Çok geçmiş olsunOcak ayı nasıl mı geçti.
Geçti diye şükrediyorum işte.
Bı video vardı kız diyodu ya,
bedenim sağ sağ bedenim sağ yuruyorm elhamdülillah çok şükür ama ruhum ,ruhum yok
Elhamdülillah eksilmedigimiz bir ay oldu.
Allah hastalarımıza sağlık selâmet versin.
Eşimle o kadar uzaklaştık ki.
Kendimi sorumluluklarini yerine getirip günü tamamlamaya çalışan bı isci gibi görüyorum bazen.
Şikayet veya isyan değil bu bir iç döküş.
İnanır mısınız bilmem şu duruma o kadar çok alıştım ki hiç üzgün bir ruh haliyle falan yazmadm, genelde beni üzen şeylerle alay edip gulumserim.
Kalbimi yormaktan korkarım .
Alıştım yani ben .
Çocuklar hasta bir kaç gündür canımı çok sıkıyor onlar bı toparlasa çok daha iyi olacağız inşallah
Geçmiş olsun bir an önce inşallahOcak ayı nasıl mı geçti.
Geçti diye şükrediyorum işte.
Bı video vardı kız diyodu ya,
bedenim sağ sağ bedenim sağ yuruyorm elhamdülillah çok şükür ama ruhum ,ruhum yok
Elhamdülillah eksilmedigimiz bir ay oldu.
Allah hastalarımıza sağlık selâmet versin.
Eşimle o kadar uzaklaştık ki.
Kendimi sorumluluklarini yerine getirip günü tamamlamaya çalışan bı isci gibi görüyorum bazen.
Şikayet veya isyan değil bu bir iç döküş.
İnanır mısınız bilmem şu duruma o kadar çok alıştım ki hiç üzgün bir ruh haliyle falan yazmadm, genelde beni üzen şeylerle alay edip gulumserim.
Kalbimi yormaktan korkarım .
Alıştım yani ben .
Çocuklar hasta bir kaç gündür canımı çok sıkıyor onlar bı toparlasa çok daha iyi olacağız inşallah
Seni anlayabiliyorum güzel söylem farkındalığına sahip olmayan hiç takdir etmeyip hep eleştirme sorunuolan biribe maruz kalmayan kimse bence bunu zorluğunu bilemez.Gelelim anneme.
Banyo yaptırken duşa kabini açtım.
Yavaş bacağımı kesecektin dedi.
Dedim nasıl keseyim bak olmaz gösterdim.
Ya kesseydin.
Neyse sırtına kese atıyorum sağ dirseğim ağrımasına rağmen yavaş canımı acıtıyorsun dedi.
Duş bitti saç kurutma faslı.
Gel saçımı tara kurut dedi.
Anne dedim onu da sen yapsan.
Tamam dedi.
Neyse kıyamadım.
Saçını da iyice kuruttum.
Bebek gibi sürekli ilgi istiyor.
Yaşlılık zor gerçekten.
Benim tuhafıma giden şu.
Kızı olarak bir kere saçımı taradığını, bir kere banyo yaptırdığını bilmiyorum.
Çamaşır, yemek olayına hiç girmiyorum.
Değişik işler işte.
Dolu dolu gayet güzel bir ay olmuş yeni ayda daha güzelleri olur inşallahOcak değerlendirmesi:
-Aklımdaki 2 önemli doktor işini hallettim
-Tiyatroya gittim
-Elimdeki yarım kitabı bitirdim, 2.kitabımı bitirmek üzereyim
-Ajanda kullanmaya başladım.
-Kendime bu ayın hediyesi olarak şişme mont aldım.
