Söz veremem alışkanlık
La casaSarıyor ya evet
bide la casayı seven öven çok konusuna baktım da sarıyor mu?
Bu ara hiç psikoloji dram korku falan çekecek durumda değilim şöyle uzun zamandırda beni etkileyen konular içerin film denk gelemedim malesef ya
Sudem hayatımda en sevmediğim şey ne biliyor musun birini beni sınırlaması bende böyle biriyim senlik değil:)) sanki herkes özgür olmalı sorry cnm
Burcun neydi ki?Sudem hayatımda en sevmediğim şey ne biliyor musun birini beni sınırlaması bende böyle biriyim senlik değil:)) sanki herkes özgür olmalı sorry cnmhee benim topicim benim kurallarım diyorsan bilemem
YayBurcun neydi ki?
Joe nin Love demesi başka ama ya hala kulağımda
Ah LOVE ah... İlk sezondaki kızdan daha çok sevmiştim onu iliskisi için cirpindi garıbim.You çok çerez bir dizi hemen bitiyor.
Son sezonu henüz izlemedim, izleyeceğim.
La casa de papel korku vs değil. Yer yer duygusal yer yer aksiyon heyecan ama çok sürükleyici yani ben sevmiştim.Sarıyor ya evet
bide la casayı seven öven çok konusuna baktım da sarıyor mu?
Bu ara hiç psikoloji dram korku falan çekecek durumda değilim şöyle uzun zamandırda beni etkileyen konular içerin film denk gelemedim malesef ya
bilmiyomki siz pekiSudemi bir başak hissettim ben sanki
Koçbilmiyomki siz peki
BoğaSudem senin burcun ne canım
Kizim yay he uz 3 yaşında ama en yakın arkadaşlarım yay burcu arkadaslarimla muhteşem bir uyum ama anne kız ilişkisi olarak nasıl olacağız merak ediyorum.
Keşke ya çok isterdim. Erkek olsam başak kadını ile evlenirim. On numara oluyor kadını. Kadın gibi kadın.Sudemi bir başak hissettim ben sanki
Duygusal olan burç balıkBoğa
Sen
Abim yay eşi başak çok iyi lerKeşke ya çok isterdim. Erkek olsam başak kadını ile evlenirim. On numara oluyor kadını. Kadın gibi kadın.
Oğlum da balık 14 Mart içinde pamuk şekerler var sanki ama bunu sadece bana gösteriyor.Duygusal olan burç balık
İlk sezondaki kız kilolu idi balık etli filan.Ah LOVE ah... İlk sezondaki kızdan daha çok sevmiştim onu iliskisi için cirpindi garıbim.
La casa de papel korku vs değil. Yer yer duygusal yer yer aksiyon heyecan ama çok sürükleyici yani ben sevmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?