Planların çok güzel.Yeni sene için planlarım
Sağlıklı bir yıl geçirmek için çabalamak
59-60 kiloya inmek ve o kiloyu korumak
Ev kıyafetlerimi komple değiştirmek ic çamaşırlari da dahil.
Gerçekten birinci çocukla birlikte annelik yönüm çok ağır basmış kadınlık yönümü bastrmisim hep.
Saçlarımı uzatmak
6 kitap okumak(minimum yazdm üstü olursa ne ala)
Annem ve babamla her fırsatta gorusmek onlara daha çok zaman ayırmak
Ev işleri için daha fazla kendimi yipratmadan düzenli bir yardımcı ile ilerlemek.
Beğendiğim bir kaç değerli takıyı almak.İki senedir bunu yapıyorum sevdiğim kolye yüzük bileklik saat tarzı fiyatları yüksek olan ancak beni mutlu eden birşeyler alıyorum.Taki kullanmayı çok seviyorum,zarif- tamamlayıcı.
Diş bakımı yaptırmak
Fırsat olusturabilirsem check-up yaptırmak
Çocuklarımla ve eşimle kaliteli vakit geçirmek bunun için de ayrıca bazı planlarım var
Aklıma gelen bı kaç şey yazdm şimdi.
Kul yazar kader güler diye bı söz var galiba,
Kaderimizin aklimizdakilerdrn çok çok daha güzel olduğu yillarimiz olsun kızlar
O zaman da 7 gündüKuzum senin regl de 12 gün ayın nerdeyse yarısı can mı dayanırbence de başka yönteme geç
Ablamın filan 3 ne güzel.
3-5 iyi yani.
Benim 7 o bile fazla geliyor bana.
Spiralden önce kaç gün idi?
Mirena araştırdın mı?O zaman da 7 gündü
5 çok iyi gercekten
Tüplerimi bağlatacağım sırada ki yöntemim
Benim de duruyor rahatım yemek konusunda2023 yılının Ilk iş gününden selaam
Valla bugün tüm günün 2022 dosyalarını kapatmakla geçecek anlaşılan son hafta izin alınca böyle oluyor
Dolayısıyla 2 ocak görevini yapıpn ajandamı kullanmaya başladım. Şu renkli mottolu ajandalardan alıyorum her yıl çok eğlenceli oluyor kullanan varsa tavsiye ederim..
Evde iç pilav var ve gece sonu içilir diye çorba yapmıştım cumartesi 1 kavanoz da bugün için kavonozlamıstım. Yani çorba ve iç pilav hazır, eve gidince de yeşil mercimek köftesi var buzkukra hemen onu pişirir üstüne domates sos ve yoğurt yaparım şipşak..
Alice in Boardline dizisi 2. Sezon gelmiş onu izleriz akşam eşimle, başlamıştık 3 bölüm falan kalmıştı..
Bir de kitap alacağım şimdi netten..Benden bugünlük bu kadaaar.. öpüldünüz güzel kadınlar
Mirena hormonlu spiral değil miMirena araştırdın mı?
Aylık iğne filan?
Araştırayım canım yıllık olduğunu da bilmiyordumSarahım adını biliyorum sadece yöntem olarak.
Yıllık iğne nasıl aceba?
Ablam hap kullanır yıllardır.
Onun da kansızlık sorunu var onun için de azaltması için ilaç içer.
İnşallah sudemmPlanların çok güzel.
İnşaallah gönlünce olur.
Gitti mi misafirler?
İkinci dönem okula başlayacak mısın?
Bebeğin kaç aylık oldu?
Canım kabak tatlısı tarifini alabilir miyim? Bir kere yapmıştım onda da tutturamadım. Senin her zaman yaptığın tarifse denemek isterim pazardan balkabağı almıştım sırf bunun için yapayım diye. Eşim bi yerde yemiş ve çok sevmiş.Günaydın canlar
Yeni uyandım. Çay koydum.
Akşamdan kabak tatlısı yapmıştım. Bugün tatlı var.
