- 1 Temmuz 2017
- 1.173
- 3.279
- 133
Tamamen katılıyorumEşin için de zor bir durum ama sen üstüne düşeni fazla fazla yaptın hani başta yapmasan eşinin tavrı doğru derdim. Diyorum ya aynı senin gibiyim o yüzden verecek tavsiyem yok. Lütfen bu süreçte kendini yıpratma. Her şeyi üstünkörü yap. Olabildiğince dışardan yemekti temizlikti yardım al.
KeşkeGel beraber olsun
O kadar doğru bir şey söyledin kiHakkınızda hayırlısı olsun.. eşinin üzülmesi ve kendinin üzülmesi arasında her kaldığında eşini tercih edersen evet hasta olursun.. Bazen de esin üzülsün.. Kendin için yapman gerekir. Neyse az daha sabret bari bu sefer, ama bir dahakine yapma böyle Ayşen sana da yazık
Keşke böyle olmasak, inşallah kızlarımız biizm gibi olmaz bu huyumu hiç sevmiyorum.Eşin için de zor bir durum ama sen üstüne düşeni fazla fazla yaptın hani başta yapmasan eşinin tavrı doğru derdim. Diyorum ya aynı senin gibiyim o yüzden verecek tavsiyem yok. Lütfen bu süreçte kendini yıpratma. Her şeyi üstünkörü yap. Olabildiğince dışardan yemekti temizlikti yardım al.
Cnm çok tşk ederim yorumun için ama kaygım insanları bana karşı doldurması dışlanmk sorunu buna bir çözüm bulmam lazım okulda daha önce yaptıkları benim boyun eğdiğim bir şeydi ama artık eski ben eski ben değilim elimi güçlü tutmam lazım bana biraz akıl verin Bundan sonrası için aynı ortamda bu sorunu yaşamak istemiyorum yada etkili baş etmek aslındaLotus1234 bence sen doğru davranmışsın. Bu tarz insanlar tartışmadan beslenir çünkü. Muhattap almamak, yok saymak en güzeli.. Yok olsun senin için bence bundan sonra da.. en azından diğer insanlar da Nasıl davranması gerektiğini öğrenirler size karşı
Aysen012 valla canım ben senin durumuna da sabrına da şaşıyorum. Bence eşinle konuş, her zaman basımın üstüne yerleri var ki bunu sen de biliyorsun, biraz dinlenmeye ihtiyacım var de.. yoksa ben sağlığımı kaybedeceğim de.. yani başka bir şey gelmiyor aklima
Katılıyorum bence kendi kendini düşürüyorsun istemediğin birşeyi zorla hayır diyemeyip kendinizi ihmal ederek mutsuz bir duruma sürüklüyorsun hepimiz özgür seçimler yaparız sen duygusallıktan etkilenip idare eden tarafsın kolay gelsinHakkınızda hayırlısı olsun.. eşinin üzülmesi ve kendinin üzülmesi arasında her kaldığında eşini tercih edersen evet hasta olursun.. Bazen de esin üzülsün.. Kendin için yapman gerekir. Neyse az daha sabret bari bu sefer, ama bir dahakine yapma böyle Ayşen sana da yazık
Bu arada sana rahat böyle yazdığıma bakma herşey bi tecrübe banada ders oluyor bendw taviz veren biriyim ve ceremesini bn çekiyorum ama kimse bana karşı böyle değil bu iyi insan olmak falanda değil hea kullanılmak ve kendi kul hakkına girmek arası birşey.Keşke böyle olmasak, inşallah kızlarımız biizm gibi olmaz bu huyumu hiç sevmiyorum.
Ben kendimi ilk sıraya/sıralara koymsyi ogrenemiyorm.
Var gitmeli ama di miTayin durumun yok mu?
Benim annem hiç kendini ilk sıraya koymadı yıprandı bende onu gördüm öyle oldum yani biz ne yaparsak onu öğreniyorlar bence kimse değişmez değil sorunun değişmesi için bakışın değişmesi lazım yoksa ikilem çatışma yaşayıp duracaksınKeşke böyle olmasak, inşallah kızlarımız biizm gibi olmaz bu huyumu hiç sevmiyorum.
Ben kendimi ilk sıraya/sıralara koymsyi ogrenemiyorm.
Yoo gayet içimden geçenlerKızzzz adama kızgın oldugun bı anda mi yazdın bu mesajı ne olduuuuu
Ya değiştirmek çok zor kendimizde bile sevmedigimiz birşeyi degistiremezken başka birine ne kadar etkimiz olur ki eşimiz bile olsa
Bulmuş senin gibi kızı artk ununu eleyip elegini asmış boşver.
Ya ben de bazen tedirgin oluyorum çok özeniyor kendine arabada bile ayrı kremi parfümü cartu curtu var kiyafet desen asla bırakmaz kendini.
Yani diyorm adam Allah'tan gözü dışarda bjrj değil
Neyse kendi bilir o kaybeder bı hata yaparsa
Beni hiç özlemedin di mi
Dün çorbasını yaptım şahaneydiBeş kilo yeşil köy mercimeği ayıkladım.
Ayıkladıklarımın arasında, taşı samanı geçtim, muhtarın kasketinin tepeliği çıkmadı bir tek.
Çıksa da şaşırmazdım.
O ne çöplü mercimekmiş arkadaş.
Ben de bugün yaptım ama yemedim. Buzdolabında kırmızı mercimek çorbam varmış meğer.Dün çorbasını yaptım şahaneydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?