Valla benim sıkıntım var.

Amin

Eskiden tiyatro filan sık giderdim. Havalar da güzel çıkıp gezmek lazım. Ama enerji de lazım bunun için.

Kızlar napiyonuz gece nasıl gidiyor
Kalktım bi 10dk egzersiz yaptım yediklerimiz azda olsa iftardan sonea hareketsizlikten bir sığınamıyorum hissi oluyor şimdide gözlerim kapanmak üzere sen ne yapıyorsun
Bu ara kitap falan okuyamıyorum gene kaçtı istek en son iyi okuyorduk sudem ama bende videolara ağırlık verdim bakalım

Bende kitap okusam şimdi iyi olur.
Hazır uykum da yok.
Madalyonun içine başladım.

Yeşil çay içiyorum cnm bende okuyamadım zaman olmuyor geliyom yorgun bitkin dusuyom

Kız yarın menüde Neler var
Lahmacun düşünüyoruz.
Kıyma aldık bugün.
Fıstıklı baklava da var bugün aldık.
Artan yemek uğraştırıyor.
Abartmak istemiyorum artık yemekleri.
İftarda hemen kesiliyorum.

Senin görücü meselesi ne oldu?
Sizde menü ne?

Kuru fasulye pilav salata düşünüyom
Görücü yok dedim safura 03 de kalkiyom yumurta haşlicam biber kebap edicem

Kuru fasulye pilav salata düşünüyom
Görücü yok dedim safura 03 de kalkiyom yumurta haşlicam biber kebap edicem
Tılsım ın menüsü.

Bende tost ekmeği var almıştım. Koca paket öylece duruyor. Belki fırında kanepe yaparım.
Sucuklu, beyaz peynirli, yumurtalı filan ortaya karışık bir şeyler olabilir.

Tılsım ın menüsü.

Bende tost ekmeği var almıştım. Koca paket öylece duruyor. Belki fırında kanepe yaparım.
Sucuklu, beyaz peynirli, yumurtalı filan ortaya karışık bir şeyler olabilir.
Yaa çok güzel annemler çok sever bu menüyü tılsım la aynı olcak desene
Sahur menün çok güzel miş çok
Hamaratsın sudemcim

Yaa çok güzel annemler çok sever bu menüyü tılsım la aynı olcak desene
Sahur menün çok güzel miş çok
Hamaratsın sudemcim
Yemek yemeyi severim ama muhabbet edecek keyifle güle güle dostla arkadaşla yemeyi daha çok severim.
Çok yalnızım ya.
Hayırlısı artık ne diyim.
Güzel günler gelsin.
Özlediğimiz günler gelsin.
Tabi bunları beklerken daha kötüsü olmaz inşallah. (Deprem vs)

Canım yalnız değilsin eşin çocuğun bizler varız inşallah güzel günler gelecek iyi düşünelim iyi olsun burda seni seven okadar çok arkadasinvarki yazmadiginda yokluğun öyle belli oluyor

Menün şahane yine

Tavuklu börek merak ettim hiç yapmadım. Bir de benim eşim takıntılı tavuk aynı gün pişer pişmez yenmeli yoksa zehirler diye düşünüyor.
Ertesi güne yedirmez mesela.

Canim ben de yemem normalde.. ama diyelim tavuk sote yaptım ve kaldı ya da tavuklu bezelye. Onu iyice kaynatıp suyunu süzüp börek sarıyorum. Buzluğa atıyorum. 1 2 hafta içinde yiyorum.. Buzlukta bir şey olmaz gibi geliyor bana.. Gecen sultan kebabı yapmıştım onun artan içi bu mesela.. Sonra onu yumurta ve galetaya buluyorum eskiden kizartırdım şimdi airfriyer atıyorum. Ama dün çocuklarimdan biri hastalandı gece 2 ye kadar acildeydik yapamadım. Bugün de eşim muhlama istedi. Yarın yapıcam mesela.. olmaz ya buzlukta nolcak.. umarım olmaz :))

Canım babacığının mekanı cennet olsun..

Ara lekelenme bende de çok oluyor.. Gecem yine doktora gittim normal dedi.. Ama insanın siniri bozuluyor çok haklısın.. Tüm her anlamda hayati sa sekteye uğruyor

Selam, mutlu pazarlar..

Dün grip olduğu için temizliğe abla gelemedi.. ben de yaptığım için bugün yalandan evi toplayacağım. Hoş salı gelecek abla o yüzden rahatım biraz..

Sonra dün hastalanan çocuğumu ziyarete gideceğim.. Zaten akşama muhlama istedi eşim. Onu nasıl yemeğe uyarlayacağım bilmiyorum en kötü çay demler kahvaltılık çıkarırım..

Sonra akşam da tiyatroya gideceğiz eşimle, pazar planımız böyle.. sizlere de iyi pazarlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…