Lotus1234 tatilin sana iyi gelmesine çok sevindim. Sınırlar kitabını müsait olunca şöyle kısaca özetleyebilir misin merak ettim
Hayırcıların ,hayır diyemeyenlerin türleri, hayır diyememenin doğası ve hayır diyebilme uygulama teknikleri var yazar doç.olunca akademik araştırmalar,kitaplardan alıntı ve atıflar var.

Oğlum terazi o da önce ben der ama aile içinde. Tıpkı babası ona çekti hemen
Okul ortamında uyumludur.
Anlayışlı, esprili, sakindir.

Çok verimli bir gün olmuş
Menü de güzel.

Oğlum terazi o da önce ben der ama aile içinde. Tıpkı babası ona çekti hemen
Okul ortamında uyumludur.
Anlayışlı, esprili, sakindir.
Ah erkek teraziler gerçekten uyumlu olur, paşam benim ne güzel, ömrü bereketli, şansı sağlığı keyfi hep daim olsun, benim çocuğum yok, artık bu yaştan sonrada sanıyorum olmaz

Bir arkadaşım şöyle demişti asıl hastalar bu kitapları okumadıkça sen sabaha kadar okusanda sorunu çözmüyor karşındakiler aynı çünkü…
Terapide öyle değil mi zaten hasta olan değil hasta edilen alır.
Terapiye muhtaç edilen.

Ah erkek teraziler gerçekten uyumlu olur, paşam benim ne güzel, ömrü bereketli, şansı sağlığı keyfi hep daim olsun, benim çocuğum yok, artık bu yaştan sonrada sanıyorum olmaz
Annem beni 44 de benden sonra ölen kardeşimi de 45 de doğurmuş maşallah

Yani neden olmasın.Bu arada bende gebe kalmaya uğraşıyorum. 1.5 senedir çabalıyoruz. 5 senedir düşünüp cesaret edemedik yani ben cesaret edip isteyemedim pandemi vs o bu şu derken 38 de düşünüyorum yani hala.

Yaaa gerçekten mi, böyle hikayeler umudumu arttırıyor. Ben 40 oldum işte olmaz herhalde diye düşünüyorum; 36 da evlendim zaten. İlk çocuk olunca yüksek yaştada olabiliyormuş değilmi öyle duymuştum

Buzluğa çiğden mi atıyorsun?
Evet iyice yıkayıp doğruyorum; süzgeçte süzülüyor 1 saat kadar sonra poşetleyip havasını alıp direkt buzluğa gönderiyorum. Sonra pişirirken inanılmaz pratik oluyor ve asla buzluk tadı olmuyor. Geçen hafta 2 ay önce koyduğum ıspanağım vardı onu pişirdim annem bayıldı, tadı süper demişti.

Yaaa gerçekten mi, böyle hikayeler umudumu arttırıyor. Ben 40 oldum işte olmaz herhalde diye düşünüyorum; 36 da evlendim zaten. İlk çocuk olunca yüksek yaştada olabiliyormuş değilmi öyle duymuştum
Jinekolog a gittin mi hiç?
Gebelik düşünmeye başladı isen git mutlaka.

Jinekolog a gittin mi hiç?
Gebelik düşünmeye başladı isen git mutlaka.
Gittim, bir sorun yok dedi. Aslında biz daha yeni yoluna koymaya başladık evliliğimizi, ilk yıllarında ben istemedim bu yaştan sonra çocuk yükü kaldırabilirmiyim acaba diye; şimdide bir çocuğumuz olsa ne güzel olur fikri yerleşti aklıma.

Benim de geçen haftaki börekten pişmiş harç arttı koydum öyle.

Gerçi bizim sekersizcikolata da donmuş ıspanak kullanıyor.

Çocuk büyük sorumluluk belli yaştan sonra sabır da azalıyor illa.
Hayırlısı ile güzel haberler alırız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…