Ay datlum annen de ne kadar çekmiş hep ya kıyamam.
Bunlar hep sana ders olsun valla evlenince karşında yorucu insanlar inşallah olmaz ama olursa da ona göre davran bak
Karşımıza nasıl insanlar çıkacak kimbilir ama gittikçe daha kötüüsnü görüyoruz insanlar artık çok bencilleşti o yüzden ben doktora yapana kadar millet profesör olmuş

O
Ay datlum annen de ne kadar çekmiş hep ya kıyamam.
Bunlar hep sana ders olsun valla evlenince karşında yorucu insanlar inşallah olmaz ama olursa da ona göre davran bak
malesef öyle şimdi en ufak bir iş yapsa benim evimde ben hizmetçi miyim beni kullanmaya mı çağırıyorsunuz ben sizin köleniz miyim diye isyan ediyor bana veya kardeşime ne diyeceksin zoruma gidiyor yapma anne diyorum uğraşma erken kalkma diyorum alışmış engel olamıyor kendine sonra pişman mı ne oluyor bilmiyorum başa kalkmaya çalışıyor

Ne pişirdin görümceye?
Kaç kişi geldiler?

Sefan olsun kuaför işini iyi yapmışsın.

Şimdide çöp adam dizisine geçtim elçin sangunun güzelliği beni filme bağladı bayağı bayağı konusu aldatm a falan fena yani

Günaydın harika kadınlar
Kahvaltı,ilaç,zencefil bal limon çayı üçlüsü benimle
Bugün sabahın sultanı seda sayanla güne başladık,bakalım kaç dk dayanacağım,hiç izlemediğim bir programdı ne dramlar var .

Canım yemek dışardan söyledik birazda önceki günkü yemekler vardı akşama kadar dışardaydi gelincagiz yemek yapamadı
Bir kişi ya sadece
Aaa bekar mı görümce?
Ben hazır on beş tatil çoluk çocuk toplandı geldi sandım.
O kadar gelme dediniz iyi cesaret etti geldi valla.

Şimdi Wednesday izleyeceğiz.
Hala uykum var şaka gibi.
11 de kalktım bir de.

Eskiden yani diyet yaparken güne kahve ile başlardım.
Aslında iyi seçimmiş.
Ayılmak ,uyanmak için .

Gün planında neler var kızlar?

Yemek?
İş ?
Kendine vakit ayırma ?

Günaydın canım
Ben yarın görümceme ordan da kayınvalideme gideceğim
Kahvaltı ve yemek onlarda rahatım

Oğlumla kahvaltı yaptık
Yemek
Sebze çorbası
Yumurtalı ıspanak
Havuçlu pilav ve tavuk kanat
Mücver ve yoğurt var
Bol sebzeli bir gün oldu

Yarına götürmek için bal kabaklı cheesekek yapacağım

Persembe arkadasım gelecek oğlanın odasında ki oyuncakları indirip sileceğim
Küçük oğlu çünkü hepsini isteyecektir
Planım bu günlük

Slmlar kızlar
Herkese mutlu haftalar
Dün akşam görümcem İstanbul’dan geldi kayınvalidemler de memleketten döndü. Beraber güzel bir akşam yemeği yedik. Benim çocuklar halalarını çok seviyor. Gece beraber uyudular. Sabah da güzel bir. Kahvaltı yaptık. Yarın çocukları beraber sinemaya götüreceğiz. Bu hafta bir gün eski komşuma gitmeyi planlıyorum. Çocukları bol bol dışarı çıkarmak istiyorum. Yalnız da takılmak istiyorum biraz. Bu haftalık planım böyle haftaya bakıcaz artık

Ne kadar güzel bir aile ve sosyal çevren var maşallah sence bu işin sırrı ne ?
Şu anlattığının huzuru taaa benim yanıma ulaştı Allah daim etsin

Sebze çorbası
Yumurtalı ıspanak
Havuçlu pilav ve tavuk kanat
Mücver ve yoğurt var
Kaç saate yapıyorsun bunca yemeği?
Zira ıspanağı yıkamak bile bir iş.
Bir saatte üç yemek çıkıyor ama malzeme hazır ise.
Sebze çorbası hangisi?
Ben biraz kalıplarımın dışına çıkmak istiyorum.
Benimkiler yeniliklere çok kapalı ama ben yeni şeyler denemek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…