Bakış açın değiştiğinde dünyan değişir emin olabilirsin.. psikolojik desteğe mesafeli olman, ne işe yarayacak ki diye sorman bile psikolojik desteğe aşırı ihtiyacın olduğunu kanıtlıyor aslında. Yaşamış biri olarak söylüyorum ama karar senin tabikiAnnemle ilişkim üzerine psikolojik destek alsam nasıl bir faydası olur?
Yani kadın aynı kadın yaşadıklarımız yaşattıklarıda ortada hani kurcalayıp dursam geçmişi oydu buydu ne değişir ki …?
Yok karşı değilim ama şuan ne para ne zaman ne emekli harcamak istemiyorum gerekliliğine inanmak için bür sebep arıyorum sadece yaşamış biri olarak demişsğn sen ne yaşadın nasıl yol aldın nasıl sonuçlandı?Bakış açın değiştiğinde dünyan değişir emin olabilirsin.. psikolojik desteğe mesafeli olman, ne işe yarayacak ki diye sorman bile psikolojik desteğe aşırı ihtiyacın olduğunu kanıtlıyor aslında. Yaşamış biri olarak söylüyorum ama karar senin tabiki
Bu arada araştırdığım kadarıyla geçmişte yaşananları unutmak için bir yöntem uyguluyorlar şuan ismi aklıma gelmedimne kadar seans sürüyor bilmiyorum kişiye göre değişiyormuş ama çok zorlu bir sğreç yıkıpyeniden inşa etmek gibi geceleri rüyalarda bile kabus gibi görüp yaşadığın zaman zaman biliç altına gideb bir süreçBakış açın değiştiğinde dünyan değişir emin olabilirsin.. psikolojik desteğe mesafeli olman, ne işe yarayacak ki diye sorman bile psikolojik desteğe aşırı ihtiyacın olduğunu kanıtlıyor aslında. Yaşamış biri olarak söylüyorum ama karar senin tabiki
Bu tarz şeyleri araştırmadım açıkçası fikrim yok sadece bu sürecin sihirli bir formülü yok ve evet acı içerecektir. Amaç geçmişi unutmak olmamalı bence bugünümüzü olumsuz etkilemesini engellemekBu arada araştırdığım kadarıyla geçmişte yaşananları unutmak için bir yöntem uyguluyorlar şuan ismi aklıma gelmedimne kadar seans sürüyor bilmiyorum kişiye göre değişiyormuş ama çok zorlu bir sğreç yıkıpyeniden inşa etmek gibi geceleri rüyalarda bile kabus gibi görüp yaşadığın zaman zaman biliç altına gideb bir süreç
Emdr terapisi diyorlar göz hareketleriye duyarsızlaştırma ve yeniden işleme gibi birşey bu sürecintek başıma kaldırabileceğimden emin değilim.
Canım bakış açın değişir sen kendini bulursunAnnemle ilişkim üzerine psikolojik destek alsam nasıl bir faydası olur?
Yani kadın aynı kadın yaşadıklarımız yaşattıklarıda ortada hani kurcalayıp dursam geçmişi oydu buydu ne değişir ki …?
Günaydın
Bizde seni sohbetini özledik katılman iyi oldu :)
Gerçek hayatta neler var?
Datluyum cnm ben tez çalışman olduğunuda hatırladım hepinizin yorumları önemli ve katkı yapıyor bana teşekkür ederimTesekkur ederimseni tanıyamadım ya ilk, bu arada gerçek hayatta temizlik var Ben de Mikan'a katılıyorum, denemişsin anladığım kadarı ile ama inan terapi hakkındaki düşüncelerini değiştirecek iyi bir klinik psikologla tanışsan böyle düşünmezsin. Geçmişi unutturmaz, değiştirmez ama geçmişle barıştırır seni.. Bu da şuan ki ilişkilerine yansır, anne ile ilişki hayatla ilişkimizi de oluşturuyor. Bu güvenli bağlanma falan filan var ya.. Neyse kapatalım demissin ben de yazdım dayanamadım. Benim de erken dönem çocukluk ile ilgili olacak insallah tez çalışmam da, görünce susamıyorum
Ya sonradan anladım zaten, hayırlı olsunDatluyum cnm ben tez çalışman olduğunuda hatırladım hepinizin yorumları önemli ve katkı yapıyor bana teşekkür ederim
Hatta ilgilendiğin bir konu olduğu için paylaşmanda beni memnun eder hatta şuan en güncel araştırmalar senin elinden geçecek bende canlı bir örneğiyim.
El açması ıspanaklı tepsi böreği yapacağız tarhana çorbası var yanındaAkşam ne yapacaksanız yemek? Ben güzel bir pizza yapmayı istiyorum böyle tam italyan usulü.. ama çok yorgunum da var mı pratik fikirleriniz?
Eline sağlık ben hamuru mayalamaya bile üşendim şu an pizza için börek açmayı bilmiyorum da zatenEl açması ıspanaklı tepsi böreği yapacağız tarhana çorbası var yanında
Ben de börek açmayı bilmiyorumEline sağlık ben hamuru mayalamaya bile üşendim şu an pizza için börek açmayı bilmiyorum da zatenohh ellerine sağlık valla ıspanaklı böreği çok severim
La roche posay güneş koruyucusuKızlar size de sorayım kullandığınız memnun kaldığınız güneş kremi önerebilir misiniz bana?
Bu arada 2023 hedeflerimden biri her ay kendime bir hediye almaktı. Bu ay şişme mont aldım gelecek ay güneş kremi alacağım, ihtiyaç olan ertelediğim şeyleri bu bahane ile alıyorum işte
Teşekkür ederimLa roche posay güneş koruyucusu
Cnm sen ne okudun lisansın neydi ne üzerine yüksek lisansın çalışıyor muydun birde ?Ya sonradan anladım zaten, hayırlı olsun
Ahahaha eğer tez aşamasına geçebilirsem inşallah benim biraz farklı nete de yazmaya korkuyorum daha teze geçemedim ya biri görürü aynı konuyu çalışır diyebenim paranoya seviyesi
Canım ben sebamed 50 kullanıyorum yaz kış.Kızlar size de sorayım kullandığınız memnun kaldığınız güneş kremi önerebilir misiniz bana?
Bu arada 2023 hedeflerimden biri her ay kendime bir hediye almaktı. Bu ay şişme mont aldım gelecek ay güneş kremi alacağım, ihtiyaç olan ertelediğim şeyleri bu bahane ile alıyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?