Hayırcıların ,hayır diyemeyenlerin türleri, hayır diyememenin doğası ve hayır diyebilme uygulama teknikleri var yazar doç.olunca akademik araştırmalar,kitaplardan alıntı ve atıflar var.Lotus1234 tatilin sana iyi gelmesine çok sevindim. Sınırlar kitabını müsait olunca şöyle kısaca özetleyebilir misin merak ettim
Merak ettim bakayımBen kahve dünyasının çikolatasına acaip tutuldum bu ara; şu kahve yanı çikolataları varya-1 kg luk alıp duruyorum-ben yiyene kadar bitiriyor o ayrıda.
Oğlum terazi o da önce ben der ama aile içinde. Tıpkı babası ona çekti hemenBenim sadece ay balıkduygular şelale yani. Ay balıklar çok duygusal olur.
Tam bir teraziyim ben. Adalet peşinde ömür tüketecek, sanat aşığı, iletişim ve adaletli yaklaşmak her şeye her nesneye bile otomatik kurulu bende, doğası eşitlik denge barış uyum… Ama objektif olacağım adaletli olacağım derken kendime çok haksızlık ediyorum. Önce ben demeyi bilmez teraziler. Hep önce sevdikleri
Çok verimli bir gün olmuşBende yazayım bu günümü
Sabah kahvaltıya dışarı çıktık annemle.
Kahvaltı sonrası hem kendimin hem annemin nevresimlerini değiştirdim.
2 makine çamaşır
2 makine kurutma çalıştı
Akşam yemeği için yayla çorbası, karnabahar kızartma, mevsim salatası yaptım.
Mutfak temizledim.
Hem yarın için hemde yarısını buzluğa atmak için 2 kg ıspanak yıkadım, şimdi doğrayacağım.
Sonra duş alıp uzanacağım 30 sayfa okuma hedefim var bu akşam. Sonrada sızarım muhtemelen.
Ah erkek teraziler gerçekten uyumlu olur, paşam benim ne güzel, ömrü bereketli, şansı sağlığı keyfi hep daim olsun, benim çocuğum yok, artık bu yaştan sonrada sanıyorum olmazOğlum terazi o da önce ben der ama aile içinde. Tıpkı babası ona çekti hemen
Okul ortamında uyumludur.
Anlayışlı, esprili, sakindir.
DimiÇok verimli bir gün olmuş
Terapide öyle değil mi zaten hasta olan değil hasta edilen alır.Bir arkadaşım şöyle demişti asıl hastalar bu kitapları okumadıkça sen sabaha kadar okusanda sorunu çözmüyor karşındakiler aynı çünkü…
Annem beni 44 de benden sonra ölen kardeşimi de 45 de doğurmuş maşallahAh erkek teraziler gerçekten uyumlu olur, paşam benim ne güzel, ömrü bereketli, şansı sağlığı keyfi hep daim olsun, benim çocuğum yok, artık bu yaştan sonrada sanıyorum olmaz
Buzluğa çiğden mi atıyorsun?yarın için hemde yarısını buzluğa atmak için 2 kg ıspanak yıkadım, şimdi doğrayacağım
Yaaa gerçekten mi, böyle hikayeler umudumu arttırıyor. Ben 40 oldum işte olmaz herhalde diye düşünüyorum; 36 da evlendim zaten. İlk çocuk olunca yüksek yaştada olabiliyormuş değilmi öyle duymuştumAnnem beni 44 de benden sonra ölen kardeşimi de 45 de doğurmuş maşallah
Yani neden olmasın.Bu arada bende gebe kalmaya uğraşıyorum. 1.5 senedir çabalıyoruz. 5 senedir düşünüp cesaret edemedik yani ben cesaret edip isteyemedim pandemi vs o bu şu derken 38 de düşünüyorum yani hala.
Evet iyice yıkayıp doğruyorum; süzgeçte süzülüyor 1 saat kadar sonra poşetleyip havasını alıp direkt buzluğa gönderiyorum. Sonra pişirirken inanılmaz pratik oluyor ve asla buzluk tadı olmuyor. Geçen hafta 2 ay önce koyduğum ıspanağım vardı onu pişirdim annem bayıldı, tadı süper demişti.Buzluğa çiğden mi atıyorsun?
Jinekolog a gittin mi hiç?Yaaa gerçekten mi, böyle hikayeler umudumu arttırıyor. Ben 40 oldum işte olmaz herhalde diye düşünüyorum; 36 da evlendim zaten. İlk çocuk olunca yüksek yaştada olabiliyormuş değilmi öyle duymuştum
Gittim, bir sorun yok dedi. Aslında biz daha yeni yoluna koymaya başladık evliliğimizi, ilk yıllarında ben istemedim bu yaştan sonra çocuk yükü kaldırabilirmiyim acaba diye; şimdide bir çocuğumuz olsa ne güzel olur fikri yerleşti aklıma.Jinekolog a gittin mi hiç?
Gebelik düşünmeye başladı isen git mutlaka.
Benim de geçen haftaki börekten pişmiş harç arttı koydum öyle.Evet iyice yıkayıp doğruyorum; süzgeçte süzülüyor 1 saat kadar sonra poşetleyip havasını alıp direkt buzluğa gönderiyorum. Sonra pişirirken inanılmaz pratik oluyor ve asla buzluk tadı olmuyor. Geçen hafta 2 ay önce koyduğum ıspanağım vardı onu pişirdim annem bayıldı, tadı süper demişti.
Çocuk büyük sorumluluk belli yaştan sonra sabır da azalıyor illa.Gittim, bir sorun yok dedi. Aslında biz daha yeni yoluna koymaya başladık evliliğimizi, ilk yıllarında ben istemedim bu yaştan sonra çocuk yükü kaldırabilirmiyim acaba diye; şimdide bir çocuğumuz olsa ne güzel olur fikri yerleşti aklıma.
Benim de geçen haftaki börekten pişmiş harç arttı koydum öyle.
Gerçi bizimsekersizcikolata da donmuş ıspanak kullanıyor.
İnşallah bakalım kısmet.Çocuk büyük sorumluluk belli yaştan sonra sabır da azalıyor illa.
Hayırlısı ile güzel haberler alırız inşallah.
İyi geceler.İnşallah bakalım kısmet.
Ben uyuyayım artık, yarın görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?