Iyi geceler cnm allah rahatlık versinBu gece uyumalıyım yarın okul var, iyi geceler kızlar
İyi geceler Mikan ım❤Bu gece uyumalıyım yarın okul var, iyi geceler kızlar
Merhaba cnm iyi yapmışsın ne yemek yaptım ve ne kadar uyudun? Dinlendn mi biraz iyi gelmiştieBugün okula gittim
Eve geldim hazırlandım
Arkadaşın nikahına gittim
Markete gittim
Eve geldim yemek yaptım
Uyudum az önce uyandım
Çay hazirlicam
Ne kadar sürede birde ekmeği bırakınca vücudunda eksikliğini hissettin mi ilk zamanlar nasıl oluyor ?Sade türk kahvesi yağ yakıyor
Limonlu su iciyom
82 kilodan 73 e düştüm ben ekmeği bıraktım şekeri
Hoş geldiniz.Selam kızlar. Ben de artık aranızda aktif olmak istiyorum kabul ederseniz.
Hepınıze iyi geceler öncelikle.
hiç yabancı gelmediniz eskilerdesiniz acaba daha önce sohbetimiz olmuşmuydu?Hoş geldiniz.
Ben aksine çok takip etmediklerini düşündüm bilmiyorum çok Fransız buldum bazılarını. Tabi bilen de var ortaya karışık.Minnaklarla etkinlik yapıldı
sabah birşey yiyemiyorum açılmak için kahve içtim sandviç tükettim
Çıkışta arkadaşla bir yere gittik oturduk lafladık
5788 adım attım
Eve gelincede gelir gelmez yattım
Gece 2,5 -3 saat uyumuştum anca 4saat aralıksız uyumuştum nasıl yorgunluktan mental bedensel aklım gitmiş sızmışım günlerdir
Bu arada sizin iş yerlerindede ortam sürekli negatif ve toksik mi sürekli depremle ilgili felaket tellalı gibiler
Bazen o kadar dinlemek istemiyorum ki.
Sizin eski nick ne idi?hiç yabancı gelmediniz eskilerdesiniz acaba daha önce sohbetimiz olmuşmuydu?
benimde hiç değişmedi aynı 15 yıl oldu benimde. önceden çok aktiftim. aslında herkes çok aktifti bütün gün buralardaydık. sosyal medya cıkınca herkes dağıldı.Sizin eski nick ne idi?
Evet eskiyim13 yıl oldu.
Nick aynı ama hiç değişmedi.
Ego yeni diziŞimdide film açtım romantik komedi birşey kafa dağılsın diye.canım makarna çekti yoğurtlu gece gece dayanamadım yaptım
Siz napıyorsunuz?
Ben son üç yıldır aktifim.benimde hiç değişmedi aynı 15 yıl oldu benimde. önceden çok aktiftim. aslında herkes çok aktifti bütün gün buralardaydık. sosyal medya cıkınca herkes dağıldı.
Geyik sohbetinde çok eğlenirdik şimdi bakıyorum kimse yok
Hamile misiniz?Ben son üç yıldır aktifim.
Epey ara vermiştim.
Hamile grupları ve diyet gruplarında aktifim genelde.
Türlü yaptım pilav salata cnmMerhaba cnm iyi yapmışsın ne yemek yaptım ve ne kadar uyudun? Dinlendn mi biraz iyi gelmiştie
Size de merhaba, bende kafa dağıtmaya çalışıyorum. uyumam lazım aslında sabah oğlum okula gidecek. ne izliyorsunuzŞimdide film açtım romantik komedi birşey kafa dağılsın diye.canım makarna çekti yoğurtlu gece gece dayanamadım yaptım
Siz napıyorsunuz?
Ilk bıraktığında zorlaniyonNe kadar sürede birde ekmeği bırakınca vücudunda eksikliğini hissettin mi ilk zamanlar nasıl oluyor ?
Hoş geldinizSelam kızlar. Ben de artık aranızda aktif olmak istiyorum kabul ederseniz.
Hepınıze iyi geceler öncelikle.
Yok yok eski yıllarda aktif olduğum konular onlardı.Hamile misiniz?
Diyet mi? ihtiyacım olan ama asla istikrarlı olamadığım bir konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?