Sarah senin yöntemi uyguladım. Yatmadan kadife gecelik takım giydim öyle üşümedim. Yün yorgan sıcak tutuyor anlaşılan.
Gerçekten bu son yazdığınıza katılıyorum. Benim de oğlum 6.5 aylık. Eşimle el ense yapsak garipsemeyizİnşallah Sarah
Bu arada ben de menüne bayildm.
Mikanla sudem gelecekse ben de geleyim
Datlu ve şekersiz de gelir malum biz yeme işinde çok iyiyizdir
Kızlar ya eglenecelisiniz vallahi
Mikan sen de durumlar nasıl,ben de bebisle işler vasat
Ya kızlar şöyle giyinip süslenip bişey düşünmemek kendine odaklanmak çok büyük bir nimet aslında.
Hatırlatma yaparım benVarım ama sabahları filan hatırlatma olsa iyi olur. Ekran görüntüsü alıp kaydedeyim şimdi.
Havuçlu tarçınlı kekbu sefer. Ona sevindim
HarikaBen de varımArtık yürüyüşte yapacağım. Dışarıya çıkamadığım zaman evde leslie yapacağım. 15 er dakikalıktan başlayıp 45 dk lığa kadar ilerleyeceğim. Zaten önceden de tecrübeliyim inşallah gidecek fazlalıklar
Ben de tam uyamıyorum ama güne bir hedefle başlamak güzel oluyorSelam kızlaruyumadan bir selam vermek istedim.
Dün biraz yorulmuşum, bugün tüm gün yattığım keyif günü oldu.. Şimdi yine yatıyor ve uyku moduna geçiyorum
S sarahconnor valla senin kayın ailene ben de bayıldımbenimkiler de karadenizli bu arada.. karalahana olayına ben de bayılıyorum
Hepimiz için güzel başlangıç olsun.
Mikan ben de varım takvime ama her gün uyamıyorum. Uyabildiğim kadar varım
sudem34 topigin yıl dönümü kutlu olsun bu arada vee Keira- nice güzel yaşların olsun
Çok sevindimBen de varım
Her seyin hayatın parçası olduğunu biraz daha kabullenip dua ile çaba ile hayata ayak uydurmaya çalışmaktan başka yapacak bişey yok.
Hayat yeni bir yılla devam ediyor,bu yıl hepimize sağlık, huzur, mutluluk, bereket getrsn
İnşallah Sarah
Bu arada ben de menüne bayildm.
Mikanla sudem gelecekse ben de geleyim
Datlu ve şekersiz de gelir malum biz yeme işinde çok iyiyizdir
Kızlar ya eglenecelisiniz vallahi
Mikan sen de durumlar nasıl,ben de bebisle işler vasat
Ya kızlar şöyle giyinip süslenip bişey düşünmemek kendine odaklanmak çok büyük bir nimet aslında.
Canım ben pazardan 20 liralık alıyorum.Canım kabak tatlısı tarifini alabilir miyim? Bir kere yapmıştım onda da tutturamadım. Senin her zaman yaptığın tarifse denemek isterim pazardan balkabağı almıştım sırf bunun için yapayım diye. Eşim bi yerde yemiş ve çok sevmiş.
Gerçekten bu son yazdığınıza katılıyorum. Benim de oğlum 6.5 aylık. Eşimle el ense yapsak garipsemeyizselam devrem diyorum arada bol eşofman üstüne bir uzun ince ev hırkası kankalarım oldu
Beni de aydınlat balım valla bende merak ettim.Araştırayım canım yıllık olduğunu da bilmiyordum
Aylık ve 3 aylık diye biliyordum
Hapta kullandım
Baya bir yöntem denedım
Aslında kafamın en rahat olduğu spiral ama bakacağım başka yöntemlere
Haftada bir gün en azından kendini iyi hissettirir canım. ☺Gerçekten bu son yazdığınıza katılıyorum. Benim de oğlum 6.5 aylık. Eşimle el ense yapsak garipsemeyizselam devrem diyorum arada bol eşofman üstüne bir uzun ince ev hırkası kankalarım oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?