Ocak ayı nasıl mı geçti.
Geçti diye şükrediyorum işte.
Bı video vardı kız diyodu ya,
bedenim sağ sağ bedenim sağ yuruyorm elhamdülillah çok şükür ama ruhum ,ruhum yok
Elhamdülillah eksilmedigimiz bir ay oldu.
Allah hastalarımıza sağlık selâmet versin.

Eşimle o kadar uzaklaştık ki.
Kendimi sorumluluklarini yerine getirip günü tamamlamaya çalışan bı isci gibi görüyorum bazen.
Şikayet veya isyan değil bu bir iç döküş.

İnanır mısınız bilmem şu duruma o kadar çok alıştım ki hiç üzgün bir ruh haliyle falan yazmadm, genelde beni üzen şeylerle alay edip gulumserim.
Kalbimi yormaktan korkarım .
Alıştım yani ben .
Çocuklar hasta bir kaç gündür canımı çok sıkıyor onlar bı toparlasa çok daha iyi olacağız inşallah

Selam kızlar
Gece geç yatış sabah geç kalkış
Kahvaltı bugün sadece krempeynir domates simit kaymak bal müptelası olabilirm bal ve kaymağın

Kahvaltı sonrası evi toparlama
Bulaşık mak ve çamaşır mak çalıştırma serme toplama katlama yerleştirme
Mutfağı ve tüm odaları düzenleme
Kitaplarım geldi kitaplarım ve kitaplığı düzenleme yeni başladığım kitap bitmek üzere diğerlerini okumak için sabırsızlanıyorum

Evi havalandırma sonra geridönüş çıkarma ayırma kağıt ambalaj şişe poşet vs.
Nevresimlerin kılıflarını değiştirme yenisini takma
Vc yıkama,yeni havlu çıkarma çalışma masamı pcyi temizleme düzenleme ve yer değişikliği

Tvde yemek programı izledim tam ev hanımı moduna girdim sardı iyice
Regl olmuşum karın ağrısı ve ayaklarım buz gibi soğuk hiç ısınmadı
Benim kuş kaçtı söylemeyi unuttum ama balkonu fena yapmış her yer pislenmiş hava o kadar keskin soğuk ki uğraşamadım temizliğiyle havalar bi düzelsin bakıcam

Yemek sarma kuru dolma devam
Şimdide kitap okuyacam şunu bitiriyim bi. Birazda film izliyeceğim bugün erken uyuma planım var inşallah

Çok geçmiş olsun
Zor bir aydı umarım mükafatı bugünlerde yaşadığın zorlukları unutturacak kadar büyük olur

Geçmiş olsun bir an önce inşallah
Ruha şifa haberler alırsın umarım farkındalık herşeyi yoluna koyar , sen farkındaysan bu yakınlığıda sağlayacak koşulları üretirsin diye düşünüyorum
Dün dünde kaldı bugün bitti yarın hiç gelmedi önümüze bakalım inşallah şubat herşeyin düzene girdiği her şeyin gönlümüzce olduğu bir ay olur.

Seni anlayabiliyorum güzel söylem farkındalığına sahip olmayan hiç takdir etmeyip hep eleştirme sorunuolan biribe maruz kalmayan kimse bence bunu zorluğunu bilemez.Benimki ayak tırnağımdan saçımın teline kadar eleştirirde beni şimdi bi bir araya gelsek yine öyle olurdy.

Dolu dolu gayet güzel bir ay olmuş yeni ayda daha güzelleri olur inşallah

Aslında sudem sevmesını biliyorlar
Hani diyoruz ya görmemiş ki göstersin
İstediklerine öyle güzel sevgi gösteriyorlar ki
Canım ona sevgi değil de yaranmaya çalışmak da diyoruz bazen.

Ya hiç ağırlığını bilmiyor.

Büyük abim aramadı sormadı. Yengem keza annesi de öyle. (Bu arada yengemin annesi annemin yeğeni aynı zamanda)

Abime zorla kendini arattı. Onları soruyor. (Neden dilini eskitiyorsun. Biraz ağır oturaklı ol. Sen kaç yaşındasın o kaç yaşında demi. )
Ha bir de diyor ki karısı aratmıyoroğlunun hiç suçu yok. 49 yaşına gelmiş.

