Günaydın kızlar
Nasılsınız
Bugun iyiyim sanki

Sabah sporumu yaptım
Kahvaltı hazırladım oğluma
Sonra oda toplama fılan
Kendime kahvaltı hazırladım

Bugun köfte patates menüm

Selam kızlar malum misafirim var çok yoğun ve yorucu bir surecteyim ,şuan evde nerdeyse 10 kişiyiz tüm yük bende.
Dolayısıyla buraya baksam da yazamadsn çıktım hep.
Ama yazmak istediğim bı kaç şey var hemen beşik sallarken yazmak istiyorum

sudem34 ameliyat için üzüldüm bende.
Ama tedavisi olan birşey şükür ki ve oldu bitti olacak kendini kasma sen onu da atlatirsn ınsallahsonra topigimizin yeni bebitosunu bekleriz .
Ama bir iki doktora daha görün derim

Mikan eşine kızdım ben doğrusu.
Yani seni o kadar iyi anlıyorum ki buna çok çok benzer biseyler yaşadım ben.
Eşime sitemim ise yaramamisti.
Arkadaşına yazmayı çok düşünsem de vazgeçmiştim.
İyi kızı oynadım ama ne oldu?
Giden benden gitti.
Kendi sınırlarımızı korumak asıl görevimiz.
Eşimiz de olsa bütün yükü sıkıntıyı beraber çektiğimiz kişi de olsa böyle bencilce davranışları ben de doğru bulmuyorum.
Güzel olan şey ise;eşinle konuşunca sana hak vermiş olması.
Belli ki o anda dusunemedi.
Bir de şu var.
Biz hoşgörülü oldukça ne yaparlarsa yapsınlar aysenler mikanlar zaten çok anlayışlı sorun olmaz modundalar.
Hakliysak sitem de iyidir,öfke de..
Sen pek sitem etmem demissm ya.
Demekki bu siteminle danstaki kendi adımını değiştirmişsn,bırak artk karsidakiler düşünsün

Teşekkür ederim cnm yorumun için ama eşim bana hak vermedi, henüz sorunu görmezden geliyor. Yani bu işin sonu henüz belli değil. Sorun sadece gidip gitmemesi de değil zaten attığım adımla ya tüm düzenini değiştirecek ya da gidecek. Benim için orta bir çözüm yok şu aşamada

S sarahconnor yaniktan bahsetmişsin çok üzüldüm ben de hamileyken ufak bir kaza atlattım fucidin krem tavsiye etmişti doktorum iyileşmeyi çok hızlandırıyor çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım bende de silverdin vardı kullanıyorum
Bugun banyo yaparken canım çok acıdı
Sıcak acıyorum yanıyorum soğuk açıyorum donuyorum bi acayıp işler

Bu kadar ani keskince karar vermesen mi

Haklısın birikmişlij var ama çözülmeyecek bir sorun da değil
Eşin Uzatarak çözümsüz yapıyor sadece
Sen konuşmak için adım atsan bu adım seni haksız yapmaz aksine daha kararlı yapar

Ya sizin Allah yardımcınız olsun çok zor işler
İnsallah iyi olurlar hemen evlerıne dönerler

Empati yapınca hem size hem eşinize hak veriyorum ama küçük bebekle çok zor sizin için

Acaba evlerınde bir yardımcı ayarlasanız kalamazlar mıydı
Sizden başka kimseleri yok mu
Hani 2 hafta sizde 2 hafta onlarfa kalsalar

Canım ben haftalardır konuşmak istiyorum, sürekli bahane ile geçiştiriyor beni. Buluşma meselesine bu yüzden bu kadar kızdım. Bana ayıramadığı zamanı saçma sapan insanlara ayırdığı için. Ben çok çok kararsız bir insanın, bir gün ak olan diğer gün kara olur. Ama net karar verdiğim(ki son ana kadar çabalarım) bir an vardır ondan sonra geri dönüşü yoktur.
Tabiki benim de tercihim evliliğe devam etmek ama bu koşullarda değil. Eşimi seviyorum gözünün içine bakıyorum aslında ama o beni görmek istemiyorsa ben de yok olurum

