Arkadaşların da günahını almıyım kötü insanlar değiller kesinlikle ama işte insan kendine kızıyor yine deKızlar hepinizin kalbinden öpüyorum
sudem34 annenden aslında tek beklediğin sevgi ,hiç bişey yapmaması sorun değil.
Onu hissedemeyince tabi herşeyi konuşuyor insan.
Bu arada benim de KV bı kere telden kendi camasirlarini almıştı bizimki kalmıştı güneşteyanmislwrdi resmen ben de unutmusum küçük bebekti oğlum neyse boşver
kavs-i kuzah ve Lotus1234 sizin yazdıklarınızı okurken çok çok üzüldüm ya valla Mikan ında dediği gibi sınırlar çizilmiş ne güzel ben de takdir ettim.
Hepimiz öyle ya da böyle olumsuzluklar yaşıyoruz kızlar dünya böyle bir yer.
Herşey geçiyor
Kendimizi aslında bunların geçeceğine telkin ederek çok uzmezsek belki daha az yipraniriz.
Tabi bunu yine kendimiz için
Bizi yine biz düşüneceğiz.
Mikan bence sen de kendini suçlama inan bana hepimizin hayatında var bu durumlar.
Ben de bazı kişilere bazı seylerimi anlatıp günlerce pişmanlık yaşadığımı hatırlıyorum,senin için zor bı dönemdi her animizi kontrol edemeyiz ki biz de insanız.
Ben yine aynı tavsiyeyo vereceğim.
Bir sonraki ortamda yine konuyu aç.
Ve onların neyi nasıl bilmesini istiyorsan o şekilde yeni gelismrler olduğunu anlat.
Bal gibi de inanacaklar.
Hatta art niyetli insanlarsa inanmamış gibi yapsalar bile içleri içlerini yiyecek içten içe mutluluğuna uzulecekler.
Çünkü gerçekten çoğu insan karşısındakinin açılarıyla besleniyor
Günaydın bu pazar herkesin içini döktüğü bir gün olmuş belliki birşeyler ağır gelmiş kalbimize tabiki hayat devam ediyorKızlar hepinizin kalbinden öpüyorum
sudem34 annenden aslında tek beklediğin sevgi ,hiç bişey yapmaması sorun değil.
Onu hissedemeyince tabi herşeyi konuşuyor insan.
Bu arada benim de KV bı kere telden kendi camasirlarini almıştı bizimki kalmıştı güneşteyanmislwrdi resmen ben de unutmusum küçük bebekti oğlum neyse boşver
kavs-i kuzah ve Lotus1234 sizin yazdıklarınızı okurken çok çok üzüldüm ya valla Mikan ında dediği gibi sınırlar çizilmiş ne güzel ben de takdir ettim.
Hepimiz öyle ya da böyle olumsuzluklar yaşıyoruz kızlar dünya böyle bir yer.
Herşey geçiyor
Kendimizi aslında bunların geçeceğine telkin ederek çok uzmezsek belki daha az yipraniriz.
Tabi bunu yine kendimiz için
Bizi yine biz düşüneceğiz.
Mikan bence sen de kendini suçlama inan bana hepimizin hayatında var bu durumlar.
Ben de bazı kişilere bazı seylerimi anlatıp günlerce pişmanlık yaşadığımı hatırlıyorum,senin için zor bı dönemdi her animizi kontrol edemeyiz ki biz de insanız.
Ben yine aynı tavsiyeyo vereceğim.
Bir sonraki ortamda yine konuyu aç.
Ve onların neyi nasıl bilmesini istiyorsan o şekilde yeni gelismrler olduğunu anlat.
Bal gibi de inanacaklar.
Hatta art niyetli insanlarsa inanmamış gibi yapsalar bile içleri içlerini yiyecek içten içe mutluluğuna uzulecekler.
