Tamamen katılıyorum

O kadar doğru bir şey söyledin ki
Ben hep böyle kendimi üzen taraf oluyorum.
Gerçekten bu son, ben okula başlamayi çok istiyorum zaten evde o.kadar bunaldım ki ,eşim sabah çıkıp akşam geliyo biraz sorumluluk kalsın ona da anlasn valla ama işte kizima kıyamıyorum benimle olsun istiyorum ortada sersefil olur kimse bakmaz

Keşke böyle olmasak, inşallah kızlarımız biizm gibi olmaz bu huyumu hiç sevmiyorum.
Ben kendimi ilk sıraya/sıralara koymsyi ogrenemiyorm.

Cnm çok tşk ederim yorumun için ama kaygım insanları bana karşı doldurması dışlanmk sorunu buna bir çözüm bulmam lazım okulda daha önce yaptıkları benim boyun eğdiğim bir şeydi ama artık eski ben eski ben değilim elimi güçlü tutmam lazım bana biraz akıl verin Bundan sonrası için aynı ortamda bu sorunu yaşamak istemiyorum yada etkili baş etmek aslında

Katılıyorum bence kendi kendini düşürüyorsun istemediğin birşeyi zorla hayır diyemeyip kendinizi ihmal ederek mutsuz bir duruma sürüklüyorsun hepimiz özgür seçimler yaparız sen duygusallıktan etkilenip idare eden tarafsın kolay gelsin

Keşke böyle olmasak, inşallah kızlarımız biizm gibi olmaz bu huyumu hiç sevmiyorum.
Bu arada sana rahat böyle yazdığıma bakma herşey bi tecrübe banada ders oluyor bendw taviz veren biriyim ve ceremesini bn çekiyorum ama kimse bana karşı böyle değil bu iyi insan olmak falanda değil hea kullanılmak ve kendi kul hakkına girmek arası birşey.

Benim annem hiç kendini ilk sıraya koymadı yıprandı bende onu gördüm öyle oldum yani biz ne yaparsak onu öğreniyorlar bence kimse değişmez değil sorunun değişmesi için bakışın değişmesi lazım yoksa ikilem çatışma yaşayıp duracaksın

Yoo gayet içimden geçenler

Selam kızlar

Yoğun iki gündü.
Saçının boyu güzel oldu.
Rengi biraz koyu oldu.
Kuaför ombre yapalım dedi ama cesaret edemedim.

Dışarı çıktık biraz gezdik.
Dışarda pide yedik.

Akşam da pirinç pilavı , kavurma ,içecek vardı.

Dün 3 tane Beyhan ın yeni podcast ini dinledim.

Bugün 11.084 adım attım.

Beş kilo yeşil köy mercimeği ayıkladım.
Ayıkladıklarımın arasında, taşı samanı geçtim, muhtarın kasketinin tepeliği çıkmadı bir tek.
Çıksa da şaşırmazdım.
O ne çöplü mercimekmiş arkadaş.

Aysen012 valla öz anneme abime 4 gün zor dayandım.
Misafir sevmiyorum ya gerçek yani.
Iş yapan gelsin kalsın.
Küçük çocuğum da yok ama yaşım 38 artık bende yorgunum.
Allah dağına göre kar veriyor. Çok sabırlısın.

Entrikaya vs gerek yok.
Asık surat kimse sevmez.
Bu yorgunlukta illâ suratına asıktır ama bence işlerine öyle geliyor.

Son düzenleme:
Dün çorbasını yaptım şahaneydi

Lotus1234 yaşam kocuna devam et.
Bu kadar negatif kişiyi hayatına neden çekiyorsun onu bul bence.

Tavsiyelerdeki işleri Ayşen yapamaz zaten onda birini becerse idi bu durum başına hiç gelmezdi.

Bende şeffaf ve net olunması taraftarıyım.
Ima ile kimse birşey anlamıyor.

Aysen012 ye baştan çok söyledik izzeti ikrami abartma rahat ol diye.Bastan dört dörtlük ağırlamasa idi bu kadar abartmazlardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…