Geçiştirmesinin nedeni haklı olduğunu bilmesi ve bunu kabul etmek istemiyor oluşudur

Muhtemelen kendince de zaten kırk yılda bir çıkıyorum diye düşünüyordur çünkü erkekler her aksam çıksalar yıne az gelir onlara

Bir de anlayamadıkları ne biliyo musun
Yanındaki kadınların aslında çok değerli olduğu

Ciddi olduğunu anladığında tutuşacaktır aslında
Küser bir kaç güne unutur dıye de düşünüyor olabılır

Ordan oraya atlamışım yazarken ama anlayamıyorum erkek beynını
Kadınları mutlu etmek çok kolayken bunu nasıl beceremiyorlar
Tek istediğimiz biraz ilgi şefkat ve anlayış
Bu kadar basit aslında

Normalde azıcık gülümsese iki laf atsa normale dönerim hep öyle oldu ama bu sefer olmayacak.
Gerçekten öyle azıcık şefkat, ilgi, iletişim.. istediklerine veriyorlar ama hani yapamıyorlar da diyemeyiz aslında

Günaydın kızlar
Nasılsınız
Bugun iyiyim sanki

Sabah sporumu yaptım
Kahvaltı hazırladım oğluma
Sonra oda toplama fılan
Kendime kahvaltı hazırladım

Bugun köfte patates menüm
Menü
Yorma kendini yardım iste herkesten 2 yaşındaki çocuktan bile şu al şuraya götür de.

Sırtında taşırsan taşıtan çok olur
Pazartesi başka doktora daha görünüp yorum alacağım

Kızlar haberler fena değil.

Kendi doktoruma attım sonuçları. Bebek istersen süreci hızlandırmak için ameliyat dedi.
Ama kendiğinden hamile kalırsan da gebeliğin devamı için engel değil dedi.

Bakalım pazartesi günü gittiğim ne söyleyecek

Neler yaptım?

Geç kalktım biraz uyudum dinlendim.
Uzun çizmemi giydim bu sezon hiç giymemiştim açılışı yaptım.
Hatta kolye taktım.
Modum iyi gittim işe.

Gitmeden sardığım sarmayı pişirip gittim.
Kendime tost yapıp götürdüm.
Kahvemi ihmal etmedim.
Hem evde hem işte içtim.

Gelirken markete uğrayıp sevdiğim mısır cipsini aldım.
Trabzon hurması bitmişti evde bakkaldan onu aldım.

Akşam planı

Kitap okuyacağım.
Oğluma ders anlatacağım.

Mikaan.. inan seni çok iyi anladım, birikmişliğin d3 var ki haklısın.. Ama hangi kararı verirsen ver acele ve iyice düşünmeden verme.. Bence de eşin aslında anlamış yaptığını ondan değişik bir tavra bürünmüş olabilir.. Biraz kendini dinle, gerekirse sen konuş adam akıllı.. Biz hep burdayiz unutmA

Kizlar o kadar yoğun ve 2 gün geçirdim ki.. Bugün biraz isyan da ettim, ben iyiyim dedikçe insanlar/ iş yerim zor bir süreçten geçtiğimi unuttular, o kadar çok yoğun geçiyor ki günlerim.. Yani bugün ağladım dayanamıyorum diye.. Tabi ki eskiden daha da yoğun çalışıyordum, ama şu an belli şeyleri vücudum kaldırmıyor.. Mesela bugün tam 6 saat boyunca görüşme yaptım. 6 saate 5 görüşme, yemek bile yiyemedim.. Amaaan öyle işte.. Ne anlatasım varmış..

Yarından itibaren kendime eğileceğim valla. Bugünün kararı bu olsun.. Yoruldum, yapamıyorum demeye başlayacağım, ağlamayana meme yok bu hayatta...

Öyle işte.. şimdi biraz yatayım,.yarın toparlarım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…