- 1 Temmuz 2017
- 1.173
- 3.279
- 133
Kaynanası yemek yapmayınca nolmuş linkini atsanaSelam canlar
Gece burda bir konu vardı kaç saat orda yazdım.
Kaynanası yemek yapmamış gelinin vs konu kilitlenmiş şimdi.
Neyse kahvaltı yaptım.
Kahve içtim, nescafe içtim.
Çağla, gelin evi, az da kadir izledim.
Ayy gül gül ölürsün ya.Kaynanası yemek yapmayınca nolmuş linkini atsanaBakalım
Ayyyy tuhaf herhaldeAyy gül gül ölürsün ya.
Bdv de şımarık bir hatun.
Kaynının kına günü kendi yemek yapmamış çocuğuna kaynana yapmadı diye ağlıyor. Gece 20 sayfa yazdık Nuh diyor peygamber demiyor sabit fikirli biri.
He ya gece gece uyuyamadım ona laf anlatcam diyeAyyyy tuhaf herhalde
Maşallah keyifSelam canlar
Gece burda bir konu vardı kaç saat orda yazdım.
Kaynanası yemek yapmamış gelinin vs konu kilitlenmiş şimdi.
Neyse kahvaltı yaptım.
Kahve içtim, nescafe içtim.
Çağla, gelin evi, az da kadir izledim.
Afiyet şeker olsun sudemTembel pastası
Pasta tabanı tek katı üstüne
1 yumurta
1 çay bardağı şeker
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı hindistan cevizi
1 çay bardağı ceviz içi
Harç yapıp döküp fırına 180 derecede 10 -15 dakika.
Gelini okudum henüz ama yorumlara bakamadımKızıma, bize yemek yapmayan kayınvalide
Herkese iyi akşamlar. Direk konuya gireceğim. Geçtiğimiz yaz ayrı şehirlerde yaşadığımız eşimin anne babasının evine gittik. Kızım 22 aylıktı. Pandemi bebeği olduğu için pek kimseye yanaşmıyordu. Sadece eşim ve ben ilgileniyorduk. Eşimin kardeşinin kına gecesi ve bir gün sonrasında da nikahı...www.kadinlarkulubu.com
Ben kaynanaya suç bulmadım şımarık bir gelin var sadece.Gelini okudum henüz ama yorumlara bakamadım
Gelinin yazdıkları o kadar saçma geldi ki ona birşey demeyecem
Ama kaynananında fenalığına ne demeli yaaa patlıcan bakla yemez çocuk diyen geline patlıcan yemeği yapıp biz böyle seviyoruzzzz demesi hangi dağın ayısı acaba bunlar insanlıktan nasibini almayan ..ggdşflflfjhsgsysldş
Gerçekten böyle odun kalas inşaaat malası tipler ana kaynana falan oluyorlar yaaaa üfff
Aynen bende okudum kaynanada suç yok benceBen kaynanaya suç bulmadım şımarık bir gelin var sadece.
Çocuğu için adam gibi yemek yapsın düğün kına telaşı yardım edeceği yerde kulp takması çok bencilce.
Kalabalık eve gelen giden kim ne yer ev sahibi daha iyi bilir. Bir iki kişi için kadın düzenini mi bozsun. Zaten çoğu gün dışarda yemiş gelin hanım. Böyle gelin mi var bu devirde ya. Herkes gidince yemek de yapar bulaşık da yıkar. Resmen kaşın üstünde neden gözün var der gibi bakış açısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?