Mikan ı'm nerdesin?
Şaka gibi aklım alamıyor cidden okul açıldı daha bismillah.
Marmara için de paniklemeye başladım sanırım.
Sudem evdeyim, ama sırada Adana deniyor, burayı da etkileyebilir korkuyorum. Hep beraber salonda yatıyoruz Allah korusun hepimizi herkesi. Dışarda da poyraz esiyor hepten kokutuyor beni

Burda okullar yarın için tatil edildi
Çok geçmiş olsun yarın evet tatil ama çok yetersiz malesef mersin her yönden etkileniyor sarsılıyor göç alıyor ama afet bölgesi ilan edilmeli acilen birde aynı dedği gibi sudemin 2hafta önce deprem oldu okullar tatil edildi bugün aynı şiddetlerde iki deprem ama sanki daha hafifmiş gibi davranılıyor ne araştırıyorsa araştırsın aerık bu jeologlar bilim adamları dinlemekten korkmaktan kendimizi aptal gibi hissettmekten bıktık yaa gerçekten ne oluyor açıklasınlar bir adana yok bi hakkari doğu anadolu fayı sıkışması yok bingöl ufffff yeter artık bizim akılımızla mı oynuyor milyarlar toplandı hadi çadır diye bağırınıyor millet yaaa cidden yeter artık …Yarın ne olacak bilmiyoruz yine tatil mi yine mi kapanma kapandık ne oluyor kapanınca susup sinip kalıyoruz sadece BIKTIM ARTIKKKK

Çok doğru millet korkudan evlerine giremiyorlar uyuyamiyorlar çoğu memleklerine gitti

Uyuyamadım başıma ağrı girdi. Akşam uykum varken keşke uyusaymışım.Göğsüm sabahtan beri sıkışıyor geçmedi.

Kovidde evlere sığındık. Şimdi sokaklara sığınıyor insanlar.

Yaa kaçıncı yüzyıldayız.
Topraklarımızda binlerce yıldır oluyor deprem.
Binalarımız bizi korumalı.
Ev barınağımız.
Soğuktan, sıcaktan, kardan, fırtınadan, tehlikeden herşeyden bizi korumalı.

Bende aynı öyleyim uyuyamıyorum valla sabah işe gidecez birde bu halde aklım 33 ordada sevdiklerim var 01de de midem bir yanıyor bir yanıyor daha kayıp yaşamak istemiyorum Allahım sen koru herkesi
Gidip başımı sokacak 1 göz oda bir barınak bulamıyorum çaresiz hissediyorum kendimi bir ahşap eve muhtacıZ canımıZla şehrimizi kıyaslamaktan bıktım nereye kaçacağımızıda bilmiyoruz inşallah bu acılardan korkulardab kurtarıp emin eder Rabbim kullarını

4 gibiydi uyudum acayip modum düşük kahve içtim çocuklara zumba açtım oynattım ne yaptıysam olmadı :) arkadaşlarla oturuyorum sohbete dahil olurum kafam dağılır diyorum bana mısın demiyoe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…