Teşekkür ederim cnm yorumun içinMikan eşine kızdım ben doğrusu.
Yani seni o kadar iyi anlıyorum ki buna çok çok benzer biseyler yaşadım ben.
Eşime sitemim ise yaramamisti.
Arkadaşına yazmayı çok düşünsem de vazgeçmiştim.
İyi kızı oynadım ama ne oldu?
Giden benden gitti.
Kendi sınırlarımızı korumak asıl görevimiz.
Eşimiz de olsa bütün yükü sıkıntıyı beraber çektiğimiz kişi de olsa böyle bencilce davranışları ben de doğru bulmuyorum.
Güzel olan şey ise;eşinle konuşunca sana hak vermiş olması.
Belli ki o anda dusunemedi.
Bir de şu var.
Biz hoşgörülü oldukça ne yaparlarsa yapsınlar aysenler mikanlar zaten çok anlayışlı sorun olmaz modundalar.
Hakliysak sitem de iyidir,öfke de..
Sen pek sitem etmem demissm ya.
Demekki bu siteminle danstaki kendi adımını değiştirmişsn,bırak artk karsidakiler düşünsün
Teşekkür ederim canım bende de silverdin vardı kullanıyorumS sarahconnor yaniktan bahsetmişsin çok üzüldüm ben de hamileyken ufak bir kaza atlattım fucidin krem tavsiye etmişti doktorum iyileşmeyi çok hızlandırıyorçok geçmiş olsun
Bu kadar ani keskince karar vermesen miTeşekkür ederim cnm yorumun içinama eşim bana hak vermedi, henüz sorunu görmezden geliyor. Yani bu işin sonu henüz belli değil. Sorun sadece gidip gitmemesi de değil zaten attığım adımla ya tüm düzenini değiştirecek ya da gidecek. Benim için orta bir çözüm yok şu aşamada
Ya sizin Allah yardımcınız olsun çok zor işlerSelam kızlar malum misafirim var çok yoğun ve yorucu bir surecteyim ,şuan evde nerdeyse 10 kişiyiz tüm yük bende.
Dolayısıyla buraya baksam da yazamadsn çıktım hep.
Ama yazmak istediğim bı kaç şey var hemen beşik sallarken yazmak istiyorum
Canım ben haftalardır konuşmak istiyorum, sürekli bahane ile geçiştiriyor beni. Buluşma meselesine bu yüzden bu kadar kızdım. Bana ayıramadığı zamanı saçma sapan insanlara ayırdığı için. Ben çok çok kararsız bir insanın, bir gün ak olan diğer gün kara olur. Ama net karar verdiğim(ki son ana kadar çabalarım) bir an vardır ondan sonra geri dönüşü yoktur.Bu kadar ani keskince karar vermesen mi
Haklısın birikmişlij var ama çözülmeyecek bir sorun da değil
Eşin Uzatarak çözümsüz yapıyor sadece
Sen konuşmak için adım atsan bu adım seni haksız yapmaz aksine daha kararlı yapar
Geçiştirmesinin nedeni haklı olduğunu bilmesi ve bunu kabul etmek istemiyor oluşudurCanım ben haftalardır konuşmak istiyorum, sürekli bahane ile geçiştiriyor beni. Buluşma meselesine bu yüzden bu kadar kızdım. Bana ayıramadığı zamanı saçma sapan insanlara ayırdığı için. Ben çok çok kararsız bir insanın, bir gün ak olan diğer gün kara olur. Ama net karar verdiğim(ki son ana kadar çabalarım) bir an vardır ondan sonra geri dönüşü yoktur.
Tabiki benim de tercihim evliliğe devam etmek ama bu koşullarda değil. Eşimi seviyorum gözünün içine bakıyorum aslında ama o beni görmek istemiyorsa ben de yok olurum
Normalde azıcık gülümsese iki laf atsa normale dönerim hep öyle oldu ama bu sefer olmayacak.Geçiştirmesinin nedeni haklı olduğunu bilmesi ve bunu kabul etmek istemiyor oluşudur
Muhtemelen kendince de zaten kırk yılda bir çıkıyorum diye düşünüyordur çünkü erkekler her aksam çıksalar yıne az gelir onlara
Bir de anlayamadıkları ne biliyo musun
Yanındaki kadınların aslında çok değerli olduğu
Ciddi olduğunu anladığında tutuşacaktır aslında
Küser bir kaç güne unutur dıye de düşünüyor olabılır
Ordan oraya atlamışım yazarken ama anlayamıyorum erkek beynını
Kadınları mutlu etmek çok kolayken bunu nasıl beceremiyorlar
Tek istediğimiz biraz ilgi şefkat ve anlayış
Bu kadar basit aslında
Ben yeni gördüm not edeyim hemenBugünün görevi manidarama tam bana göre gerçekten yeni bir ben oluşturuyorum
MenüGünaydın kızlar
Nasılsınız
Bugun iyiyim sanki
Sabah sporumu yaptım
Kahvaltı hazırladım oğluma
Sonra oda toplama fılan
Kendime kahvaltı hazırladım
Bugun köfte patates menüm
Yorma kendiniSelam kızlar malum misafirim var çok yoğun ve yorucu bir surecteyim ,şuan evde nerdeyse 10 kişiyiz tüm yük bende.
Dolayısıyla buraya baksam da yazamadsn çıktım hep.
Ama yazmak istediğim bı kaç şey var hemen beşik sallarken yazmak istiyorum
Pazartesi başka doktora daha görünüp yorum alacağımsudem34 ameliyat için üzüldüm bende.
Ama tedavisi olan birşey şükür ki ve oldu bitti olacak kendini kasma sen onu da atlatirsn ınsallahsonra topigimizin yeni bebitosunu bekleriz .
Ama bir iki doktora daha görün derim
Mikaan.. inan seni çok iyi anladım, birikmişliğin d3 var ki haklısın.. Ama hangi kararı verirsen ver acele ve iyice düşünmeden verme.. Bence de eşin aslında anlamış yaptığını ondan değişik bir tavra bürünmüş olabilir.. Biraz kendini dinle, gerekirse sen konuş adam akıllı.. Biz hep burdayiz unutmACanım ben haftalardır konuşmak istiyorum, sürekli bahane ile geçiştiriyor beni. Buluşma meselesine bu yüzden bu kadar kızdım. Bana ayıramadığı zamanı saçma sapan insanlara ayırdığı için. Ben çok çok kararsız bir insanın, bir gün ak olan diğer gün kara olur. Ama net karar verdiğim(ki son ana kadar çabalarım) bir an vardır ondan sonra geri dönüşü yoktur.
Tabiki benim de tercihim evliliğe devam etmek ama bu koşullarda değil. Eşimi seviyorum gözünün içine bakıyorum aslında ama o beni görmek istemiyorsa ben de yok olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?