- 19 Şubat 2021
- 6.099
- 16.723
- 198
- 38
Keske ama çok vahim bir durum varKeşke her enkazı kaldırsalar bütün hayatta kalan insanlara ulaşsalar.
Kuzum yeni gördüm mesajını iyiyiz çok şükür
Kuuzm siz nasılsınız ailenden var mı haberSlm kızlar,
Biz iyiyiz çok şükür çok korktuk ama o kadar uzun sürdüki
Hatay kötü durumda ama yerle bir sabahtan beri ulaşmaya çalışıyoruz zar zor bi iki kişiye ulaşabildik. Yakın akrabalar iyi, binalarında hasar olan veya yıkılan akrabalar var, ama çok şükür ki canlarına bi şey olmamış. 2. Depremden sonra kimseye ulaşamadım ama o yüzden canım sıkkın, dua edin lütfen
Allah'ım bir daha yaşatmasın canım inşallahKuzum yeni gördüm mesajını iyiyiz çok şükür
Gece evde kızlarla tektim kızları aldığım gibi masanın altına girdik Allah ım çok uzundu bitmek bilmedi sonlara doğru dedim kesin çökecez neyse durdu hemen babam aradı al çantanı in geliyorum seni almaya diye evimiz yakın zaten
Aldım çantayı tam kapıyı açtım bidaha ama koşa koşa indik merdivenden yağmur çok fena hiç durmadı ama mecbur yukarılara çıkamadık
2. Cide eve annemlere çıkıp çorba yaptık tam içerken yakalandık Allah ım küçük kızımın Allah u Ekber diye bağırışı kulağımdan hiç gitmiyor merdivenden koşarken kuzum düştü ayakkabısız kaçtık
Rabbim bir daha yaşatmasın
Kuuzm siz nasılsınız ailenden var mı haber
Canım felaket o kadar büyük ki...Keske ama çok vahim bir durum var
Çok korkunç manzaralar
Dün ilk defa bu yaşımda çocuk gibi süper bir gücüm olsun istedim
Bütün betonları kaldırabılmek
Allah hepsıne dayanma gücü versin
Biz burada perişan olduk onları düşünemiyorum bile
Sevdiklerini bekleyen herkes canlı ulaşır insallah
Amin canım ordan çıktık ablamın görümcesinin villası na geçtik annemler ablamlar hep beraberizAllah'ım bir daha yaşatmasın canım inşallah
Çok geçmiş olsun tekrardan.
Hala eşinin patronunun villasında mısınız?
Eşin ne zaman gelecek?
İnşallah en kısa sürede toparlanırsınız.
Off çok geçmiş olsun sana da, korkunç bir şey benim gerçekten psikolojim bozuldu.. gece uyuyamıyorum korkudan sürekli avizeyi kontrol ediyorum. Gündüz gün boyu instagramdann ve tvden takip edip o görüntüleri gördüğüm için korkum daha da arttı. Allah oradakilerin yardımcısı olsun onları düşünemiyorum bile.. akrabalarım hayatta çok şükür ama zor durumdalar tabi, çok korkuyorlar off bilmiyorum ne desem ne yapsamKuzum yeni gördüm mesajını iyiyiz çok şükür
Gece evde kızlarla tektim kızları aldığım gibi masanın altına girdik Allah ım çok uzundu bitmek bilmedi sonlara doğru dedim kesin çökecez neyse durdu hemen babam aradı al çantanı in geliyorum seni almaya diye evimiz yakın zaten
Aldım çantayı tam kapıyı açtım bidaha ama koşa koşa indik merdivenden yağmur çok fena hiç durmadı ama mecbur yukarılara çıkamadık
2. Cide eve annemlere çıkıp çorba yaptık tam içerken yakalandık Allah ım küçük kızımın Allah u Ekber diye bağırışı kulağımdan hiç gitmiyor merdivenden koşarken kuzum düştü ayakkabısız kaçtık
Rabbim bir daha yaşatmasın
Kuuzm siz nasılsınız ailenden var mı haber
Ayyy bizde ya sürekli avizedeyiz birbirimize bakıp duruyoruzOff çok geçmiş olsun sana da, korkunç bir şey benim gerçekten psikolojim bozuldu.. gece uyuyamıyorum korkudan sürekli avizeyi kontrol ediyorum. Gündüz gün boyu instagramdann ve tvden takip edip o görüntüleri gördüğüm için korkum daha da arttı. Allah oradakilerin yardımcısı olsun onları düşünemiyorum bile.. akrabalarım hayatta çok şükür ama zor durumdalar tabi, çok korkuyorlar off bilmiyorum ne desem ne yapsam
İyi yapmışsın canım.Amin canım ordan çıktık ablamın görümcesinin villası na geçtik annemler ablamlar hep beraberiz
Eşim gelecekti ama gelme dedim yollar kötü uçakla gelse arabasız bir anlamı olmayacak zor ikna ettim onu
Mikan ım sizin ora da çok sallanıyor mu?Off çok geçmiş olsun sana da, korkunç bir şey benim gerçekten psikolojim bozuldu.. gece uyuyamıyorum korkudan sürekli avizeyi kontrol ediyorum. Gündüz gün boyu instagramdann ve tvden takip edip o görüntüleri gördüğüm için korkum daha da arttı. Allah oradakilerin yardımcısı olsun onları düşünemiyorum bile.. akrabalarım hayatta çok şükür ama zor durumdalar tabi, çok korkuyorlar off bilmiyorum ne desem ne yapsam
Yok canım biz sadece 2 büyük depremi hissettik. İlki çok kötüydüMikan ım sizin ora da çok sallanıyor mu?
