Amin Allah razı olsunAllah rahmet etsin.Sanırım yaşları da küçük ne denir ki çok acı. Halana sabır akıl sağlığı versin. Evlat acısı çok zor.
Allah sıralı ölüm versin. Babamı kaybettim çok zordu evladımı kaybettim çok zordu kp kaybettim çok zordu. Ama depremde yaşanan hepsinden daha acı daha ağır. Bu yaşananları görünce kendi acıma acı demek garip olur. Evet neren ağrırsa oran acır. Ama ordaki insanların her yeri acıyor. Çaresizlik çok zor.
Allah kimseyi deprem ile sınamasın. Tez vakitte herkes evini güçlendirsin nitelikli evlerde otursun ve artık bir can bile acımasın deprem için.
Yaşadıkların kolay değil canım. Hep akraba kuzenlerini kaybettin ne olursa olsun yine senin canın kanın akraban.
Allah sana da dayanma gücü versin. Biraz dışarı çık hava al.
Hayırlı kandiller.Amin inşallahGünaydın canlar
Hayırlı kandiller. Herkesin duası hayırlısı ile kabul olsun inşallah.
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. Bu mevsimde nasıl oldu farkedemedin mi ciğere nasıl inmiş çok mu üşüdün üşüttün zatürre de zor Allah şifa versin.
Teşekkür ederim. Sizin de başınız sağolsunGeçmiş olsun
İyi geceler napıyorsunsekersizcikolata canım ben
Bir Delinin Hatıra Defteri 'ne başlıyorum.
Beraber okuyacaktık hani bu ay.
Sen de başlayabilirsin. ❤
Yok canım yürüyüş yaptım dışarı çıktım. Bir şeyler değiştirdim. Haber izledim. Kandil için aile bireylerini aradım. Yengemin 48 yaşında bekar kuzeni kalp krizinden vefat etti (diğer yengem) onu aradım baş sağlığı için.
İyi yapmışsın canım Allah rahmet etsin başınız sağolsunYok canım yürüyüş yaptım dışarı çıktım. Bir şeyler değiştirdim. Haber izledim. Kandil için aile bireylerini aradım. Yengemin 48 yaşında bekar kuzeni kalp krizinden vefat etti (diğer yengem) onu aradım baş sağlığı için.
Kitap okudum.
Öyle işte.
Sen neler yaptın?
Sağol Allah razı olsun.İyi yapmışsın canım Allah rahmet etsin başınız sağolsun
Dışarı çıkmak iyi gelmiştir biraz
Aynı bende ibadet vs.
Film izledim bende evdeydim
Film:Sır
Meşhur secret kitabını andıran bir filmdi sanimi karakterler eh orta düzey bir filmdi
hani böyle battaniyeyle koltuğa mayışıp izlenen türden
Canım canımsın Allah sendende razı olsun çok haklısın yapamadım günlerdir evet hep evdeyim tatil başından beriSağol Allah razı olsun.
Her gün evden en az bir kez çıkmaya çalış bir bahaneyle. Her gün olmazsa en azından gğn aşırı çık. Bugün gerçi epey soğuktu baya ayaz vardı.
Market şu bu illa bir bahane oluyor çıkmak için.
İyi gecelerİyi geceler canım ben kaçar
Başı sağolsun allah rahmet eylesinYok canım yürüyüş yaptım dışarı çıktım. Bir şeyler değiştirdim. Haber izledim. Kandil için aile bireylerini aradım. Yengemin 48 yaşında bekar kuzeni kalp krizinden vefat etti (diğer yengem) onu aradım baş sağlığı için.
Kitap okudum.
Öyle işte.
Sen neler yaptın?
Sağolun Alllah razı olsun.Başı sağolsun allah rahmet eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?