- 19 Şubat 2021
- 6.518
- 18.515
- 198
- 39
Ağlama lütfen herseyin var caresıKızlar iyi ki varsınız bir yandan ağlarken bir yandan beni güldürdünüzailemsiniz gerçekten paha biçilemez şu an size karşı şu an duygularım.
Canım nolacak ya yaz istediğin zamanSayfayı bdv ye çevirdim affola
Bugün yorumlayan radyolog idi. Kendi doktorum yorumlayacak. Bebek düşünmezsen sıkıntı yok gibi. Ama dr. apartopar iki antibiyotik başladı kafam karışık. Bakalım.
İlaçla tedavi durumu yok mu pekiBugün yorumlayan radyolog idi. Kendi doktorum yorumlayacak. Bebek düşünmezsen sıkıntı yok gibi. Ama dr. apartopar iki antibiyotik başladı kafam karışık. Bakalım.
Canım nolacak ya yaz istediğin zaman
Dertler konusarak paylaşarak azalır
Burda sevincimizi üzüntümüzü herseyimizi paylaşıyoruz
Seve seve dinleriz
Diğer grubu kuran şapşik karısı ne diyor onunla konuştun mu?Canım en yakın arkadaşı dediğim erkek diğeri kız. Bak ona hiç girmiyorum ne alaka aranızda o kız diye tanımam etmem. Hani kalabalık kızlı erkekli bir grup olsa neyse. Evet kafede oturup tartışacaklar.
Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için.Ya senin derdinin yanındaboşver beni sen kendine odaklan
Konuşmadım o da lise arkadaşları hepsi tanıyor birbirini. Canım eşi sporuna gidiyor bizim kitap kulübüne geliyor gezmesini yapıyor asla aynı değiliz derdime ortak da olamazDiğer grubu kuran şapşik karısı ne diyor onunla konuştun mu?
Sorcam.İlaçla tedavi durumu yok mu peki
Yok ya adamı gömüyoz şurda güzel güzelSayfayı bdv ye çevirdim affola
Hadi inşallah olurSorcam.
O izin veriyor mu o önemliKonuşmadım o da lise arkadaşları hepsi tanıyor birbirini. Canım eşi sporuna gidiyor bizim kitap kulübüne geliyor gezmesini yapıyor asla aynı değiliz derdime ortak da olamaz
Sağlık olsun gerisi boş. Senin ne?Hadi inşallah olurben de bir operasyon geçirebilirim ama hiç istemiyorum aşırı korkuyorum bakalım
Sormadım cnm merak ediyorum aslında yarın kitap toplantısı var gelirse ve konuyu açarsa öğrenirim ama ben açmayacağımO izin veriyor mu o önemli
Yazarım özeldenSağlık olsun gerisi boş. Senin ne?
Herkesin içinde sorabilecek misin?Sormadım cnm merak ediyorum aslında yarın kitap toplantısı var gelirse ve konuyu açarsa öğrenirim ama ben açmayacağım
Yok kalabalk olunca Yanyana oturursak konuşuruz. Tabiki eşim söyledi gizli değil yani dışarı çıkıyordu nereye dedim anlattı işte. Hiç önceden sormak katılayım mı demek yok yaniHerkesin içinde sorabilecek misin?
Sen ne zaman nasıl duydun?
Senin şapşik mi söyledi?
Oha film izlenmiş direk yoruma mı gitti?Yok kalabalk olunca Yanyana oturursak konuşuruz. Tabiki eşim söyledi gizli değil yani dışarı çıkıyordu nereye dedim anlattı işte. Hiç önceden sormak katılayım mı demek yok yani
Cumartesi oldu olay ama benim bi şeyleri kafamda oturtmam bu kadar zamanımı aldı yani o günden beri küs sayılırızOha film izlenmiş direk yoruma mı gitti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?