Artçıları hissediyor musunuz?
Etkilenen 10 il 14 milyon insan…Keske ama çok vahim bir durum var
Çok korkunç manzaralar
Dün ilk defa bu yaşımda çocuk gibi süper bir gücüm olsun istedim
Bütün betonları kaldırabılmek
Allah hepsıne dayanma gücü versin
Biz burada perişan olduk onları düşünemiyorum bile
Sevdiklerini bekleyen herkes canlı ulaşır insallah
Ayşen memleket neresiydi ? Çok üzgünüm, çok çaresiz kendime gelemiyorum oradakileri düşünemiyorumKızlar çok büyük bir imtihan yaşadık ,nasıl gececk bu günler,enkaz altındakiler ne kadar dayanabilecek
Allah'ım sen yardım et.
Ailem sevdiklerim hep evsiz sokaklarda bir yerlere sığınmış durumda.
Yakinlardan o kadar çok vefat var ki.
Çok zor.cok.
Nefes almaya yemek yemeye üstümu örtmeye utanır mi insan ?
Utanıyorum.
Allahim bu yaraları saracak güç var milletime canım memleketime
Yazmak bile istemiyorum,hiç bişey yapacak güç de kalmadı .
Rabbim merhamet et.
Acil yardimlar ulastr.
Kimseye böyle zor günler yasatma.
Koru bizi.
Canım Allah sabır versin.Kızlar çok büyük bir imtihan yaşadık ,nasıl gececk bu günler,enkaz altındakiler ne kadar dayanabilecek
Allah'ım sen yardım et.
Çok zor.cok.
Utanıyorum.
Rabbim merhamet et.
Acil yardimlar ulastr.
Koru bizi.
Amin canım Allah dayanma gücü versinKızlar yengemin halasının oğlu, gelini, iki çocuğu Hatay da vefat etmiş. Cenazelerini enkazdan aileler kendi çabalarıyla çıkarmış.
Dün defnetmişler.
Garipler evi daha üç ay önce almışlar.
Ne umutlarla, ümitlerle, sevinçle aldılar kim bilir. Kendilerine mezar olacağını bilmeden.
Allah sabır dayanma gücü versin. Mekanlarını cennet etsin.
Allah yardımcınız olsunKızlar çok büyük bir imtihan yaşadık ,nasıl gececk bu günler,enkaz altındakiler ne kadar dayanabilecek
Allah'ım sen yardım et.
Çok zor.cok.
Utanıyorum.
Rabbim merhamet et.
Acil yardimlar ulastr.
Koru bizi.
Çok üzüldüm sudem başınız sağ olsun Allah rahmet eylesinKızlar yengemin halasının oğlu, gelini, iki çocuğu Hatay da vefat etmiş. Cenazelerini enkazdan aileler kendi çabalarıyla çıkarmış.
Dün defnetmişler.
Garipler evi daha üç ay önce almışlar.
Ne umutlarla, ümitlerle, sevinçle aldılar kim bilir. Kendilerine mezar olacağını bilmeden.
Allah sabır dayanma gücü versin. Mekanlarını cennet etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?