Helal valla sudem maşallah sarma konusunda kaç gündür epey istikrarlısın afiyetle yiyin inşallahAkşam tv izlerken yine minik bir tencere sarma sardım.
Pişirdim şimdi yedik bile çoğunu. Sıcak sıcak.
Bulaşıkları çalıştırdım.
Mutfağı topladım.
Biten baharatları doldurdum.
7718 adım atmışım şimdiye kadar.
Pişi hamuru yoğurup dolaba koydum sabaha hazır olsun diye.
Yarına çorba olarak tarhana yapacağım.
Dolapta semizotu var onun yemeğini yapacağım.
Kuru patlıcan var bende de oğlum da bende çok severiz kuru dolma.Helal valla sudem maşallah sarma konusunda kaç gündür epey istikrarlısın afiyetle yiyin inşallah
Bende kırmızı biber yeşil biber doldurmak istiyorum buzlukta vardı dondurulmuş
Canım çekti :) ben çok severim sarma dolma kısır işlerini yarında yağmur olacakmış
Bir arkadaşım erken dönmüş onla planladık tiyatroya gidicem inşallah bilet aldık.
Sabah tartılmayı unutma.Bu gece farklı olsun nefes i ve gevşeme egzersiz yapayım kadınlar kulübü bugün çok çekti benden tamam hadi kapatıyorum dükkanı herkese iyi geceler tatlı rüyalar
GünaydınSelam kızlar, cook yazışmışsınız hepsini tek tek okuyamadım. Sizi özledim
Mini tatilim bitti, gerçek hayat hoşbulduk
Benim irmik helvası istediğim gibi olmadı ya. Evdekilere iteledimDaha henüz kahvaltı bile yapmadım ama canım irmik helvası çekti
Gidiyim tartıya çıkayım
Annenle ilişkin üzerine kesinlikle bi psikolojik destek almalısın. Keşke anne kız gitseniz ama o gitmiyorsa bile sana çok iyi gelecektirSalı bütünleme sınavım vardım Çarşambaya kadarda hep hastaydım yattım
2gündürde şaftı kaymış evi temizleyip toparlamaya çalıştım aslında tam iyi hissetmediğim içinde parça parça yapabildim sadece
sol ayağımdada aşırı ağrı vardı üstüne basamıyordum bakma bu kadar ev işi yapıyorym ama daha evi süpürüp silecek gücü bulamadım kendimde hemen halsizlik oluyordu en ufak iş yapmada hem halsizlik hem moralsizlik aşırı stres benim bünyemide etkiledi tabi bu dönem çok yoruldum hem bedenen hem mental olarak ordan oraya koşturmaktan
Kilomdan dolayıda oluyor olabilir bu ağrılar falan bilmiyorum yani daha tam kendime gelemedim sadece dümdüz yatmak bile bana çok iyi geliyor keşke herşey şipşak kendiliğinden olsa
Evet arkadaş falan kalmadı hep gittiler bi şehir dışı yapmak çok iyi olabilirdi bi bakayım bakalım normalde gezmeyi çok severim kendime iyi gelen şeyler yapmak istiyorum
Annem her gün mesaj atıyor telefonda engelledim diye bu seferde garip bi durum oluyor hem biraraya gelmemek için huzursuzluk olmasundiye tatilde yanına gitmedim ama sanki var ya beni aşırı seviyormuş çok süper iletişimimiz varmış gibi mesajlar atıyor böyleee bakıyorum yazdıklarına şaşkınlkla
Evet benım eşim de karadenizliÇok güzel şehirleri var ama havası beni depresif yapıyor ben yaşayamazdım
Sudem çerez niyetine sarma yiyorsunuz maşallahAkşam tv izlerken yine minik bir tencere sarma sardım.
Pişirdim şimdi yedik bile çoğunu. Sıcak sıcak.
Bulaşıkları çalıştırdım.
Mutfağı topladım.
Biten baharatları doldurdum.
7718 adım atmışım şimdiye kadar.
Pişi hamuru yoğurup dolaba koydum sabaha hazır olsun diye.
Yarına çorba olarak tarhana yapacağım.
Dolapta semizotu var onun yemeğini yapacağım.
Çok mantıklıBenim irmik helvası istediğim gibi olmadı ya. Evdekilere iteledim
Ben dikkat edicem dedim
Aynen ya dibinde kaldı.Sudem çerez niyetine sarma yiyorsunuz maşallah
Arada bi mantıklı olasım tutuyorÇok mantıklı
Afiyet olsun canımGünaydın
Pişi ile kahvaltımı yaptım.
Geçenki kadar hoşuma gitmedi.
Sanırım ilk özlem başka olmuş.
Çay keyfinden selamlar
Duş alcam.
Ayılmak için kahve içerim.
Bulut'a çok güldüm yaEvet benım eşim de karadenizli
Evleri var köylerinde
Evin üstünde bir bulut
Burnumuzu çıkaralım da üstümüze yağmur yağdırsın diye bekliyor
Ama o yeşillik o doğa bayılıyorum
Ben istanbul da betondan bıktım
Arada güzel romantik fılan iyi oluyor daBulut'a çok güldüm ya
Yağmurlu kasvetli havayı bende sevmem.
Belçika'da üç hafta kaldım kafayı yiyecektim güneş yok diye
Annemle ilişkim üzerine psikolojik destek alsam nasıl bir faydası olur?Annenle ilişkin üzerine kesinlikle bi psikolojik destek almalısın. Keşke anne kız gitseniz ama o gitmiyorsa bile sana çok iyi gelecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?