Özellikler doğrumuEvet sabah okudum.
Çok peş peşe oluyor sanki.
2023 nasıl geçecek nasıl bitecek bilmiyorum.
kendi burcuma bakıyordum dedim sizinde özellik lere bakayımTutuyor evet.
Biraz aileme aşırı deli gibi düşkün değilim. Annemi arada ararım. Espri severim ciddi olduğumu sanmam.
Senin çıkarımların mı bir yerden mi alıntı yaptın?
Güle güle kullan.Bu gün erkenden uyandım, aslında korkudan uyuyamıyorum desem daha doğru olur.
Çarşamba günlerini çok severim ve bu günü kendime armağan etmek istedim.
Aynaya bakıyorum, beş cm uzamış, yarısı kızıllaşmış boyası akmış beyaz saçlarımı görüyorum. Moralim bozuldu.
Kahvaltı atıştırıp hemen kuaföre gittim. Bu ay totem yaptım. Belki çooook uzun yıllardır beklediğim gebelik mucizem bu ay olur diye şimdiden saçlarımı boyatmak istedim. Ay takvimine göre de saç kesimi için çok şanslı bir günmüş.
Saçlarımı sapsarı yaptırdım, kestirdim biraz da. Kendimi bir an iyi hissettim çünkü gerçekten çok stres dolu bir süreçten geçiyorum, geçiyoruz.
Bir yandan diyorum madem yaşıyoruz, neden yaşayan bir ölü gibi olayım?
Uzunca bir süre sarışın olacağım sanırım. İyi hissetmeye ne çok ihtiyacım varmış, onu anladım.
Akşam üzeri eve geldim, yemek yaptım ve eşimle beraber yedik. Üç saat Arabistan denizleri diye bir belgesel izledik. Hem müzikleri çok dinlendirici ve güzeldi, hem de görüntüler huzur verici. Çayımızı, kahvemizi içtik ve eşim gene gece vardiyasına gitti.
Evde yalnız kalmaktan o kadar tedirginim ki.
Biz bu korkuları ne zaman unutacağız?
Unuturuz inşallah güzel şeylerde olur inşallah anneliği allah sana ve tüm isteyenlere nasip eder inşallahBu gün erkenden uyandım, aslında korkudan uyuyamıyorum desem daha doğru olur.
Çarşamba günlerini çok severim ve bu günü kendime armağan etmek istedim.
Aynaya bakıyorum, beş cm uzamış, yarısı kızıllaşmış boyası akmış beyaz saçlarımı görüyorum. Moralim bozuldu.
Kahvaltı atıştırıp hemen kuaföre gittim. Bu ay totem yaptım. Belki çooook uzun yıllardır beklediğim gebelik mucizem bu ay olur diye şimdiden saçlarımı boyatmak istedim. Ay takvimine göre de saç kesimi için çok şanslı bir günmüş.
Saçlarımı sapsarı yaptırdım, kestirdim biraz da. Kendimi bir an iyi hissettim çünkü gerçekten çok stres dolu bir süreçten geçiyorum, geçiyoruz.
Bir yandan diyorum madem yaşıyoruz, neden yaşayan bir ölü gibi olayım?
Uzunca bir süre sarışın olacağım sanırım. İyi hissetmeye ne çok ihtiyacım varmış, onu anladım.
Akşam üzeri eve geldim, yemek yaptım ve eşimle beraber yedik. Üç saat Arabistan denizleri diye bir belgesel izledik. Hem müzikleri çok dinlendirici ve güzeldi, hem de görüntüler huzur verici. Çayımızı, kahvemizi içtik ve eşim gene gece vardiyasına gitti.
Evde yalnız kalmaktan o kadar tedirginim ki.
Biz bu korkuları ne zaman unutacağız?
Evet, küllü sarı olduğu için beyazlar çok belli olmuyor böyle renklerde.Güle güle kullan.
Bana da bebek istediğim için kuaför ombre teklif etmişti. Alttan beyaz çıkma stresi olmaz diye.
Hadi bakalım gönlüne göre olsun.
Sağlık la kullan değişik lik güzeldirEvet, küllü sarı olduğu için beyazlar çok belli olmuyor böyle renklerde.
Teşekkür ederim.
Sende uyumayanlar dansın canımEvet önerdi bitki çayı
Ya canlar gene şey yapmayın siZ Allah büyüktür yiyecek ekmek içecek suyumuz varsa yaşarız20günlük bebek 70lik nine kurtuldu onlara bakınca insan daha iyi anlıyor
GünaydınGünaydın canlar
Çayı demledim.
Bulaşık makinesini boşalttım.
Erişteli yeşil mercimek çorbası yaptım.
Sabah kahvemi içtim aç karnına uzun zamandır söz karın içmiyordum.
Şimdi kitap zamanı.
Sudem okuldan geldim. Annemle kahve içtik. Sonra çocukları aldım. Şimdi bi şeyler atıştıracağız. Akşama dünden kalan yemekler var yanına biraz patates ve kanat kızartmayı planlıyoruz. Plan yapmak beni korkutuyor artık. Daha çok anda kalmak üzerine düşünüyorum. Ama bunu başarmak yine de çok zor. Kitap olarak telefondan Var mısın? a devam ediyorum. Çok sevdim tavsiye ederim. Kızımı yıkamam lazım bir deGünaydın canlar
Çayı demledim.
Bulaşık makinesini boşalttım.
Erişteli yeşil mercimek çorbası yaptım.
Sabah kahvemi içtim aç karnına uzun zamandır söz karın içmiyordum.
Şimdi kitap zamanı.
Evet gün planları neler alalım?
Yemek planı, akşama ne var?
Kitap okumalar
Hangi kitaptayız ,ne okuyoruz?
Yarın tartı günü unutmayalım.
Hoş buldumHoş geldiniz
Evdeyim dua ediyorum sen napıyorsun Rabbim indireceğin her hayra muhtacızNapiyonuz kızlar
ÂminEvdeyim dua ediyorum sen napıyorsun Rabbim indireceğin her hayra muhtacız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?