Cnm 3 çocuklu halimle senin kadar ev işi yapmıyorum valla ellerine sağlık

İş yerinden galiba.
Baya muhabbetin dibi vurulmuştur.
Bende iki lafın belini kıracak muhabbetleri çok özledim.

Cnm 3 çocuklu halimle senin kadar ev işi yapmıyorum valla ellerine sağlık
Haftaiçi online dersler olduğu için hiç vaktim olmuyor hepsi haftasonuna kalıyor ayrıca yardımcı ev ark vs olmadığı için de haliyle böylr oluyor canım yapmazsamda haftaiçi elime ayağıma dolanıyor napacaksın…
Tşk ederim

İş yerinden galiba.
Baya muhabbetin dibi vurulmuştur.
Bende iki lafın belini kıracak muhabbetleri çok özledim.
Evet çok şey birikmiş iş yerinden canım konuşa konuşa attık valla yazmak yetmiyor içini dökecek birini istiyor insan yalnız olunca bir şehirde çok arıyorsun seni çok iyi anlıyorum.

Baya iş yapmışsın maşallah pizza neli yaptın

Canım branşçı olmanın gerçekten çok avantajı var, seviyorum bölümümü de ama arada ben de keşke pdr okusaymışım diyorum çünkü o alana çok ilgiliyim bi de odam olurdu
Pdr iyi hoş da sorumluluk daha mı yüksek ya.
Ben bu işe artık uygun değilim ya. Esnaf filan mı olsam. Bu yaştan sonra yeni meslek arayışındayım. Emekliliğime de çok var. Valla hayırlısı. Başımdaki zımbırtılar keşke gitse başka yere. İş bilmez ikisi de hatta üçü de.

Evet çok şey birikmiş iş yerinden canım konuşa konuşa attık valla yazmak yetmiyor içini dökecek birini istiyor insan yalnız olunca bir şehirde çok arıyorsun seni çok iyi anlıyorum.
Aynı ortam sonuçta derdiniz her şeyiniz bir.
O muhabbet daha derin daha keyifli olur.

Arkadaşlar ben bu hafta iş yeri dışında bir yerde görevliydim orda biraz fenalaştım sonra acile gittim benden bazı
inşallah giderler senin ortam ark vs nasıl ?

sudem34 ] sosyal medya dünyasına atıl nasıl para kazanılıyor hala anlamış değilim ama olsun
İnfluencer olmak zor be.
Bizim arkadaş para yatırıp habire takipçi satın alıyordu ama hiç para kazanamadıben de zaten sosyal medya da yok.
Olsa da paylaşım yapacak hayat da yok
Pandemide yemek işlerine sarmıştım ama geçti gitti o da.
Nyt de bir kaç yemek paylaştım bıraktım.

Aslında olay para de değil ya.
Çok harcayan biri değilim.
Tutumluyumdur.
Lüksüm yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…