Selam kızlar,

Öğle aramda yulaf lapamı kaşıklarken size selam demek istedim. Sabah birden yoğun başladı muracaatçı falan gelmiş bir sürü.. Onları hallettim, online derse katıldım yüksek lisans için. Hem rapor yazıyorum hem derse katılıyorum, yoğunluk bende 2 işi aynı anda yapma yeteneği kazandırdı :) sizleri öpüyorum

Selam canlar

Gece burda bir konu vardı kaç saat orda yazdım.
Kaynanası yemek yapmamış gelinin vs konu kilitlenmiş şimdi.

Neyse kahvaltı yaptım.
Kahve içtim, nescafe içtim.
Çağla, gelin evi, az da kadir izledim.

Neyse çocukları aldım, yemeğimizi yedik eşimle kahvemizi içtik. Mutfağı topladım. Toz aldım biraz. Akşama kitap grubu ile yemeğe gideceğiz. Kitabı okumadım(başka kitap okuyorum) ama tabiki yemeğe gideceğim şimdi biraz kestirmeyi düşünüyorum kuzum uyurken sonra çamaşır ile uğraşırım. Bugünlük bu kadar ev işi yeter

Kaynanası yemek yapmayınca nolmuş linkini atsana Bakalım

Kaynanası yemek yapmayınca nolmuş linkini atsana Bakalım
Ayy gül gül ölürsün ya.
Bdv de şımarık bir hatun.

Kaynının kına günü kendi yemek yapmamış çocuğuna kaynana yapmadı diye ağlıyor. Gece 20 sayfa yazdık Nuh diyor peygamber demiyor sabit fikirli biri.

Selamlar ☺

Geldim. ☺
Önce incecik miss gibi güzel bir pizza yaptım. (hamur vardı dolapta mayalı kolay oldu bu yüzden doğranmış zeytin de vardı. Hatta sos bile vardı.)
Maydonozlu beyaz peynirli midye börek yaptım. Bol sütlü yağlı o da çok güzel oldu miss gibi çay yanına da ondan yedim şimdi.
Bir de malzeme vardı yine hazır hemen tembel pastası yaptım pişiyor.

Çamaşır kurutmada kuruyor.

Sabaha erken kalkıp kuaför, kütüphane ve fırın işleri halletmek istiyorum . ☺

Ayyyy tuhaf herhalde
Tembel pastası nedir afiyet olsun eline sağlık

Tembel pastası

Pasta tabanı tek katı üstüne

1 yumurta
1 çay bardağı şeker
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı hindistan cevizi
1 çay bardağı ceviz içi

Harç yapıp döküp fırına 180 derecede 10 -15 dakika.

Gelini okudum henüz ama yorumlara bakamadım
Gelinin yazdıkları o kadar saçma geldi ki ona birşey demeyecem
Ama kaynananında fenalığına ne demeli yaaa patlıcan bakla yemez çocuk diyen geline patlıcan yemeği yapıp biz böyle seviyoruzzzz demesi hangi dağın ayısı acaba bunlar insanlıktan nasibini almayan ..ggdşflflfjhsgsysldş
Gerçekten böyle odun kalas inşaaat malası tipler ana kaynana falan oluyorlar yaaaa üfff

Ben kaynanaya suç bulmadım şımarık bir gelin var sadece.

Çocuğu için adam gibi yemek yapsın düğün kına telaşı yardım edeceği yerde kulp takması çok bencilce.

Kalabalık eve gelen giden kim ne yer ev sahibi daha iyi bilir. Bir iki kişi için kadın düzenini mi bozsun. Zaten çoğu gün dışarda yemiş gelin hanım. Böyle gelin mi var bu devirde ya. Herkes gidince yemek de yapar bulaşık da yıkar. Resmen kaşın üstünde neden gözün var der gibi bakış açısı.

Eskiden kV ler evet sorunlu idi ama şimdi gelinlere de yaranmak çok zor kadınlar yazık ne yapsa suç.

Bakış açısı biraz da galiba.

Adı çıkmış bir kere kv nin.

Aynen bende okudum kaynanada suç yok bence

Selam kızlar
Bugün ne yaptım
Sabah uyandım kahvaltı yaptım okula gittim okuldan çıkıp eve geldim biraz durdum kursa geçtim ders yaptık çay iç tik sonra yürüyüş yaptım eve geldim ayaklarım şiş miş sıcak suya koydum komedi filmi açtım annem yemek hazırlamış ıspanak çorbası güveç salata yedik bulaşık yıkadım çay demledim kuzenim geldi şimdi sohbet ediyoz sizler napiyonuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…