Çok üzgünüm Sudem.. Inan böyle durumlarsa ne denir hiç bilmiyorum.. Allah sağlık versin, çok çok geçmiş olsun..
Benim canımda acaip tatlı çikolata filan çekiyor. Sağlıklı beslen diye yedirmiyorlar

İştahım acaip açık sürekli bir şey yiyesim var. Ama sorun evde abur cubur yok Anca meyveye yükleniyorum
Ya normal o geçecek.. sana daha evet bahsettiğim yulaflı ballı lapalardan tavsiye ederim. Işe başladıktan sonra da kime yapsam bayıldı. Hem tatlı ihtiyacını karşılıyor hem tok tutuyor..

Kızlar selam, görevler yarim yapıldı yalan yok bir ara sayfaya girip dürüştce yazıcam hangisi var hangisi yapılmadı.. Valla ben ipimi koparmış gibi geziyorum çünkü.. evde kaldigin günlerin acısını çıkardım resmen..

Bugün de çalışıyorum bir eğitim var, şimdi kendimi hazırlayayım sonra eğitimde yapacağım sunuma bakayım çıkacağım. Bugün eğitim vereceğim ama kendim çalışamadım hoş anlatacağım konuya hakimim ama sunuma bakmam lazım neyse ona bakayım tekrar girip yazacağım tek tek görevleri

Amin canım.

Evde yulaf chia keten tohumu filan var diye biliyorum. Bakayım bir.

Markete ben gitmeyince abur cubur alan yok işte.

Günaydın canlar

Gün planım
Dizi , duş, kitap

Kürt var sanki karnımda her şeyi yiyesim var.
Günaydınlar afiyet olsun
Bugün nasılsın?

Güne başladım biraz erken uyandım ama haftaiçinden kalma bir alışkanlık
Kahvaltı faslından sonra
Çamaşır yıka ser tekrar makineyi çalıştır Allahtan bu hafta az iş var geçen haftasonu bana kök söktürmüştü işten başımı kaldıramamıştım

Market alışverişi yaptım mor lahana salatası havuçlu bol limonlu yapmak istiyorum
Canım çekti :)
Haftaiçi alışverişle uğraşmayayım yeterince yoruluyorum ve vaktim pek olmuyor
Sonra yeşilçay tükettim
Evi havalandırdım
Haftalık yemek planını yine düzenlemeye çalışıp buzdolabına asacağım
Gözümün önünde dursun

Saçlarıma karışık saç bakım yağı sürdüm bugün saç -cilt bakım günü yapıcam bu arada moral ve motivasyona aşırı ihtiyacım var önerileriniz varsa açığım …

Yaklaşık 3-4haftadır kan tahlileri yaptırmıştım doktora gösterip diyetisyrne gitmeyi planlıyordum kolestrolüm biraz yüksek gözüktü gözüme tahlile göre ama bir türlü gidemedim ve her ikisidr kaldı
Son zamanlarda yoğunluk öyle bir arttı ki ben bile kendimi unuttum
Bzen günü saati karıştırıyorum uykuya zaten doyamıyorum iş yerindede iştekilerden bi kaçının işbilmezliği, boş gereksiz konuşma ve polemiklerinden iyice sıkıldım işimi rahat rahat değil koştur koştur yapmak zorunda kalıyorum ve hiçbir şey yetişmiyor son dakika haber verilen işlerden. İki ayak bi pabuca girdi

Baya verimli geçmiş

Kp ile konuştuk. Ağladı öleceğim diye. Hayat çok kısa mutsuz olmak için zaman yok bence.

Kendini ne mutlu eder sen daha iyi bilirsin. Beni tek mutlu eden yemek yemek sanırım. Spor bir de. Spor yapamayacağıma göre .

Müzik dinle bence. Podcast iyi geliyor . Ama bazen tokat gibi yüzüne vuruyor yapman gerektiği halde yapmadıklarını. Özellikle Beyhan dinlerken öyle.
Tülay biraz daha musamahalı biz gibi yani.