Allah dağına göre kar veriyor işte. O abimi sever bir tek. Evinde yudum su içemez.Yengem asla yüzüne bakmaz.

Çok geçmiş olsun
Zor bir aydı umarım mükafatı bugünlerde yaşadığın zorlukları unutturacak kadar büyük olur

Aminn,sağolun kızlar

Kızlar madem ay sonu hepinize ufak bir ödül bırakıyorum kimsenin olmadığı sakin bir yer de odaklanarak dinleyin( ben yaptım iyi geliyor) bu yolladığım gevşeme telkin egzersizini şifa olsun

Kadına farkında olmadan abiniz ve belkide farkında olarak yengeniz o kadar kötü sevgisiz davranmışlar ki kadın neyin suçluluğu bilmem (kendini yarandırmaya çalışıyor )dediniz ya acaba nasretin hocanın suçu varda hırsızın hiç mi suçu yok..?

Kızlar madem ay sonu hepinize ufak bir ödül bırakıyorum kimsenin olmadığı sakin bir yer de odaklanarak dinleyin( ben yaptım iyi geliyor) bu yolladığım gevşeme telkin egzersizini şifa olsun

Yaaaa kusura bakmayın lütfen
Ben hiç dinleyemem ya böyle şeyleri dinlerken beni gülme aldı
Ya hayat bu kadar üstüne düşünmeye değmez
Çok şükür benim huzursuzlugum dilimde anlatıp geçiyorm başka bı yerimi esir almıyor arada geçici baş ağrısı olabilir çok ciddi sorun yaşarsam o da uzun sürmez şükür.

Bı tek ben mi düşünüyorm böyle , asıl böyle şeyler benim kalbimi yorar

İlgilenmiyorsan belki bu konularla garip gelir öyle gelmiştir belki
görmezden gelebilirsin cnm belki ilgilenen olur diye paylaştım :)
Bende bu kitapta o kısma gelince Ahmet Güneş seslendirip qr kod bırakmış ordan ulaştım.

Ya
Yanlış anlama lütfen, teşekkür ederim kendi adıma
Psikoloji hep ilgimi çeker kişisel gelişim vs de ama böyle şeyler sanki bana hep daha kötü hissettirir.
Belki ben olaylara bu kadar anlam yüklemedigim içindir.

Burda bile dandik bir AVM var. Orda bile sinema 80
Outlet dışında ya da sezon sonu hariç alış veriş yapmak zor gerçekten.

Selam kızlar

Tüm mesajları okudum.. Öpüyorum hepinizi..

Benim ocak ayım iyi geçti.
3 kitap bitti
Yürüyüşler devam
Arkadaşlarımla iyi vakit geçirmelerim oldu..
Mini bir tatilcik
Her gece bir film etkinliği yaptık. Keyifliydi
Tabi biraz değerlerimde problem oldu, üzüldüm falan ama halloluyor çok şükür...Su an bunları hatırladım.

Keyifli bir şubat ayı bizim olur inşallah

Gecemiz, geceniz güzel olsun kızlarcığım
Ocak ayım sanırım eh işte geçti, bu aralar hayatı kendimi istediklerimi, istemediklerimi sorguluyorum çokça. Annem bende, sanırım biraz daha kalacak çünkü farklı şehirlerde yaşıyoruz ve geçen yıl babamı kaybettiğim için yalnız yaşıyor annem. Ve komşusunda tadilat var büyük bir tadilat, çok yakın olduğundan hem sesten hemde çalışanlardan tedirgin olur diye bende kalacak sanırım bir süre. İş aramaya devam edeceğim, eskiden çok okurdum ama son bir yıldır inanılmaz boşladım, çok ağır 2 covid geçirdim tam toparlanacakken 2. Ye yakalandım. Bıraktığı hasarlarla uğraşıyorum bir yandan. Yürüyüşlere ve diyete başlamam gerek onu da bir türlü aktif edemiyorum hayatıma. Bakalım gün gün güncellerim sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…