Sanırım bu kadar.. olumsuz da çok şey oldu ama ne yapıyoruz onlara odaklanmıyoruz
Canım ona sevgi değil de yaranmaya çalışmak da diyoruz bazen.Aslında sudem sevmesını biliyorlar
Hani diyoruz ya görmemiş ki göstersin
İstediklerine öyle güzel sevgi gösteriyorlar ki
Çok geçmiş olsun
Zor bir aydı umarım mükafatı bugünlerde yaşadığın zorlukları unutturacak kadar büyük olur
Aminn,sağolun kızlarGeçmiş olsun bir an önce inşallah
Ruha şifa haberler alırsın umarım farkındalık herşeyi yoluna koyar , sen farkındaysan bu yakınlığıda sağlayacak koşulları üretirsin diye düşünüyorum
Dün dünde kaldı bugün bitti yarın hiç gelmedi önümüze bakalım inşallah şubat herşeyin düzene girdiği her şeyin gönlümüzce olduğu bir ay olur.
Kadına farkında olmadan abiniz ve belkide farkında olarak yengeniz o kadar kötü sevgisiz davranmışlar ki kadın neyin suçluluğu bilmem (kendini yarandırmaya çalışıyor )dediniz ya acaba nasretin hocanın suçu varda hırsızın hiç mi suçu yok..?Canım ona sevgi değil de yaranmaya çalışmak da diyoruz bazen.
Ya hiç ağırlığını bilmiyor.
Büyük abim aramadı sormadı. Yengem keza annesi de öyle. (Bu arada yengemin annesi annemin yeğeni aynı zamanda)
Abime zorla kendini arattı. Onları soruyor. (Neden dilini eskitiyorsun. Biraz ağır oturaklı ol. Sen kaç yaşındasın o kaç yaşında demi. )
Ha bir de diyor ki karısı aratmıyoroğlunun hiç suçu yok . 49 yaşına gelmiş.
Allah dağına göre kar veriyor işte. O abimi sever bir tek. Evinde yudum su içemez.Yengem asla yüzüne bakmaz.
Kızlar madem ay sonu hepinize ufak bir ödül bırakıyorum kimsenin olmadığı sakin bir yer de odaklanarak dinleyin( ben yaptım iyi geliyor) bu yolladığım gevşeme telkin egzersizini şifa olsun
İlgilenmiyorsan belki bu konularla garip gelir öyle gelmiştir belkiYaaaa kusura bakmayın lütfen
Ben hiç dinleyemem ya böyle şeyleri dinlerken beni gülme aldı
Ya hayat bu kadar üstüne düşünmeye değmez
Çok şükür benim huzursuzlugum dilimde anlatıp geçiyorm başka bı yerimi esir almıyor arada geçici baş ağrısı olabilir çok ciddi sorun yaşarsam o da uzun sürmez şükür.
Bı tek ben mi düşünüyorm böyle , asıl böyle şeyler benim kalbimi yorar
Yanlış anlama lütfen, teşekkür ederim kendi adımaİlgilenmiyorsan belki bu konularla garip gelir öyle gelmiştir belki
görmezden gelebilirsin cnm belki ilgilenenolur diye paylaştım :)
Bende bu kitapta o kısma gelince Ahmet Güneş seslendirip qr kod bırakmış ordan ulaştım.
Burda bile dandik bir AVM var. Orda bile sinema 80İyi akşamlar kızlar
Nasılsınız
Ben eh işte diyelim
Haber izliyorum horon mu oynayalım halay mı cekelim kavgası çıkmış ya düğünde
Öyle bir ruh halindeyim işte
Oğluma aksam sinema sözğ vermiştim
Onunla sinemaya gittik
Sonra yemek yedik
Eve geldım soyulmuşum çünkü sinema 170 tl tuttu iki kişi
Yemeği saymıyorum bile
Kardesim e hediye yelek alayım dedim en dandık yerde bile 600
Bu fiyatlardan bıktım ya başım zonkluyor
Kocama da kızgınım yerin de olsan kendimi tutuklatır geceyi nezarette geçiririm
İyi geceler canım.Kızlar iyi geceler, buralardamısınız uğrayamadım hiç
İyi geceler canım.
Herkes yattı galiba.
Bende yatıcam birazdan bakayım dedim.
Ay sonu kritiği yazabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?