O kadar o kadar haklısın ki.. gerçekten de durum aynen bu.. ama yok büyük rest çektim gerçekten gerekirse bitsin dedim ben nasıl olsa kendime ve çocuklarıma yetiyorum bir iki sorumluluk daha eklenir yaparım onları da en azında beklentim olmaz kafam rahat olur.Cağıracaksın eve 3 ünü vereceksın çocuklara baksınlar alın sıze film diyeceksın
Gelincd bana da anlatırsınız diyeceksın alıp cantanı gezmeye gıdeceksın
Gercekten kimse halden anlamıyor
Yaptıkca hersey görevın oluyor
Hele de sessız sakin kalırsan nasılsa şikayet etmiyor dıye düşünen de olmuyor
Prenses modunda olacaksın bu hayatta ancak o zaman kıymet biliniyor
Güçlü görünce duvar boyayıp beton döktürecekler
Çok iyi yapmışsın herkes bilsin plan yaparkem düşünsün
Zor bir işlem miDoktora danışıp ol derse olurum. İş inada bindi sanki ben çocuk olsun mu olmasın mı diye nazlanırken önüme barikat çıktı resmen.
12 sene önceki düşüğün erken doğumun belki sebebi bu muydu diye düşünmeye başladım
Birde fotoğraf çektirir gibi orda herkes çekiniyor onu anlamadım
Bebek düşünüyoruz diyo dr demiş çekin.
Hiç duymadım bebek düşünüp tüp normal mi değil mi vs öncesinde bakıldığını
Hangisi doğru hangisi yanlış beynim yandı resmen
Cevremde hep kötü haber anlamıyorum artık. Geçmiş olsun. Çok üzüldüm.Saçma sapan bir gün yaşıyorum
Sabah mide ağrısı ile uyandım
Sonra ilaç içtim
İyi geldi biraz yemekleri yaptım o sırada
Tabi midem ağrıyor dıye cay içemedim kahvaltı yapamadım bu seferde başım ağrımaya başladı
Sıcak su torbasına su koydum enseme koydum iyi geliyor baş ağrıma diye
Delinmiş mi ne olmuş döküldü omzumdan asağıya
Kabaran yanıklar oluştu omzum sol kolumda
Çok canım acıyor oturdum ağladım ya bu kadar da olur mu
Hemen yanık kremi sürdüm ama su topladı yıne de
Biz de yasak elmayı izlemeyi düşünüyoruz.slmlar
Sevdiklerimizle zaman geçirmek olarak annemle güzel bir kahvaltı ardından kahve keyfi yaptım
Aha bende ablamı aradım şu bencil olanı ama severimde derdimi anlattım o da dinlediBen de sevdiğim kuzenımle sohbet ettim telefonda tabi
Bence eşin bu restten sonra bir toparlanacaktırO kadar o kadar haklısın ki.. gerçekten de durum aynen bu.. ama yok büyük rest çektim gerçekten gerekirse bitsin dedim ben nasıl olsa kendime ve çocuklarıma yetiyorum bir iki sorumluluk daha eklenir yaparım onları da en azında beklentim olmaz kafam rahat olur.
Ve İnan ki eşim bana ve çocuklara yeterli zaman ayırıyor olsa hiç gözüme batmazdı bireysel de takılmayı severim ben. Ama 2. Planda olmayı artık kabul etmiyorum
Hadi ya çok minnoşsun mikaBugün insanlık için küçük kendim için büyük bir şey yaptım, birine sitem ettim, hatta suçladım. İlk defa yapıyorum bunu belki ergenken yapmışımdır o zamadan beri ilk defa. İyi hissettim yeter artık susmayacağım
Arada kaynıyor diyorsunBiz de yasak elmayı izlemeyi düşünüyoruz.
Zira eve yeni geldim sayılır.
Oğlum sınavdan iyi puan aldı diye ödül kaptı şimdi.
Eşimi de seviyorumdur herhalde
Öyle öyle kesinlikle, seminerim vardı çarşıya gittim. Borcumuz var diye masraf yapmayım diyordum. Eşimin kredi kartına güzel bir borç yapıp geldim. Düşünmeyeceğim artık ince düşünce bi de dürüstlük bana yaramıyorBence eşin bu restten sonra bir toparlanacaktır
Bundan sonra taleplerde isteklerde bulunmakta çekinme
Biz koymayınca kendımizi 1. Plana kimse koymuyor
Ortam arada böyle gerilmezse sen çökersin içine ata ata
Hoş durum değil ama sebebi sen değilsin
Onlar seni memnun etmek için uğraşsınlar
İyi yapmışsın süslen güzelce kuaför e de git bakım yaptır kendıneÖyle öyle kesinlikle, seminerim vardı çarşıya gittim. Borcumuz var diye masraf yapmayım diyordum. Eşimin kredi kartına güzel bir borç yapıp geldim. Düşünmeyeceğim artık ince düşünce bi de dürüstlük bana yaramıyor
İşte sıkıntı olmasa filmden sonra rahat kalınırmış. Sorun tüpte sıkıntı olması.Zor bir işlem mi
Ben okumuştum filmden sonra hamile kalanları
Olabılır tabi önceki düşüklerin sebebi
Bakalım doktor ne dıyecek
İnsallah güzel sonuçlar olur senin için
Çok iyi olur aslında bakalım listeme alayım onu daİyi yapmışsın süslen güzelce kuaför e de git bakım yaptır kendıne
Çok iyi gelir
Canım en yakın arkadaşı dediğim erkek diğeri kız. Bak ona hiç girmiyorum ne alaka aranızda o kız diye tanımam etmem. Hani kalabalık kızlı erkekli bir grup olsa neyse. Evet kafede oturup tartışacaklar.Mikan eşinin film arkadaşları ikisi de mi hatun?
Yorumlama nerde olacak cafede filan mı?
Biraz detay ver.
Gıybetin hakkını verelim
Kült filmlerMika erkek düşmanıyım ama kitap kulubü vs sana mi özeniyor film kulubüfilm ne pe ki.
Belgesel filan mı?
Kültür edebiyat kişisel gelişim bunun neresinde
Ya senin derdinin yanındaKızlar iyi ki varsınız bir yandan ağlarken bir yandan beni güldürdünüzailemsiniz gerçekten paha biçilemez şu an size karşı şu an duygularım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?