Arkadaşların da günahını almıyım kötü insanlar değiller kesinlikle ama işte insan kendine kızıyor yine de tavsiyeni uygulayacağım canım teşekkür ederim Valla hepiniz iyi ki varsınız

Günaydın bu pazar herkesin içini döktüğü bir gün olmuş belliki birşeyler ağır gelmiş kalbimize tabiki hayat devam ediyor yinede
Üzülmeye devam etsek ne fayda.
Napalım kul görgüsünü görecekmiş bizimde imtihanlarımız böyle demekki.
Salt kaderci değilim ama bazı şeyleri ne yapsam değiştiremiyorsun.

Hayırlı huzurlu sağlıklı bereketli sabahlar
Bugün yapılacaklar
( yazayım da enerji gelsin)
Önce popomu kaldırmak
Mutfak toplaması
Çamaşır boğuşması
Bahçe şeysi
Balkon düzeni
Çocuklara çanta hazırlama
İşime gelirse banyo tuvalet yıkama

Bu şiirimsi şey de benden hepinize pazar sürprizi olarak gelsin

Kalkış kahvaltı halen iyileşmedim
ilaç aldım yine bugün burun spreyide eklendi ilaçlara hafta içi doktora giderim herhalde sonra zencefil limon bal dayayacağım
bugün ne yesem bilmiyorum ne yapsam onuda bilmiyorum bir planlama yapamadım henüz ev işleride kaldı

Selam kızlar ne güzel sohbet etmişsiniz yine ben kaçırırdım. Ben sanırım akşamları eşimle bir şeyler yaptığım için bu muhabbetleri hep kaçırıyorum bundan sonra bir bakıcam 8 9 gibi online olan var mı diye

Mikan sana bir şey demek istiyorum. Tülay Kök işin uzmanı, çok saygı duymak lazım ama psikoloji bilimi de temelinde yaklaşımlara ayrılır. Kimi çocukla çözer, kimi davranışla, kimi düşünce ile ortak amaç sağlıklı birey yaratmaktır. Yani başka bir uzman psikolog da "E anlattın ne oldu" diye sorup ne hissettiğini, sonuç olarak rahatladıysan problemin ne olduğu üzerinde durabilirdi. Ki tülay hanım bile danışmanı olsan bunu dert etmemeni sağlardı..
Oh iyi ki yapmissin, yaptın rahatladın. Bitti.. o kadar

Ben bugün dün hiç bir şey yapamadığından çamaşır ve ev toplama işine gireceğim.. ve henüz kahvaltı yapıyorum neyse şu abla gelsin, düzenim oturacak inşallah.. hepinizi öptüm kızlarr

Doğru diyorsun canım dün bi takıldım ama geçti gitti dünyanın sonu değil ya tek derdim bu olsun dedim ve önüme bakmayı seçtim ama sizin yorumlarınız sayesinde dedim tabi bunu

Arkadaşların da günahını almıyım kötü insanlar değiller kesinlikle ama işte insan kendine kızıyor yine de tavsiyeni uygulayacağım canım teşekkür ederim Valla hepiniz iyi ki varsınız
Ya işte iyi insanlardır muhakkak ama çok iyi olsalar sen kendini bu kadar kötü hissetmezdin ya
Yani bir dene ben bu taktiğin bu güne kadar ise yaramadığını görmedim kendim de denedim onayladım

Kesinlikle bazı şeyler bizi aşıyor,
Güzel günler göreceğiz inşallah güneşli günler

Yemin ederim bunları yazacaktm vakit bulamadım o kadar haklısın ki
Baştan sona...

Günaydın

Bulaşıkları makineye attım.
Güzel bir kahvaltı hazırladım, yaptım.
Şimdi de çay keyfisi

Hafif baş ağrısı, boğaz acısı var ama onun için canımı sıkmayacağım. Boğaz pastili aldım iki tane, bal zencefil yedim. Kan ilacımı da içerim şimdi tamamdır. Regl öncesi baş ağrısı olurdu bu sefer sonrası ikinci gün oldu

Gün planım sadece oğlanı yüzmeye götüreceğim kesin.. Bugün farklı bir yoldan gideceğim. Dün çok trafik vardı. Bugün yeni yolu deneyeceğim.

Çok güzel bir gün olsun hepimizin

Ben de bugün kahvaltı+mutfak temizliği
Dün çocuk odasını biraz toparlamsitim
Bugün komple çocukların dolabını bosaltip temizleyip düzenledim.
Minnak kızımın kıyafetleri abisininkinden fazla şimdiden
Niye böyle oldu ki.
Ah kızım doğru yoldayiz bence aferin bize
2 makine yikanmis çamaşır katladim
Şimdi KV lerim kaldığı odayı elden geçireceğim çok iş var
Ve supruz eşimin kardeşi geliyorhosgeliyordur inşallah

Afiyet olsun
Geçmiş olsun inşallah ilerlemez
Yorma kendini bugün öyleyse dinlen

Ya işte iyi insanlardır muhakkak ama çok iyi olsalar sen kendini bu kadar kötü hissetmezdin ya
Yani bir dene ben bu taktiğin bu güne kadar ise yaramadığını görmedim kendim de denedim onayladım
Negatiflikten beslenen kişileri ilk defa geçen sene Aşkım Kapışmak dinlerken çözdüm. bir de şu kilo verince hayatımdan çıkardığım kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…