Canım geçmiş olsun. Hepimizin başı sağolsun.Hem ülkenin durumu, hem kendi hayatımdaki yıkımlar.
Günlerdir doğru düzgün yemek yemediğimi ve bitkin düştüğümü, ruhen çok yıprandığımı fark ettim.
Hayat her yerden vuruyor sağlı sollu.
Umarım her koşulda sağlığımızı korumayı başarırız.
İzledim sağol.
Mersin'deyim. Sağolun, hepimize geçmiş olsun, hepimizin başı sağ olsun.Canım geçmiş olsun. Hepimizin başı sağolsun.
Senin KK daki aklı başında yorumlarını özlemişim.
Allah ayağa kalkmak için hepimize güç, kuvvet, sabır versin.
Nerdeydin kusura bakma hatırlayamadım?
Canım burda elektrik, su, gaz, gıda hiç bir şey olmayacak.sudem34 hiç kaçışı düşünmemiştim sudem o söylediğin yerlere yürüyerk gitmek kısmını hiç anlayamadım yazın terk edip gitmek lazım bu şehri ya cnm özelden mesaj attım orayada bakar mısın
İnşallah canımMersin'deyim. Sağolun, hepimize geçmiş olsun, hepimizin başı sağ olsun.
Düzelteceğiz inşallah zamanla.
Bizi eğitime yollamışlardı afet olursa tahliye planı var şehirdışına gönderiyorlar demir yolu hava yolu deniz yolu kara yolu hangileri uygun ve yakınsa öncelik çocuk engelli kadınEnkaz altında yaşam üçgeninde kalırsak 7-10 gün yetecek kadar gıda ve su lazım. Bir de fener düdük.
Eğer ev sağlam olup kaçabilinir ise yardım beklemek gıda beklemek yerine şehri terketmek daha mantıklı. Salgın, hijyen riski vs.
Bizim evin altı simit fırını. Binanın tamamı. İçime korku düştü şimdi.Kızlar evinizin alt katında dükkan var ise bir kontrol edin taşıyıcı kolon var mı duruyor mu kesmişler mi diye.
Kesmişler ise riskli.
Bence bulubduğun yerden otoyoldan kaçış denemek lazım yada direk havalimanına kendini atıp uçakla kaçmak araba her türlü şart hangi ili bulursan oraya uçakla kaçmakZeytinburnu Fatih çok riskli yerler ordan ulaşım nasıl olacak?
Karayolu zaten açık olsa kendi aracımla giderim trafik olduğu için ben önce yürüme diye düşündüm.
Çünkü tahliye 7-8 günden önce zor diye düşünüyorum. 16 milyon kayıtlı 2 milyon kayıtsız nüfus olsa 18 milyon nasıl yardım gelecek.
10 şehirde 14 milyon insana ne oldu gördük. Ki oralarda yapılaşma burdaki gibi değil. Artı bir de deprem sadece İstanbul'da olmayacak Marmara olunca çevre illeri de ekle.
Canım zincir marketler de çok riskli. İstanbul'da adım başı var. İhtiyaçlar için her gün nerdeyse uğruyoruz. Bina çökebilir yani ora bile risk. Bundan sonra onlara da bakıcam kolon var mı diye her markette.Bizim evin altı simit fırını. Binanın tamamı. İçime korku düştü şimdi.
Araba ile zor bence bilmiyorum. Sıradan bir gün öğle saati bile trafik var.Bence bulubduğun yerden otoyoldan kaçış denemek lazım yada direk havalimanına kendini atıp uçakla kaçmak araba her türlü şart hangi ili bulursan oraya uçakla kaçmak
Özelden yazacam sana cnmTılsım abin de mi annen ile aynı şehirde?
Çevre illerde gidecek kalacak yerin var mı?
Direk memlekete mi uçacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?