Sudem evdeyim, ama sırada Adana deniyor, burayı da etkileyebilir korkuyorum. Hep beraber salonda yatıyoruz Allah korusun hepimizi herkesi. Dışarda da poyraz esiyor hepten kokutuyor beniMikan ı'm nerdesin?
Şaka gibi aklım alamıyor cidden okul açıldı daha bismillah.
Marmara için de paniklemeye başladım sanırım.
Şuan öyle uyku bastiki uyumaktan korkuyomUyumamak için direniyorum
Ben de gün aydınlanana kadar uyuyamayacağım sanırımŞuan öyle uyku bastiki uyumaktan korkuyom
Aynen bende sabah da okula gidicemBen de gün aydınlanana kadar uyuyamayacağım sanırım
Burda okullar yarın için tatil edildiAynen bende sabah da okula gidicem
Bizimde tatil çocuklar gelmiyor ama gidiyoz biz deprenden kalanlar vardı düzene koymak içinBurda okullar yarın için tatil edildi
Okulda olmak iyi geliyor aslındaBizimde tatil çocuklar gelmiyor ama gidiyoz biz deprenden kalanlar vardı düzene koymak için
Galiba.. ne zaman tekrar huzurla uyuruz acaba
Inşallah bunlarda geçicek güzel günler gelecek biraz sabır dua edelimGaliba.. ne zaman tekrar huzurla uyuruz acaba
Çok geçmiş olsun yarın evet tatil ama çok yetersiz malesef mersin her yönden etkileniyor sarsılıyor göç alıyor ama afet bölgesi ilan edilmeli acilen birde aynı dedği gibi sudemin 2hafta önce deprem oldu okullar tatil edildi bugün aynı şiddetlerde iki deprem ama sanki daha hafifmiş gibi davranılıyor ne araştırıyorsa araştırsın aerık bu jeologlar bilim adamları dinlemekten korkmaktan kendimizi aptal gibi hissettmekten bıktık yaa gerçekten ne oluyor açıklasınlar bir adana yok bi hakkari doğu anadolu fayı sıkışması yok bingöl ufffff yeter artık bizim akılımızla mı oynuyor milyarlar toplandı hadi çadır diye bağırınıyor millet yaaa cidden yeter artık …Yarın ne olacak bilmiyoruz yine tatil mi yine mi kapanma kapandık ne oluyor kapanınca susup sinip kalıyoruz sadece BIKTIM ARTIKKKKBurda okullar yarın için tatil edildi
Çok doğru millet korkudan evlerine giremiyorlar uyuyamiyorlar çoğu memleklerine gittiÇok geçmiş olsun yarın evet tatil ama çok yetersiz malesef mersin her yönden etkileniyor sarsılıyor göç alıyor ama afet bölgesi ilan edilmeli acilen birde aynı dedği gibi sudemin 2hafta önce deprem oldu okullar tatil edildi bugün aynı şiddetlerde iki deprem ama sanki daha hafifmiş gibi davranılıyor ne araştırıyorsa araştırsın aerık bu jeologlar bilim adamları dinlemekten korkmaktan kendimizi aptal gibi hissettmekten bıktık yaa gerçekten ne oluyor açıklasınlar bir adana yok bi hakkari doğu anadolu fayı sıkışması yok bingöl ufffff yeter artık bizim akılımızla mı oynuyor milyarlar toplandı hadi çadır diye bağırınıyor millet yaaa cidden yeter artık …Yarın ne olacak bilmiyoruz yine tatil mi yine mi kapanma kapandık ne oluyor kapanınca susup sinip kalıyoruz sadece BIKTIM ARTIKKKK
Bende aynı öyleyim uyuyamıyorum valla sabah işe gidecez birde bu halde aklım 33 ordada sevdiklerim var 01de de midem bir yanıyor bir yanıyor daha kayıp yaşamak istemiyorum Allahım sen koru herkesiUyuyamadım başıma ağrı girdi. Akşam uykum varken keşke uyusaymışım.Göğsüm sabahtan beri sıkışıyor geçmedi.
Kovidde evlere sığındık. Şimdi sokaklara sığınıyor insanlar.
Yaa kaçıncı yüzyıldayız.
Topraklarımızda binlerce yıldır oluyor deprem.
Binalarımız bizi korumalı.
Ev barınağımız.
Soğuktan, sıcaktan, kardan, fırtınadan, tehlikeden herşeyden bizi korumalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?