Günaydın kızlar, dün akşam sohbet esnasında girdim de sudem34 senin dediğin konuyu okudum takımmışım bdv de

Hepinize güzel bir gün diliyorum öptüm
Bdv çukur ya girince çıkamıyorsun mesaj yazınca da konunun devamını takip ediyorsun.

Normalde kolay kolay mesaj yazıp kötü yorum yapmam ama sinirim zıpladı ya dayanamadım bu kadar prenses liğe.

Günaydın

Erkenden kalktım.
Çay yaptım.
Biri kaşarlı biri zeytinli iki açma yedim.
Çok yağlıydı. Neyse sonra geri yattım. Şimdi tekrar uyandım. Çok acıkıyorum psikolojik mi ne. Yatmadan da koca teneke ton balığı yiyip yattım.

Sersem gibiyim.
Hava soğuk dışarı çıkasım yok.

Selam
Kalktım kahvaltı yaptım hazırlandım işyerine gittim işler güçler Sonra tamamlayıp ayrıldım
Yürüyerek arkadaşımla laflayarak eve geçiş 5000e yakın adım hava yağmur döküştürüyordu sonra biraz motivasyona rttırıcı müzikler dinledim
Bugün dışardan yedim evde yapmaya vaktim olmadı online derse girdim biraz zor oluyor anlaşılmıyor ders
Neyse sonra biraz dinlenip çöp adamı açtım bir yandan tekrarı var hala ana bölüme geçemedil bugün evde hiç iş yapacak vaktim olmadı bugün ramazanın ilk günü ama Allah affetsin yalnızlıktan mı hiç sahur iftar heyecanı yaşayamıyorum benim gibi olan varsa beni anlar ne tuhaf bir his ( BİRİNİ ANLAMAK İÇİN ONUN AYAKKABILARINI GİY DEMİŞLER) yıllarca anneannem dedemin vefatından sonra tek yaşadı o aylar günler yaZı baharı yaşlı haliyle tek geçirdi ne sabırlı metanetli kadındı Allah rahmet etsin sanki bu yıl onu daha iyi anladım nasıl dayandı acaba,yalnızlığa…
Herkese hayırlı ramazanlar
İçinizi kararttım di mi yine.

Hayırlı ramazanlar arkadaşlar
Bugün ne yaptım
Sabah uyandım kendime yumurta haşladım zeytin peynir çay yedim içtim kıyafetimi giydim krem sürdüm çıktım enerjik olarak gittim sonra eve geldim kursa geçtim ders yaptık kurstan çıkınca annemi aradım hazırlan markete gidelim dedim gittik sebze birşeyler aldık alış veriş yaptık eve geldik ıspanak çorbası vardı dünden döner aldım salata yaptık yedik bulaşıkları makine hallettik çay demledim annemle le keyif yapiyoz sizler nasıl sınız

Doğduğun ev kaderindir diyorlar ya.
Bak şimdi de annen yalnız.
Tıpkı annesi gibi.

Kadınlar erkeklerden küçük evleniyor.
Sonra adamlar erkenden göç ediyor.
Kadın arkada yalnız kalıyor.
Bizim annemin mahallede öyle.
Şendullar mahallesi diyoruz.
Hepsi kocayı gömdü yalnız kadınlar.
Ama tabi hepsi oğlan gelin torun yanında tamamen tek yok hiç.
Kuru duvar dibi bekleyen yok.
Genelde hayırlı evlâtları var yanında kalacak.

Selam canlar

Hiç uyumadım.
Güzel bir sahur sofrası hazırladım.
Az tirit vardı onu ısıttım.
Sigara böreği sarıp kızarttım. 1 yufkadan sadece çeşit olsun diye .
Patates kızarttım.
Yumurta haşladım.
Klasik kahvaltılık çıkardım.

Herkese ağız tadıyla geçireceği çok güzel bir Ramazan ayı diliyorum.

Günaydın canlar

Ohh çok şükür ilk sahuru yaptık.
Darısı akşama ilk iftara.
Gelirken mangal tavuk alacağım.
İçecek tamam.
Sizlerde ne var ne yok menüde?

Günaydın canlar

Ohh çok şükür ilk sahuru yaptık.
Darısı akşama ilk iftara.
Gelirken mangal tavuk alacağım.
İçecek tamam.
Sizlerde ne var ne yok menüde?
Canim selam,

Ben ilk iftara bir arkadaşımı davet ettim. Ilk gün ve o da gurbette kızı ve kendisi yaşıyor. Ben zaten durumdan ötürü oruç tutamıyorum, ama ramazan ayını da yasamak istiyorum.

Menüm

Sütlü tarhana
Soslu kızartma
Zeytinyağlı sarma
Püre üstüne et sote
Çikolata soslu magnolya
Hurma, içecek..

Off ağzım sulandı . Keşke ben de orda olsam

Selamlar 1.gün bitti bile
Dün gece kahvaltı ve çorba ile gece 12 gibi sahur yapıp sonra uyudum.
Sonra uyku bölünmediği için tabi sorun olmadı
Sonra iş yerine geçtim bugün ekstra iş vardı sonra etkinlik yaptık ilk günü kutladık çocuklarla sonra çıkarken biraz gürültüyü kafam kaldırmıyordu bahçede çok vakit geçirince haliyle
Çıkışta tek geçtim bu sefer eve yürüyerek ardından eve gelip dinlendim biraz kestireyim dedim oda olmadı
Arkadaşımla konuştuk ardından
Akşam yemeğini ayarladım,
4-5Sarma
1Haşlama içli köfte
1lahmacun ve 1 kase çorba
BiraZ ortaya karışık bir menüydü birde cappy ramazan şerbeti hoşuma gitti zencefil falan
19.saat artık dayanma sınırımdı
Sahura kalkabilsem öyle yapacam ama geçmişte denedim kalkamıyorum o yüzden erken yemek zorunda kalıyorum bilmiyorum bakıcaz artık uyansam daha iyide :)
Şimdide tv açık ama güzel birşeye denk gelemedim
Biraz durup sonra mutfağı ortalığı toplamak istiyorum

4-5Sarma
1Haşlama içli köfte
1lahmacun ve 1 kase çorba
BiraZ ortaya karışık bir menüydü birde cappy ramazan şerbeti hoşuma gitti zencefil falan
Off menüye gel. Bir de tekim diyorsun miss gibi menü çıkarmışsın. Buzlukta mı hazırdı dışardan mı söyledin? İçli köfte bir tane yiyip bırakan da helal olsun valla.
Şok un ramazan şerbeti beğenmedik biz. Oğlum beğendi tek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…