Tebrik ederim çok gurur verici.Bu arada kızım aldığı burslulukla bana künefe ısmarladı kızlar.Kendi parasıya hatunun, annesine ısmarlayacakmış. Hazır oğlanlar da yokken beraber zaman geçirdik. İkimize de iyi geldi bence.
Bu anı yaşattığı için şükür Rabbime.
Üzücü bir durum ama akrabalık ilişkileri böyle maalesef.Benimde arkadaşlarım hep yer şehir değiştirdiler eski dostlar kendi dertlerinde meşgalelerinde çoğunlukla
Gündelik derinliksiz sohbetler bana sığ geliyor iş yerinde o yüzden çokça burayada takılıyorum.
Kuzenlerimle aram iyi sıkı bağlarımda vardı,hepside beni severler ama öyle bir aramızı bozduku anneler teyzeler eser kalmadı kimse kimseyi ne arar ne sorar oldu değiştiler… Kendi araları iyi olmayınca çocuklarına yansıttılar malesef dostlar döküldü bir bir..
Faydası olduysa ne güzelBaşladım sınır çizmekte hayır demekte zorlanan kaldı ki toplum yapımız gereği çoğunluk böyle ihtiyacı olan herkese tavsiye ediyorum çok iyi gidiyor.Sayfa sayısı 100ü geçmiyor bi oturuşta okunabilir.
Eki Görüntüle 3201621
Şimdi emin ol daha kıymetli olacaksın.Hem sana hemde mikana çok teşekkür ederim memlekete gitmeme konusunda hem fikir olmuştunuz benle çok huzurlu bir süreç geçirdim,Gerçi başka sebeplerde gitmeme zaten müsade etmedi sağlık sorunları sınav vs.ama iyi ki gereksiz gerginlik stres üzüntüye maruz bırakamadı beni biliyorum rahat durmazdı ben gitseydim…
Uzaklık iyiymiş iyi…
Ona niyetliyim inşallah başlayabilirim, bu ara hep kuruyorum aklımda istediklerimi ama gündelik işlerden zaman bulamıyorumBir yerden başlasan iyi gelecek cnm
Bende çok özledim.Benim yakınımda hiç öyle arkadaşım yok maalesef.
Yani gelelim diyene hep hazrilik gerekiyor.
Üniversiteden sonra tanıdığım kimse ile o samimiyeti kuramadm.
Eskilerle hala dertlesiriz yenilerle gün gecirmecebu ifadeyi sevmiyorm ama maalesef böyle.
Senin madem öyle dostların var sımsıkı sarıl onları bırakma.
Geri kalanı için de kendini yıpratma naçizane tavsiyem.
Hayır dediğin için de kendini suçlama kalbini yorma.
Hayır demek de senin hakkın.
Bunu normallestrmemiz gerekiyor
Balıklar öyle mi olurAblan haklı.
Ben işin kötüsü tip olarak da benziyorum
Eşin balık burcu filan mı?
Fazla açık sözlü, patavatsız filan
Balıklara gıcığım var yaBalıklar öyle mi olur
Yok kova burcu
Ben terazi-ay balık-yükselen aslanımdoğuştan sular seller yani
Ben kahve dünyasının çikolatasına acaip tutuldum bu ara; şu kahve yanı çikolataları varya-1 kg luk alıp duruyorum-ben yiyene kadar bitiriyor o ayrıda.Kahvemi içtim sonunda
Bebito yumuşak şeker ile güzel gidiyor
Benim sadece ay balıkBalıklara gıcığım var yaçok benciller.
Ablam ve eşim.
Evet ya ifşa olmak da istemez kimse ne de olsa burda olduğumuz gibiyizBende çok özledim.
Yakında olan samimi dost.
İş hayatında 15 senede sadece 1 tane var.
Oda sık görüşmüyoruz.
Eskiler de hep uzak.
Ama bu grupla sanki bir İstanbul buluşması olur gibime geliyor
Ama ifşa olmak da ayrı işte
Her dakika her saniye her bir şeyimize şahitiz.
İşte o yüzden sürekli mesaj atıyorduŞimdi emin ol daha kıymetli olacaksın.
Sana yaranmaya çalışacak bir süre.
Ama sen huzur istiyorsun affedecek ve kendini daha çook seveceksin ❤
Afiyet olsunSufle yaptım
Çay ile götürüyorum.
Oğlum istedi yorgun ve uykusuzum kıyamadım.
Mikan sen yaptın mı sufle?
Senin adına sevindimEvet canım gerçi misafir sayılmazlar dimi
Bir arkadaşım şöyle demişti asıl hastalar bu kitapları okumadıkça sen sabaha kadar okusanda sorunu çözmüyor karşındakiler aynı çünkü…Faydası olduysa ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?