Ben de sevmem sıcak çikolataBugünün görevi sıcak çikolata tarifi denemekti ama yapmadım bugün yarın yapıcam inşallahaslında sıcak çikolata sevmem ama hep hazır içmiştim kendim yapsam nasıl olacak merak ettim bi de çocuklar için yapmak istiyorum bakalım
Yarının görevi de 15 dk erken uyanmak. 7de kalkıyorum ama kesinlikle 15 dk önce uyansam şahane olur da kızım gece çok uyanınca sabah uyanmakta çok zorlanıyorum. Bunu şimdilik pas geçiyorum o yüzden havalar ısınınca denerim
Kuzucuk sağlıkla , huzurla yaşasın. ❤Ben de sevmem sıcak çikolata
Çocuklar için yapılabilir ama
Denersen beğenirsen tarif isterim oğlum da bayılır
Erken uyanmak istemiyorum kar tatili çünkü yatacağım o yüzden
Bugun ne yaptım
Temizlik
Getırdıklerımı yerlestirdim annem doldurdu çünkü
Yemek yaptım
Makineyi çalıştırdım ütülenecek olanları ütüledim
Oğlumun doğum günüydü pasta kestik küçük bir kutlama yaptık
Şimdi kitap okudum savaşçı kitabına başladım
Yatmaya hazırlanıyorum
İyi geceler diliyorum
Bu soğukta işe gitmek zorunda olan ,dısarıda calışan insanlara ve sokakta yaşamak zorunda olan sokak hayvanlarına dua ediyorum
Bütün canlıların yaşamı çok güzel olsun insallah
Teşekkür ederimSenin tılsımın arttı bu yeni profillebir sürü yeni yönün cıktı ya da ben yeni gördüm çok da mutlu oldum senin adına ve seni tanıdığım için kendi adıma
Çok geçmiş olsun canımSlm kızlar,
Biz iyiyiz çok şükür çok korktuk ama o kadar uzun sürdüki
Hatay kötü durumda ama yerle bir sabahtan beri ulaşmaya çalışıyoruz zar zor bi iki kişiye ulaşabildik. Yakın akrabalar iyi, binalarında hasar olan veya yıkılan akrabalar var, ama çok şükür ki canlarına bi şey olmamış. 2. Depremden sonra kimseye ulaşamadım ama o yüzden canım sıkkın, dua edin lütfen
Ya burnumun direği sızladı.Slm kızlar,
Biz iyiyiz çok şükür çok korktuk ama o kadar uzun sürdüki
Hatay kötü durumda ama yerle bir sabahtan beri ulaşmaya çalışıyoruz zar zor bi iki kişiye ulaşabildik. Yakın akrabalar iyi, binalarında hasar olan veya yıkılan akrabalar var, ama çok şükür ki canlarına bi şey olmamış. 2. Depremden sonra kimseye ulaşamadım ama o yüzden canım sıkkın, dua edin lütfen
Çok zor durum yaYa burnumun direği sızladı.
İnşallah herkes sağ salim atlatır.
İyi olmana çok sevindim.
Prof dinledim bir yıl sürecek dedi. Ve Marmara depremi gündemde.Çok zor durum ya
Soğuk bir yandan artçılar bir yandan
Ne denir ne yapılır bilmiyorum
Keske bir mucize olsa
Marmara depremi olursa daha büyük felaket olurProf dinledim bir yıl sürecek dedi. Ve Marmara depremi gündemde.
Şu anki sayının 10 katını bulacak dedi.
Şaka gibi gerçekten fırtına soğuk derken deprem geldi.
Şubat ayına çok güzel girdik diye seviniyorduk sevincimiz kursağımızda kaldı.
Allah herkesi korusun.
Evrt keske bunlar yaşanmasaydı biz karda okul derdine düşseydikS sarahconnor balım ya herşeyin hayırlısını dilemek lazım. Şakalaşıyorduk bir hafta daha dinlensek diye böyle oldu. İnsan nasıl dilek dileyeceğini de şaşırıyor.
Kimin aklına gelir biz kardan üşümekten korkuyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?