ahsene de ayrı aldık
nasal yıkama diye geçiyor çocuklarınki basınçlı olmasın diye pediyatrik özel daha küçük oluyorEki Görüntüle 3063319
ah canım ya size de çok geçmiş olsunMedipolde bir doktor vermişti bir dönem kullanıp bıraktık.
Geçen alerjisi azdı .Prednol yedi.Onun peşine kantinde hamburger limonata iki gun yedi içti.Grip gibi oldu bu sefer .Bir iki kez aktifed verdik.Yeni yeni burun akıntısı geçiyor gibi.Flixotide yeni kestik gibi 10 gündür.
Paldır küldür gidiyoruz işte.
Size de çok geçmiş olsun
Mayıs da polen çok fazla .
Bu sene bir de bahar geç geldi.
Hala buz burası esinti ,soğuk.
Teşekkürler bizi aydınlattığın içinakciğerlerde hava keseciklerinin adı bronşiol , bronşiol enfeksiyon kaparsa bronşit olunur
Klamoks verdi, alerji şurubunu da 1 hafta tamamlanana kadar kullan dedi
Geçer inşallahah canım ya size de çok geçmiş olsunbiz alıştık artık hiç hastalık gibi gelmiyor sıradan rutinimiz oldu ilaçlar öksürükler :) biraz büyüsün geçecek kendimden de biliyorum ortaokul son-lise zamanlarımda rahatlamıştım ondan sonra asla çocukluğumdaki gibi ağır olmadım çocuklarımızınkide geçecek inşallah
ahsende bayramda 1 börek 1 kek yedi o akşam öksürdü durdubeslenme ilaç kadar önemli bu süreçte maalesef...
güya antepdeyim inan burasıda çok soğuk geceleri yorganla yatıyoruz hala ... geçen sene bu zamanlar sıcaktan bunalıyorduk halbuki :) benim işime geliyor sıcaktan hiç hoşlanmayan biri olarak şuan en sevdiğim havaları yaşıyorum bana göre keşke havalar hep böyle olsa
seninle konuşmayıda özlemişim ne iyi yaptın seslenerek
Kekahsende bayramda 1 börek 1 kek yedi o akşam öksürdü durdubeslenme ilaç kadar önemli bu süreçte maalesef...
Şurup ne verdi?Klamoks verdi, alerji şurubunu da 1 hafta tamamlanana kadar kullan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?