- 1 Temmuz 2017
- 1.173
- 3.279
- 133
Afiyet olsunEve gelince kendime tam buğday unundan lavaş yaptım. Bir soğanı karamelize ettim jülyen de kapya doğradım. Sardım yiyorumkendime vakit ayırmaya karar verdim bu akşam
Ben devam ettim canım.Evrt çok hızlı gececek gıbı
Başlayacak mısın okul açılınca
Yoksa rapor devam edecek mi
Benimki de irmik helvası delisi bayılırDatlu senin baba tarafı ile benim baba tarafı kapisir.insallh hepsi geçmişte kalmıştır arkadaşım güzel günler gelecektir.
sudem34 yeni girdm gruba ve inan şimdi oturdum yine yemeğe vuruyorm ya ben..neyse sağlık olsun da .
O kadar yorgunum ki hiç hâlim yok ama canım da inanılmaz irmik helvası çekiyor gidip yapayım barieşim de hiç sevmez ona basit geliyor ben özellikle emzirme dönemlerinde çok yiyorum helvayı canım çekiyor ruhum fakir
Ben orayı kaçırmısım demek ki canımBen devam ettim canım.
Sadece operasyon zamanı iki hafta ara o kadar.
Oh ne güzelAlışverişe gittim geldim.
Telefon kılıfı aldım.
Pudra pembe gold detaylı parlak.
Bir önceki lila silikondu. Çabuk leke oldu sinir etti beni.
Neyse ayakkabı mağazasına girdim.
Bir beyaz lacivert.
Bir beyaz pembe.
Bir koyu gri yeşil detaylı üç spor ayakkabı aldım.
Çayı demledim.
Birazdan yemekleri ısıtıp sofraya otururuz.
Oğlum ders çalışıyor dışarda olunca çalışamadı.
Benimki de öyleBenimki de irmik helvası delisi bayılır
Hayırlı olsun sudemAlışverişe gittim geldim.
Telefon kılıfı aldım.
Pudra pembe gold detaylı parlak.
Bir önceki lila silikondu. Çabuk leke oldu sinir etti beni.
Neyse ayakkabı mağazasına girdim.
Bir beyaz lacivert.
Bir beyaz pembe.
Bir koyu gri yeşil detaylı üç spor ayakkabı aldım.
Çayı demledim.
Birazdan yemekleri ısıtıp sofraya otururuz.
Oğlum ders çalışıyor dışarda olunca çalışamadı.
Güle güle kullanın.Hayırlı olsun sudemben de bugün kendime şişme mont aldım oğluma da seneye 1. Sınıf için mont aldım
Varsa nerdeyse bul dediğin gibi çok pahalanmış ama ben uygun bir şey aldımGüle güle kullanın.
Seneye çok pahalı olacak her şey.
Şişme mont benim de yok kilolu gösterir diye mesafeliyim kendisiyleama çok trend kaç yıldır hiç modası geçmiyor. Ünve den kalma vardı nerde bilmiyorum ne yaptım kim bilir.
Al al tam zamanı.Varsa nerdeyse bul dediğin gibi çok pahalanmış ama ben uygun bir şey aldımoğluma sezon sonu ayakkabı bot vs ne gerekiyorsa almayı planlıyorum
Eşimin kartıyla alıyorumAl al tam zamanı.
Seçimden sonra fiyatlar hepten uçacak.
Şu an tam sezon sonu.
Kredi kartın ne?
Bazı kartlar güzel tl para puan filan da veriyor.
Ocak sonu, Şubat ortasına kadar baya uygun olacak kışlıklar.
Bot çizmede baktım da bulamadım.
Haaa internetten aldın heEşimin kartıyla alıyorumne olduğunu bile bilmiyorum orda kayıtlı
Yaaa cok tesekkur ederimAfiyet olsunseverim öyle şeyleri.. ben de senin pozitifliğine hayranım şekersiz çok şekersin
Yok canım ya dışarı çıkmak bana lüksHaaa internetten aldın heben mağazadan aldın sandım
Evet ya doğru söylüyor çok şekersinYaaa cok tesekkur ederimsen de öylesin Mikaaan
Ama siz de çok sekersiniz ondan. Yoksa gıcık olduğuma da çok gıcığımEvet ya doğru söylüyor çok şekersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?