Selamlar Sudem seni o kadar iyi anlıyorum ki içindeki incinmişliği bende kide oSelamlar
Anneme çok kırıldım.
Sebebi önemsiz bir konu.
Aşırı duygulandım.
Ağlasam da kendime gelemiyorum.
Neyse annem anladı.
Şimdi peşimde takla atıyor.
Yazın gelmiycem dedim.
Bozuldu baya.
Sanırım bendede birikmişlik var.
Telefonda bile konuşmakta zorlanıyoruz zaten.
Mikan bu liste çok güzel inşallah hayata geçiririz bayıldımSlmlar
Yeni ay hepimize hayırlı olsun güzellikler getirsin
Listemizi ekledim, birebir olmasa da uymaya çalışmak isteyenlerle yapalımŞubat hedeflerinizi bekliyorum
Bende Başak burcuyum ve Başak burçları en çokta boğa burçlarıyla iyi anlaşırlar. Sayfanız hayırlı olsun bu aradaHalis mulis boğa burcuyum
TeşekkürlerBende Başak burcuyum ve Başak burçları en çokta boğa burçlarıyla iyi anlaşırlar. Sayfanız hayırlı olsun bu arada
Canım bugün sonra sordum gençliğini babamla yaşadıklarını acı dolu anlattı.Neden böyle oluyor ?
Bugün yeni hobiler, yeni şarkılar , yeni etkinlikler keşfetme günü imiş.Slmlar
Listemizi ekledim, birebir olmasa da uymaya çalışmak isteyenlerle yapalımŞubat hedeflerinizi bekliyorum
O halde listeye göre yeni dinlediğim bir şarkı ekleyeyim.Slmlar
Ben bunu yapmaya çalışıyorum şimdilerde Sudem. Kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Bazı pürüzlerim var hala. Ödün verdiğim konular aileme karşı. Ama epey epey toparladım diye düşünüyorum. Daha iyiyim. Başkasının onayını almak için kendimden verdiğim ödünleri düşünüyorum. Hiç gerek yokmuş.Şunu anladım kalp kırmamak lazım.
Ama kendin olmaktan da vazgeçmemek lazım.
Sabredince patlıyorsun.
Akışına bırakabilmeyi becermek lazım.
Kendin olacaksın yine.
Bunu yapmak hiç kolay değil,tebrik ederim. Bende çabalıyorum. Şimdilik çokça mesafe ile bunu yapabiliyorum. Fazla yakın olunca bunu başaramıyorum maalesefBen bunu yapmaya çalışıyorum şimdilerde Sudem. Kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Bazı pürüzlerim var hala. Ödün verdiğim konular aileme karşı. Ama epey epey toparladım diye düşünüyorum. Daha iyiyim. Başkasının onayını almak için kendimden verdiğim ödünleri düşünüyorum. Hiç gerek yokmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?