Kahvaltıdan sonra tartılabildim ondan yazmadımİş yapanların ellerine sağlık canı bişey yapmak istemeyenlerin de canına sağlık aman hergun iş olmaz ki
Muhtemelen bende pazar günü büyük temizlik olacak.
Bu hafta çok tatlı yedim ya nasıl telafi edeceğim bilmiyorum "Kilomu koruyorum"a bugün kimse yazmadı sanki bildirim yok bende
Temizlik yemek yapıyor mu bize ondan haber verHahahhh yok canım
Ama iyi anlaşıyoruz
Beklediğim gibi olmadı
Batı karadeniz, şehir çok küçük. Aslında istanbuldan sonra her yer küçük gelecek sanırım bana.Şehir neresi
Karadeniz güzeldir aslında ama ben giresun trabzon artvini beğendım her sehri de güzel olmayabılıyor
İnşallahhoşgeldin tekrardan insan nelere alışmıyor ki alışırsın İNŞALLAH
Hoşbuuuuuldummm, ahhh hemde çok severim ama sevmemem lazım, korkunç kilo aldım, vermeye çalışıyorumMerhabalar,hoş geldiniz
Yemek yemeyi sever misiniz
Destek oluyor canım ben söylemeden
Bu grupta yemek yemeyi sevmeyen kimse yok da ,doğru yerdesiniz o zamanHoşbuuuuuldummm, ahhh hemde çok severim ama sevmemem lazım, korkunç kilo aldım, vermeye çalışıyorum
No man no cryİnşallahsizlerin yaşlar kaç, evli bekar ?
Yaaaa kesinlikle. Kafama edeyim bende 36 da evlendim. 4 sene oluyor, kendi ayaklarıma sıktım yani ne gerek vardı ki bu yaştan sonraNo man no cry30umsu
Bende deniz olmayan şehirde yaşayamam derdim hep, yedim tüm laflarımıÇok güzel şehirleri var ama havası beni depresif yapıyor ben yaşayamazdım
SüpermişBu grupta yemek yemeyi sevmeyen kimse yok da ,doğru yerdesiniz o zaman
Valla yemeye yedim de basen yapmış azcıkBugün kuru fasülye bitmemişti yanına az tavuklu nohutlu pilav yaptım kafaya koyduğumuzu yeriz di mi biz :)sudem34
Ben yazcam.bende pazar günü büyük temizlik olacak.
Bu hafta çok tatlı yedim ya nasıl telafi edeceğim bilmiyorum "Kilomu koruyorum"a bugün kimse yazmadı sanki bildirim yok bende
Bir de kişiliği şekillenmiş adamı kabullenme zorluğunu ekleyelimDi mi yani şimdi 30undan sonra kira fatura ödemek alışveriş poşeti taşımak çift kişlik yatakta tek yatmak varken
Bendede bolca göbek ve gıdı :))Valla yemeye yedim de basen yapmış azcık
Buz dağının görünen yüzüBak mesela temizliği yemeği bulaşığı paylaşmak poşetleri taşıtmak için her yere özel şöförüm gibi gezdirmeye götürmek için tatillerde bavulu adama yıkmak için bütün faturaları ona yıkıp kendime gidip gidip kuyumcudan yarım altın almak için evlenilebilirim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?