Hobi olarak yapacağın az da olsa bir gelir kaynağı da olacak bir iş güzel olur bence, ben kendim de öyle bir şeyim olsun istiyorum. Eşim organizasyon işine atıl diyor, seviyorum o tarz şeyleri mesela. Ama tabi şu an değil ilerde çocuklar büyüyünce belki inşallahİnfluencer olmak zor be.
Bizim arkadaş para yatırıp habire takipçi satın alıyorduama hiç para kazanamadı ben de zaten sosyal medya da yok.
Olsa da paylaşım yapacak hayat da yok
Pandemide yemek işlerine sarmıştım ama geçti gitti o da.
Nyt de bir kaç yemek paylaştım bıraktım.
Aslında olay para de değil ya.
Çok harcayan biri değilim.
Tutumluyumdu.
Lüksüm yoktur.
Dükkan var bir tane ilerde onu kafe tarzı bir şey olarak düşünüyordum ama çevresi kafe açmak için uygun değil pek tutmaz yani.Hobi olarak yapacağın az da olsa bir gelir kaynağı da olacak bir iş güzel olur bence, ben kendim de öyle bir şeyim olsun istiyorum. Eşim organizasyon işine atıl diyor, seviyorum o tarz şeyleri mesela. Ama tabi şu an değil ilerde çocuklar büyüyünce belki inşallah
Afiyet olsun marketler kapalıydı burdaBen mısır cipsi yedim.
Oo menü güzelmiş misafir mi olsam neYarına yemek planı hazır
Kızarmış tavuk alıp butlarını kemirmece.
Kalan parçaları da soslayıp soteleyip tantuni.
İçecek var zaten aldım bugün. Bakalım bir de böyle deneyeceğiz. Normalde haşlayıp yapıyorduk.
Yine tembel menüsü.Oo menü güzelmiş misafir mi olsam ne
Hergün evde insan yapamıyor kız ben bazen üşeniyom nadıl yapiyomYine tembel menüsü.
Tavuk hazır, lavaş hazır,içecek hazır.
Film izledinmi bugünYine tembel menüsü.
Tavuk hazır, lavaş hazır,içecek hazır.
Yok.Film izledinmi bugün
Iyi geceler canım bende yatar erken kalkiyomYok.
Gözler kayıyor benim.
Şarjım da 10.
Hadi sana iyi forumlar.
Hâlâ yiyen var mı o şakayı 15 sene öncesinin şakasıOgun kuzenime gittim eşi dediki gel bir şaka yapalım bende çaydanlık şakası aklıma geldi yaptım öyle güldük ki hayla aklimdan çıkmıyor
Var canım öyle yedikiHâlâ yiyen var mı o şakayı 15 sene öncesinin şakası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?