Baban için Allah rahmet eylesin.Gecemiz, geceniz güzel olsun kızlarcığım
Ocak ayım sanırım eh işte geçti, bu aralar hayatı kendimi istediklerimi, istemediklerimi sorguluyorum çokça. Annem bende, sanırım biraz daha kalacak çünkü farklı şehirlerde yaşıyoruz ve geçen yıl babamı kaybettiğim için yalnız yaşıyor annem. Ve komşusunda tadilat var büyük bir tadilat, çok yakın olduğundan hem sesten hemde çalışanlardan tedirgin olur diye bende kalacak sanırım bir süre. İş aramaya devam edeceğim, eskiden çok okurdum ama son bir yıldır inanılmaz boşladım, çok ağır 2 covid geçirdim tam toparlanacakken 2. Ye yakalandım. Bıraktığı hasarlarla uğraşıyorum bir yandan. Yürüyüşlere ve diyete başlamam gerek onu da bir türlü aktif edemiyorum hayatıma. Bakalım gün gün güncellerim sizleri
Mikan gibi senin de bende artıları bol bir ay oldu canımSelam kızlar
Tüm mesajları okudum.. Öpüyorum hepinizi..
Benim ocak ayım iyi geçti.
3 kitap bitti
Yürüyüşler devam
Arkadaşlarımla iyi vakit geçirmelerim oldu..
Mini bir tatilcik
Her gece bir film etkinliği yaptık. Keyifliydi
Tabi biraz değerlerimde problem oldu, üzüldüm falan ama halloluyor çok şükür...Su an bunları hatırladım.
Keyifli bir şubat ayı bizim olur inşallah
Allah'ın işi işte .Kadına farkında olmadan abiniz ve belkide farkında olarak yengeniz o kadar kötü sevgisiz davranmışlar ki kadın neyin suçluluğu bilmem (kendini yarandırmaya çalışıyor )dediniz ya acaba nasretin hocanın suçu varda hırsızın hiç mi suçu yok..?
Aslında sorun da orada sudem; ben mesleğimi yapmak istemiyorum, çok geçerli bir meslek ama ben teknik olaylardan feci sıkıldım. Ne yapacağım bilemiyorum.Baban için Allah rahmet eylesin.
Umarım gönlüne göre bir iş bulursun.
Pandemiyle birlikte evden çalışma hayatımıza çok girdi aslında.
İlla Karadeniz değil. Online mesleğini yapacağın belki güzel iş imkanları da vardır.
Sana da geçmiş olsun.
Ayşen Kendini affet kitabında bir bölüm olduğu için bence direk damdan düşer gibi odaklanıp o ritme girme olmaması gayet doğal.Ya
Yanlış anlama lütfen, teşekkür ederim kendi adıma
Psikoloji hep ilgimi çeker kişisel gelişim vs de ama böyle şeyler sanki bana hep daha kötü hissettirir.
Belki ben olaylara bu kadar anlam yüklemedigim içindir.
Öncelikle ne diye hitap edeyim?Aslında sorun da orada sudem; ben mesleğimi yapmak istemiyorum, çok geçerli bir meslek ama ben teknik olaylardan feci sıkıldım. Ne yapacağım bilemiyorum.
Nickimi değiştirmeyi düşünüyorum, ozaman bir hitap şekli bulalım olurmu, aslında çok seviyorum nickimi ama çok tartışma çıkıyor, insanlarla uğraşmamak için iddiasız bir şey bulacağımÖncelikle ne diye hitap edeyim?
İkincisi bu mesleği seçmendeki kriterin neydi?
Ne değişti?
Ahha bende Türkçe ciye aşıktım ortaokul da .Nickimi değiştirmeyi düşünüyorum, ozaman bir hitap şekli bulalım olurmu, aslında çok seviyorum nickimi ama çok tartışma çıkıyor, insanlarla uğraşmamak için iddiasız bir şey bulacağım
Bilgisayar Mühendisiyim ben, seçmemdeki kriter tamamen lise öğretmeni baskısıYıllarcada bu alanda çalıştım ama benim hayalim edebiyat öğretmeni olmaktı. İflah olmaz bir sayısalcı olunca bu duruma düştük işte. Teknik işlerden çok bunaldım. İkinci üniversite için ders çalışma perilerim gelirse bakalım, belki tekrar girerim sınava
Ne güzel, bence bir kadın için öğretmenlik mükemmel bir meslek; yaş kaçtı sizin ?Ahha bende Türkçe ciye aşıktım ortaokul da .
Hatta çekik gözlü idi .
Çan çin çon der adama lakap takardık.
Haa başta Edebiyat istedim.
Sonra sayısalcı olunca diş hekimliği ilgimi çekti.
En son sınıf öğ. karar kıldım.
Ocak ayı kritiği
Ayın ilk haftasına zaten kayıp ile başladım.
Ardından oğlumun hastalığı hastane iğne süreçleri.
Annemin gelişi nazı.
Tekrar gelişi ve nazı ile ayı kapattım diyebilirim.
Kendim için
Dizi izledim.Vaaav diye bayılmadım ama iyiydi.
Yeni bir iki dizi ilgimi çekti belki devam ederim.
Kazak, sweet, ayakkabı alışverişleri yaptım.
Bolca sarma sardım.
Boş odayı düzenledim.
Pek verimli geçmemiş.
Umarım her açıdan Şubat kaliteli geçer.
37 henüz 38 olcamNe güzel, bence bir kadın için öğretmenlik mükemmel bir meslek; yaş kaçtı sizin ?
Ne güzel bende 40 , yaşlandıııım diye ortalarda dolanasım var37 henüz 38 olcam
Arkamda derken evlilik ile ilgili mi?Bende yazayım şubat hedeflerimi :
Eskisi gibi günde en az 40 sayfa okumak
Yürüyüşe başlamak hiç olmazsa haftada 3 gün, ama çok soğuk nasıl yürünecek bilmiyorum
Birkaç konu var aklımda onun üzerinde düşünüp netleştirmek
Birde ardımda bırakmak bazı şeyleri, ardımda bırakamıyorum bunu nasıl söyler nasıl yaparı aşmam lazım çünkü bazıları sebep aramadan kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?