Kafa dağıtmak için film önerileri;
M3gan (korku)
Kya'nın Şarkı Söylediği Yer (dram)
Black Panter (fantastik, bilim kurgu)

M3gan ana karakter ailesini kaybedip teyzesinin velayetine geçiyor.

Kya yalnız bir kız ve kadın yaşadıkları hayata tutunma çabası.

Black panter de yine babası ve abisini kaybeden prensesin mücadelesi.

Spoiler vermek istemiyorum ama üçü de izlenir.

Sen izledin mi cnm bunları hangisi umut aşılıyor

Dizi olarak da
Myfair Witches bir bölüm izledim, izlenir.

Sen izledin mi cnm bunları hangisi umut aşılıyor
Hepsini izledim. Bence hepsi de izlenir. Hangi tarz seviyorsan ondan başla.

Black Panter çok uzun sadece 2 saat 40 dakika diye hatırlıyorum.

Kya da sakin ilerliyor ama filmin çekildiği yer huzur verici.

M3gan da başrol oyuncağın bu arada. Onu çok merak etmiştim ilk çıktığında.

Bir süre bende kafamı toparlayana kadar uzaklaşıyorum herkese kolay gelsin hoşçakalın

Selam canlar

Bugün neler yaptım?
Rutin uygulamaya çalıştım.
Bulaşık
Market bahanesiyle yürümek
Deprem çantası için ihtiyaç bir iki tane
Lastikli çarşaf acil ihtiyaç idi onu aldım
Çamaşır yıkama
Tek çeşit yemek
Haber ve sosyal medyaya 3.5-4 saat ayırdım.

Kitap okuyacağım.

Selam
Bugün geç yattığım için geç kalktım ama diğer karar aldığım şeyleri uyguladım rutinlere dönme konusunda
Kahvaltıdan sonra 1saat çello dinledim relaxing sonra işlere giriştim
2posta çamaşır yıkadım 1posta katladım
1parti buluşak makinesi yerleştirdim 1posta doldurup çalıştırdım
Evi komple süpürüp sildim
Vc yıkadım evi havalandırdım
Tv ve sosyal medya kesinlikle felaket görüntüleri haberleri izlemedim sadece yardım kampanyasına baktım biraz umudum arttı.Bağışları yardımları gördükçe …
Evi tertemi ettim yarın içinde bir kaç iş planladım ki rutin devam etsin
Gece yarsı kütüphanesi yarım saat okuyup duş alıp yatıcam herkese
Hayırlı geceler

Merhaba Sudem
Nasıl olalım işte, herkes gibi moral bozukluğu içindeyiz. Bir de zatürre oldum. Kanda enfeksiyon çıktı. 10 günü geçti enfeksiyon geçmiş. Ama ciğer tomografisi için 1-1,5 ay sonra kontrole gideceğim. Nerde üşüttün bu kadar dedi doktor. Baya kötü olmuşum. Hatta hastanede yatmamı önerdi ama evde tedavi istedim.

Çok geçmiş olsun. Bu mevsimde nasıl oldu farkedemedin mi ciğere nasıl inmiş çok mu üşüdün üşüttün zatürre de zor Allah şifa versin.

Aysen012 kv lerin olduğu şehirde de deprem oldu mu?
Kızlar yazamadm buraya hep birlikte yaralarımızı sarmaya çalışıyorz biz.
Ülkemiz milletimiz vatanımız toprağımız her birimiz iyi olacağız inşallah.
Kimse evlere giremiyor tabi belediyenin az hasarlı dediği evlere de kimse giremiyor çünkü küçük bi kıyamet yaşandı bunu yaşayanlar hadi evimiz iyiymiş gidip onarıp oturalım diyemiyor ki.
Sürekli bir korku hâli.
Rabbim herkesin hepimizin yardımcısı olsun.

Amin sabırlar diliyorum

Geçmiş olsun

Merhaba hayırlı bir gün dilerim inşallah el birliği ile yaralar sarılır dün gece yine 4ten aşağı uyuyamadım

Yardım için ekiplerle birbirine telefon üzerinden köyler için irtibat kurdurdum oyuncak ve hijyen ihtiyaçları varmış salgın dolayısıyla inşallah Bugün belirtilen yerlere bizzat giden yardımlar olacak

Amin

Canım yanına gelen var mı?
Pazartesi işe başlıyor musun?
Ses ver arada .

Selam canlar

Sanırım iki duyguyu hep bir arada yaşayacağız artık. Bir yanımız ağlarken bir yanımız gülecek. Bugün düğün gecesi depremde vefat eden çifte, enkazda doğum yapıp hayatını kaybeden anneye, bebeğini tükrükle beslediği halde 5.gün bebeğini kaybeden aileye çok üzüldüm. Her birinin ayrı ayrı sevenleri yakınları kendileri için çok çok büyük travma. Ve sadece bunların bir kısmı bizim duyduğumuz bildiğimiz.

İnşallah yaralar bir an önce sarılsın.

Ben neler yaptım?

Aynı şehirde olan ama 6 aydır yüz yüze görüşmediğim arkadaşımla görüştüm.
Kp i inme geçirmiş felçden son anda ilaçlı tedavi ile kurtulmuş yüzünde kalmış sadece. Hastane sonrası geldi. (Ertelemek istedi daha fazla ertelemek istemedim )
Dertleştik, depremden, işten ordan burdan konuştuk işte. O da burda çocukların eğitiminden dolayı kalmak taraftarı. Ama bence bu şehir bu kadar insana çok fazla.
Neyse sonra eve geldim gün bitti zaten çok geç buluşmuştuk.

Hayırlısı olsun.

Bugün hiçbir şey yapmadım dışarı sadece çöp atmaya çıktım
Duş aldım saçlarım birbirine girmişti.
Duş başlığı kırıldı su akıtıyor çeşmeside damla damla herşey bana bakıyor
Yasin inşirah kuran ayetleri dinliyorum içimde bir sıkıntı bir sıkıntı açılması için nefesim kesiliyor gibi hissettim Bugün
Annemin halası kızı ve oğlu vefat etmiş açmışlar ki göçüğü Allah ölenlerimiZe rahmet etsin
Bugünpek iştahım yok birşeyler yemeye içmeye zorluyorum kendimi hiçbir şey yapmadan geçti gitti gün

Allah rahmet etsin.Sanırım yaşları da küçük ne denir ki çok acı. Halana sabır akıl sağlığı versin. Evlat acısı çok zor.

Allah sıralı ölüm versin. Babamı kaybettim çok zordu evladımı kaybettim çok zordu kp kaybettim çok zordu. Ama depremde yaşanan hepsinden daha acı daha ağır. Bu yaşananları görünce kendi acıma acı demek garip olur. Evet neren ağrırsa oran acır. Ama ordaki insanların her yeri acıyor. Çaresizlik çok zor.

Allah kimseyi deprem ile sınamasın. Tez vakitte herkes evini güçlendirsin nitelikli evlerde otursun ve artık bir can bile acımasın deprem için.

Yaşadıkların kolay değil canım. Hep akraba kuzenlerini kaybettin ne olursa olsun yine senin canın kanın akraban.

Allah sana da dayanma gücü versin. Biraz dışarı çık hava al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…