Ağrı kesici verdiler. Ağrım olmadan ilacı basıyorlar.

Gaz çıkarma wc ye çıkma durumuna göre karar verecek.

Evet ablam kalıyor. Gelmişken yakaladım

Gelince sorarım bakım vs. Nette açık bırakılıyor yazıyor.
sudem34 yeni bir hobi edin diyor takvim. Senin hobin artık belli
Neymiş o hobi?

Günaydın canlar

Dün akşam 18 . 00 de hastaneden taburcu oldum.
Eve geldik.
Dinleniyorum.

Maşşallah 9 saat uyudum iyi geldi.
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin. Geçmişi okudum biraz güzel haberler aldırsın inşallah

Günaydın canlar

Dün akşam 18 . 00 de hastaneden taburcu oldum.
Eve geldik.
Dinleniyorum.

Maşşallah 9 saat uyudum iyi geldi.
Ahhh canım çok sevindim.. bol bol dinlen ve yürü dediyse doktor evin içinde yürü

Ablanın tesadüf gelmesi, senin aniden ameliyat olman ben çok guzel gelecek bu bebiş

15 Aralık
Görevlerden bugün 8 bardak su imiş.
Ben şimdiden 4 fincan bardak içmiş bulundum
Zaten bol bol su tüketiyorum. 8 bardak hedefini tamamlarım.

14 Aralık
Yeni bir hobi bilmiyorum düşüneyim biraz. Şu an aklımda bir hobi yok. Tiyatroya gitmeyi özledim ama oda çok saatleri uymayacak belli

13 Aralık
2022 için 3 şükür
1.Bu sayfayı açmak sizlerle tanışmak. Bu sayede ilk aylar bolca kitap okumak.
2.Araba kullanmaktan bıkıp iş yerine arabayla gitmekten kurtulmak, trafik stresinden uzak olmak. (İş yerine her ne kadar alışamamamış olsam da, trafik stresi bende yoğun kaygıya yol açmış belli)
3.Yüzme , piknik aktivitelerine yazınbol bol yer verip kafa dinlemek kendime vakit ayırmak. Bir kaç tane dişimi yaptırmak.

12 Aralık
Sadeleşme hareketi
Ertesi gün ameliyat olup sadeleştim işe yaramayan organ atıldı vücuttan
Evde arterıum ve masa saati vardı ablam beğeniyordu ona verdim sadeleştim sayılır büyük turşu kavanozları vardı onları verdim.
Yine masa süsü verdim elden çıktı iyi oldu.

10 Aralık
Duş vs imiş onu da 12 sinde yaptım. Kuaför duş hepsini aradan çıkardım.

9 Aralık
Temiz içerikli ürünler konusunda salam sosis azaltmak gerektiğini düşünüyorum. Dün okudum çocuklar için zararlarını. Sosis en son 5 ay önce yedik ama salam genelde tüketiriz azaltma girişimine başlamalıyız.

Görevler bitti.

Hatta 16 Aralık görevi de tamam iki gün tatsız tuzsuz yemekler yedim şeker yok tuz yok sadece son öğün bir dilim ekmek ve köfte lezzetliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…