Sen izledin mi cnm bunları hangisi umut aşılıyorM3gan ana karakter ailesini kaybedip teyzesinin velayetine geçiyor.
Kya yalnız bir kız ve kadın yaşadıkları hayata tutunma çabası.
Black panter de yine babası ve abisini kaybeden prensesin mücadelesi.
Spoiler vermek istemiyorum ama üçü de izlenir.
Hepsini izledim. Bence hepsi de izlenir. Hangi tarz seviyorsan ondan başla.Sen izledin mi cnm bunları hangisi umut aşılıyor
Merhaba Sudem
Çok geçmiş olsun. Bu mevsimde nasıl oldu farkedemedin mi ciğere nasıl inmiş çok mu üşüdün üşüttün zatürre de zor Allah şifa versin.Merhaba Sudem
Nasıl olalım işte, herkes gibi moral bozukluğu içindeyiz. Bir de zatürre oldum. Kanda enfeksiyon çıktı. 10 günü geçti enfeksiyon geçmiş. Ama ciğer tomografisi için 1-1,5 ay sonra kontrole gideceğim. Nerde üşüttün bu kadar dedi doktor. Baya kötü olmuşum. Hatta hastanede yatmamı önerdi ama evde tedavi istedim.
Kızlar yazamadm buraya hep birlikte yaralarımızı sarmaya çalışıyorz biz.Aysen012 kv lerin olduğu şehirde de deprem oldu mu?
Amin sabırlar diliyorumKızlar yazamadm buraya hep birlikte yaralarımızı sarmaya çalışıyorz biz.
Ülkemiz milletimiz vatanımız toprağımız her birimiz iyi olacağız inşallah.
Kimse evlere giremiyor tabi belediyenin az hasarlı dediği evlere de kimse giremiyor çünkü küçük bi kıyamet yaşandı bunu yaşayanlar hadi evimiz iyiymiş gidip onarıp oturalım diyemiyor ki.
Sürekli bir korku hâli.
Rabbim herkesin hepimizin yardımcısı olsun.
Geçmiş olsunMerhaba Sudem
Nasıl olalım işte, herkes gibi moral bozukluğu içindeyiz. Bir de zatürre oldum. Kanda enfeksiyon çıktı. 10 günü geçti enfeksiyon geçmiş. Ama ciğer tomografisi için 1-1,5 ay sonra kontrole gideceğim. Nerde üşüttün bu kadar dedi doktor. Baya kötü olmuşum. Hatta hastanede yatmamı önerdi ama evde tedavi istedim.
AminKızlar yazamadm buraya hep birlikte yaralarımızı sarmaya çalışıyorz biz.
Ülkemiz milletimiz vatanımız toprağımız her birimiz iyi olacağız inşallah.
Kimse evlere giremiyor tabi belediyenin az hasarlı dediği evlere de kimse giremiyor çünkü küçük bi kıyamet yaşandı bunu yaşayanlar hadi evimiz iyiymiş gidip onarıp oturalım diyemiyor ki.
Sürekli bir korku hâli.
Rabbim herkesin hepimizin yardımcısı olsun.
Allah rahmet etsin.Sanırım yaşları da küçük ne denir ki çok acı. Halana sabır akıl sağlığı versin. Evlat acısı çok zor.Bugün hiçbir şey yapmadım dışarı sadece çöp atmaya çıktım
Duş aldım saçlarım birbirine girmişti.
Duş başlığı kırıldı su akıtıyor çeşmeside damla damla herşey bana bakıyor
Yasin inşirah kuran ayetleri dinliyorum içimde bir sıkıntı bir sıkıntı açılması için nefesim kesiliyor gibi hissettim Bugün
Annemin halası kızı ve oğlu vefat etmiş açmışlar ki göçüğü Allah ölenlerimiZe rahmet etsin
Bugünpek iştahım yok birşeyler yemeye içmeye zorluyorum kendimi hiçbir şey yapmadan geçti gitti gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?