Yüzmeye götürünce her hafta aynı sorun.
Mahalle araları geze geze ara sokaklara,ana caddeye nereye bulursam uğraşıyorum.

Dün ilk defa yüzme de de rahat park buldum biri çıktı yerine girdim.

Evin önünde bile park sorunu oluyor.
İşe git orda park sorun.
Ne çektim ben be
10 , 5 senedir trafikteyim.
15 senedir de İstanbul'da işte.

Bir delinin hatıra defteri tiyatrosuna gitmiştim erdal beşikçioğlunun oyunculuğu dünya çapında konusuda güzeldi
Hayat güzeldir benim en sevdiğim filmlerden 1.sırayı alır açık ara piyanistte benzer konular çok güzeldir shindlerin listesi forest gump benim için müzikleriylede harika kült filmler bir ara en beğenilen 100filme sarmıştım epey izledim banada şöyle din tarih savaş konulu film önerecek varsa sevinirim

Geçmiş olsun
Acil şifa dilerim
Gece geç yattım tam sonra yatakta bir gümbürtü eşime dedim yatağa ayağını mı vurdun yok dedi.
O zaman deprem oluyor dedim. Kağıthanede deprem olmuş meğerse.
Ekşın bol bir gece ve sabah idi.
gece yatakta bende gümp diye bir sarsıntı hissettim ama ben çok korkarom bakmaya bile cesaret edemedim sanki bür şeyler yerin oturmuş gibi bir yer hareketiydi çok kısa sürdü şu kar kış kıyamet Allah merhamet etsin bizlere inşallah bir daha olmaz perşembeye kadar kar gözüküyor
Haa bu arada sabah kar da yağdı. 🌨
Hastaneye giderken arabaların üstü hafif tuttu hemen. ❄
Ama sulu kar olduğu için yağmurla beraber eridi gitti. 🌨. Bakalım bu hafta ne kader yağacak.
Millet dönüş yolunda ama hala tatil haberi yok aşırı rüzgar var burdada şaşırdım

Canım filmlerde Lizz ın arşivi çok geniş ama o da aktif değil uzun zamandır.

SayYouLoveMe de iyidir film konusunda.

Bende merak ediyorum.
Kar ❄nelere sebep olacak.

Selam kızlar🌨❄

Yeni uyandım.
Şükür dinlendim.
Ayy uykusuzluğa hiç gelemiyorum.
Acaip sinirli ve gergin oluyorum.
Tekrar çocuk kararını sorguladım bir uykusuz kalınca.
Hayırlısı olsun ne diyeyim.

Evdeki hesap çarşıya uymayınca şaşırdım sabah.
Gece hepimiz geç yatınca iyi 11-12 de kalkarım dedim.
Kısa süre sonra oğlan uyanınca tekrar uyuyup uyanmak bu saati buldu.

Oğlum hala uyuyor garibim.
Ağrı kesici mayıştırdı sanırım.

Şimdi çayımı içtim size bakıyorum.

Canım filmlerde Lizz ın arşivi çok geniş ama o da aktif değil uzun zamandır.

SayYouLoveMe de iyidir film konusunda.
Tamam cnm kendim buldum,”Batı cephesinde bir şey yok “filmi izleyen varsa kritik yapabiliriz.
filmin savaş karşıtı yapısı, dönemin alman ve türk siyasi hayatının ve türk-alman ikili ilişkilerinin bir şekilde özeti gibidir diye anlatılıyor pazar gününe sert bir giriş

Dip not: yeni versiyonu yayınlanan Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok filminin 1930 versiyonunu Atatürk özel bir gösterimle sinemada seyretmiş.

Filmlerin IMDb puanlarına ve yorumlarına da bakabilirsin.

Evet cnm bakıyorum hatta ekşide vs yorumlarada Şuan Oscara 9 dalda aday gösterildiğini öğrendim
Senin tılsımın arttı bu yeni profille bir sürü yeni yönün cıktı ya da ben yeni gördüm çok da mutlu oldum senin adına ve seni tanıdığım için kendi adıma

Bugün ne yaptım?

Ütü yaptım, yılda 1 ya da 2 kez yaparım o da bugüne kısmet oldu

sabah güzel bir duş üstüne kahvaltı. Sonra da kahve keyfi
Akşama karışık kızartma(patates havuç karnabahar) ve kanat kızartma var

Dinlenerek geçirdim günümü malum yarın okul var

Afiyet olsun,ben de karışık kızartma yaptm makarna ve sebze çorbası.
Sütlaç yaptm yarın diyete başlıyorum.
Şimdiye kadar sıkı bir diyet yapmadm düzensiz beslendim.
Yarın inşallah spor+diyetkendimi hazır hissediyorum.
Ahaha yazar hala hayattaysa daba acar valla Mikan ve Sudem size Mikan sudem34

Şekersizcigimmm eşim o kitaba baslamadm ya yanlış yapmışsın dedi ısrarla sen seversin diyo.
Merak ettim iyice bundan sonra ona başlayacagm kitaplıktan çıkardm zaten çocuk odasına koydim günüm orda geçiyor ne de olsa

Off off menüye gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…