Çünkü gerçekten çoğu insan karşısındakinin açılarıyla besleniyor
Bu şiirimsi şey de benden hepinize pazar sürprizi olarak gelsinHayırlı huzurlu sağlıklı bereketli sabahlar
Bugün yapılacaklar
( yazayım da enerji gelsin)
Önce popomu kaldırmak
Mutfak toplaması
Çamaşır boğuşması
Bahçe şeysi
Balkon düzeni
Çocuklara çanta hazırlama
İşime gelirse banyo tuvalet yıkama
"Eğer adâvet( düşmanlık ) edeceksen
Doğru diyorsun canım dün bi takıldım ama geçti gitti dünyanın sonu değil ya tek derdim bu olsun dedim ve önüme bakmayı seçtim ama sizin yorumlarınız sayesinde dedim tabi bunuSelam kızlar ne güzel sohbet etmişsiniz yine ben kaçırırdım. Ben sanırım akşamları eşimle bir şeyler yaptığım için bu muhabbetleri hep kaçırıyorumbundan sonra bir bakıcam 8 9 gibi online olan var mı diye
Mikan sana bir şey demek istiyorum. Tülay Kök işin uzmanı, çok saygı duymak lazım ama psikoloji bilimi de temelinde yaklaşımlara ayrılır. Kimi çocukla çözer, kimi davranışla, kimi düşünce ile ortak amaç sağlıklı birey yaratmaktır. Yani başka bir uzman psikolog da "E anlattın ne oldu" diye sorup ne hissettiğini, sonuç olarak rahatladıysan problemin ne olduğu üzerinde durabilirdi. Ki tülay hanım bile danışmanı olsan bunu dert etmemeni sağlardı..
Oh iyi ki yapmissin, yaptın rahatladın. Bitti.. o kadar
Ya işte iyi insanlardır muhakkak ama çok iyi olsalar sen kendini bu kadar kötü hissetmezdin yaArkadaşların da günahını almıyım kötü insanlar değiller kesinlikle ama işte insan kendine kızıyor yine detavsiyeni uygulayacağım canım teşekkür ederim Valla hepiniz iyi ki varsınız
Kesinlikle bazı şeyler bizi aşıyor,Günaydın bu pazar herkesin içini döktüğü bir gün olmuş belliki birşeyler ağır gelmiş kalbimize tabiki hayat devam ediyoryinede
Üzülmeye devam etsek ne fayda.
Napalım kul görgüsünü görecekmiş bizimde imtihanlarımız böyle demekki.
Salt kaderci değilim ama bazı şeyleri ne yapsam değiştiremiyorsun.
Yemin ederim bunları yazacaktm vakit bulamadım o kadar haklısın kiSelam kızlar ne güzel sohbet etmişsiniz yine ben kaçırırdım. Ben sanırım akşamları eşimle bir şeyler yaptığım için bu muhabbetleri hep kaçırıyorumbundan sonra bir bakıcam 8 9 gibi online olan var mı diye
Mikan sana bir şey demek istiyorum. Tülay Kök işin uzmanı, çok saygı duymak lazım ama psikoloji bilimi de temelinde yaklaşımlara ayrılır. Kimi çocukla çözer, kimi davranışla, kimi düşünce ile ortak amaç sağlıklı birey yaratmaktır. Yani başka bir uzman psikolog da "E anlattın ne oldu" diye sorup ne hissettiğini, sonuç olarak rahatladıysan problemin ne olduğu üzerinde durabilirdi. Ki tülay hanım bile danışmanı olsan bunu dert etmemeni sağlardı..
Oh iyi ki yapmissin, yaptın rahatladın. Bitti.. o kadar
Afiyet olsunGünaydın
Bulaşıkları makineye attım.
Güzel bir kahvaltı hazırladım, yaptım.
Şimdi de çay keyfisi
Hafif baş ağrısı, boğaz acısı var ama onun için canımı sıkmayacağım. Boğaz pastili aldım iki tane, bal zencefil yedim. Kan ilacımı da içerim şimdi tamamdır. Regl öncesi baş ağrısı olurdu bu sefer sonrası ikinci gün oldu
Gün planım sadece oğlanı yüzmeye götüreceğim kesin.. Bugün farklı bir yoldan gideceğim. Dün çok trafik vardı. Bugün yeni yolu deneyeceğim.
Çok güzel bir gün olsun hepimizin
Benimkiler geçmedi gibiMikan ocak ayı günlük planı atar mısın?
22 ocak da ne varmış.
Ben en son havuçlu kek de kaldım.
Sıkıntılı günler girdi araya geçti Allah'tan.
Hadi canlanalım
Negatiflikten beslenen kişileri ilk defa geçen sene Aşkım Kapışmak dinlerken çözdüm.Ya işte iyi insanlardır muhakkak ama çok iyi olsalar sen kendini bu kadar kötü hissetmezdin ya
Yani bir dene ben bu taktiğin bu güne kadar ise yaramadığını görmedimkendim de denedim onayladım
İçtin mi kahve?Afiyet olsun
Geçmiş olsun inşallah ilerlemez
Yorma kendini bugün öyleyse dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?