10 Mayıs

Yüz yogası yaptım.
Hastaneye gittim.
Uykusuzum yattım uyuyamadım.
İki gündür 5 saat uyku yetmiyor.
3846 adım attım.

2-3 gündür şekerim yüksek seyrediyor çünkü hiç dikkat edemedim yürüyüş de yapamadım. Bugün yürüyüş yaptım çok şükür 7bin küsür adım. Yarın beslenme konusunda da toparlayacağım inşallah. Cuma sınıfımın kermesi var nasıl olacak bilmem

Al sat yeme içme canım.
Bebeğinden önemli değil hiç bir şey.

Ayakta da kalma ne olursa olsun.

Önce kendini düşün.

Tr nin her yerinde mi var bu olay ya.

Al sat yeme içme canım.
Bebeğinden önemli değil hiç bir şey.

Ayakta da kalma ne olursa olsun.

Önce kendini düşün.

Tr nin her yerinde mi var bu olay ya.
Seviyorum kermesleri ben normal saclar kurulur sıkma börekler satılırdı dondurmacı getirilirdi. Pizzalar, Waffle lar sucuk ekmekler havada uçuşurdu bu sene çoğu yok Allah’tan

Seviyorum kermesleri ben normal saclar kurulur sıkma börekler satılırdı dondurmacı getirilirdi. Pizzalar, Waffle lar sucuk ekmekler havada uçuşurdu bu sene çoğu yok Allah’tan
Bizde gözleme,döner vs.

Canım bronşiolit; bronşların biraz daha uçlardaki kısmına kadar iltihaplanması demek. Bronş ana damar gibiyse bronşiolit kılcal damarlar gibi.
Sıralama şöyle;
Trakea (soluk borusu),
Bronş,
Bronşiol,
Alveol.

Bronşlar, soluk borusunun devamı gibi düşün, daha dar şekilde dallara ayrılmış olarak tüm akciğere yayılır. Soluk borusu gibi kıkırdaklıdır. Bronşiol de Bronşun devamı ama, artık kıkırdak biter, sadece yumuşak doku vardır. Astımda vs burası şişer, nefes ondan daralır.

Dr.çocuğa Akut Bronşiolit dediyse korkmayın, çocuklarda en çok tanı konulan solunum yolu enfeksiyonlarından biri budur.

Canlarım
Ben yatıyorum
İnşallah uyuyabilirim.
Mental olarak yorgunum.
5 er saat uyku serseme çevirdi.

enerji_kusagi balım da gelmiş.
Hoş gelmiş.
Sen neler yaptın?

Sabaha görüşürüz.
Sağol balım, hoşbuldum ve de iyi geceler
Biraz yoğunum. Bi ara yazarım neler yaptığımı❤

evet ev el yapımı
hazır paket gıda yediği zaman 1-2 gün öksürük krizine daha şiddetli giriyor gece girdiği krize gündüz de giriyor ev yapımı da olsa kek börek yediğinde yine öksürük krizi yaşıyor geceleri çünkü yağ şeker falan da tetikliyor mideyle direkt bağlantılı dedi doktoru alerjik bronşit için ... ne zaman yese o gece uykudan öksürükle kalkıyor hep ama istisnasız ... ahsenin bu sene doğum gününü kutlayamadık bu yüzden normalde pastasını yapardım çeşit çeşit süslemeler çocuğumun kuru kuru doğum gününü kutlamak zorunda kaldık bu sene kışın da öyle kuru geçer büyük ihtimal artık böyle

An itibari ile körlük kitabını bitirmiş bulunuyorum.
Filmi de varmış ama o sahneleri izlemeye cesaret edemem sanırım. Şu an bile kim bilir ne zaman çıkarım etkisinden

Filmi de varmış ama o sahneleri izlemeye cesaret edemem sanırım. Şu an bile kim bilir ne zaman çıkarım etkisinden
aa o neymiş ki merak ettim ismi ne kitabında filminde

Biz trakeit, larenjit, bronsiolit, bronşit, zatürre hepsini olduk nerdeyse.

En son tanımlanmamış astım çıktı teşhisi.

Aynen ya bizler çikolata pasta canımız ne isterse yiyoruz.

Çocuklar bir dilim bir taneye hasret.

Olsun ne yapalim.
Sağlıkları yerinde olsun da.

Allah beterinden saklasın.

Bir ara sahneler gözümün önünde canlanıyordu.
Balkonda yağmurda yıkanma sahnesi filan.
Sokakta filan yürürken tiksiniyordum çok şeyden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…