Benim bugün kendimi mutlu etmem duş olacak. Kaç gündür çok özledim.

Sağlığını ihmal etme.
Bu hafta içi mutlaka hallet bu işi.
Özgüven için her şey için.
Diyet yaparken kendimi dünyanın en güzel kadını gibi hissediyordum. Kilo verdikçe vaaov zoru başardım diye kendimi şımartıyordum.

17 Aralık

Yeni sene spora başlama planı yap

Plan yaparım onda sıkıntı yok

Sporu bu sene düzenli şekilde gündemime almam çok zor o yüzden belki basit bi şeyler ekleyebilirim mesela yıllar önce ip almıştım ip atlamaya başlayabilirim.

Motivasyon için Poscast dinlerim, YouTube ta sessiz vlog izlerim. Hamimommy favorim. Ne için motivasyon istiyorsun orası önemli. Ama en çok motive eden minimal yaşam yopiği ve bu topik kesinlikle

Benide müzik mutlu ediyor aslında bu ayın hitlerine baktım biraz ne zamandır podcast dinleyemiorum aslında beyhan budakı ezberledim diyebilirim tülay kök dinlemekte sohbet ediyormuş havasında olduğu için aslında biraz ona ağırlık verebilirim

Alışveriş malzemelerini yerleştirdim
Haftalık yeme planını dolaba astım
Hastane için randevu baktım bulamadım bu yüzden doğrudan gidip göstereceğim inşallah çamaşırları halletim
Saç bakım yağını bayağı zor oldu arındırmak ama çok iyi geldi bakımıda duş aldım tamamladım
Yüzümdeki kızarıklıklar için krem sürdüm dudak balmı kullandım cildim aşırı kurumuş pütür pütür olup tahriş olmuştu inşallah düzelir
Haftaiçi yapılacaklar planlaması kabataslak yapıldı ama halen yapmak istemediğim ama yapmak zorunda olduğum şeyler var
Birazdan yemek hazırlığına girişeceğim Tülay kök dinlemk için iyi bir fırsat olabilir

Spor şart ama koşturmaktan vakit bulamıyorum ben spor git diyorlar ama benim hayatım spor gibi bu ara ordan oraya yürümek fakir sporu zenginler spor salonunda oysaki:)
Geçen hafta tartıldım hastalık ve koşturmaktan 1kilo gitmişti ama bana kalırsa bu hafta hazır tüketmekten geri aldım

Duş değil sanki hamam sefası yaptım.
Nasıl özlemişim saçım vücudum acaip ihtiyaç duymuştu.
. Neyse aklıma gelen başıma geldi. Göbek bölgesindeki şu geçirmez bant biraz esnemiş ya burdan su alırsa derken bir baktım komple nerdeyse su geçmiş

Hemen doktora mesaj attım. Bişey olmaz bantı çıkar dedi. Çıkardım dikişleri gördüm. Bir hoş oldum tabi . Neyse pamuk koydum tekrar kapattım.

Evet gel gelelim oğluma yüzmeye gitti geldi halsiz ateşi var. Bir o eksikti zaten. Yine aklıma gelen başıma geldi. Bu süreçte bari oğlum eve hastalık getirmese diyordum. Sanırım düşünce ile ya çekiyorum. Düşünmemeyi öğrenmem lazım.

Çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine bulaşmasın şu aşamada

Uzakta olmak da kötü. Kimim kimsem yok. Herkese de söylemedim durumumu. Çok asosyal hissediyorum kendimi.

Umarım güzel günler gelir. Her şey çok güzel olur. Kp ve aile büyüğü kötüye gidiyor oysaki.

Uzakta olmak da kötü. Kimim kimsem yok. Herkese de söylemedim durumumu. Çok asosyal hissediyorum kendimi.

Umarım güzel günler gelir. Her şey çok güzel olur. Kp ve aile büyüğü kötüye gidiyor oysaki.
Bazen bu hislere bende kapılıyorum
Asosyal yalnız kimsesiz

Uzakta olmanın hıssettirdikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…