Valla benim sıkıntım var.Bizde yakın arkadaşımla (işyerinden) yazışırken dün akşam aynı uyarıyı yaptık birbirimize iş yerinin çemberinden çıkamıyoruz diye artık yeter dedim o kadar çok sorun ve durum var ki ben öncede böyle değildim son zamanlarda iyice çoğaldı
Biz niye böyleyiZ acaba?
Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun cümle ölmüşlerimizin
Yeni bi iş uğraş ne olabilir ki?
Gezme planların güzelmiş
Pandemi öncesi haftanın 3.günü aktivitede olan birisi için sosyal hayatım dip
Uyudum ,uyandım ,meyve yedim, geri yatcamKızlar napiyonuz gece nasıl gidiyor
Sıkıntın ne?Valla benim sıkıntım var.
Amin
Eskiden tiyatro filan sık giderdim. Havalar da güzel çıkıp gezmek lazım. Ama enerji de lazım bunun için.
Kalktım bi 10dk egzersiz yaptım yediklerimiz azda olsa iftardan sonea hareketsizlikten bir sığınamıyorum hissi oluyor şimdide gözlerim kapanmak üzere sen ne yapıyorsunKızlar napiyonuz gece nasıl gidiyor
UyuyamadımBende uzandım öyle yutupda geziniyordum iyi geceler sudemcim
İş yeri canım kafam relax değil.Sıkıntın ne?
Vayyy afiyet olsun bende yeşil çayUyuyamadımkahve jelibon keyfi
Yeşil çay içiyorum cnm bende okuyamadım zaman olmuyor geliyom yorgun bitkin dusuyomKalktım bi 10dk egzersiz yaptım yediklerimiz azda olsa iftardan sonea hareketsizlikten bir sığınamıyorum hissi oluyor şimdide gözlerim kapanmak üzere sen ne yapıyorsun
Bu ara kitap falan okuyamıyorum gene kaçtı istek en son iyi okuyorduk sudem ama bende videolara ağırlık verdim bakalım
Kız yarın menüde Neler varBende kitap okusam şimdi iyi olur.
Hazır uykum da yok.
Madalyonun içine başladım.
Lahmacun düşünüyoruz.Kız yarın menüde Neler var
Kuru fasulye pilav salata düşünüyomLahmacun düşünüyoruz.
Kıyma aldık bugün.
Fıstıklı baklava da var bugün aldık.
Artan yemek uğraştırıyor.
Abartmak istemiyorum artık yemekleri.
İftarda hemen kesiliyorum.
Senin görücü meselesi ne oldu?
Sizde menü ne?
Tılsım ın menüsü.Kuru fasulye pilav salata düşünüyom
Görücü yok dedim safura 03 de kalkiyom yumurta haşlicam biber kebap edicem
Yaa çok güzel annemler çok sever bu menüyü tılsım la aynı olcak deseneTılsım ın menüsü.
Bende tost ekmeği var almıştım. Koca paket öylece duruyor. Belki fırında kanepe yaparım.
Sucuklu, beyaz peynirli, yumurtalı filan ortaya karışık bir şeyler olabilir.
Yemek yemeyi severim ama muhabbet edecek keyifle güle güle dostla arkadaşla yemeyi daha çok severim.Yaa çok güzel annemler çok sever bu menüyü tılsım la aynı olcak desene
Sahur menün çok güzel miş çok
Hamaratsın sudemcim
Canım yalnız değilsin eşin çocuğun bizler varız inşallah güzel günler gelecek iyi düşünelim iyi olsun burda seni seven okadar çok arkadasinvarki yazmadiginda yokluğun öyle belli oluyorYemek yemeyi severim ama muhabbet edecek keyifle güle güle dostla arkadaşla yemeyi daha çok severim.
Çok yalnızım ya.
Hayırlısı artık ne diyim.
Güzel günler gelsin.
Özlediğimiz günler gelsin.
Tabi bunları beklerken daha kötüsü olmaz inşallah. (Deprem vs)
Menün şahane yine
Tavuklu börek merak ettim hiç yapmadım. Bir de benim eşim takıntılı tavuk aynı gün pişer pişmez yenmeli yoksa zehirler diye düşünüyor.
Ertesi güne yedirmez mesela.
Canım babacığının mekanı cennet olsun..Selam canlar
El açması kıymalı mantı yaptım.
Özlemişim fena değildi.
Sarmam istediğim gibi olmadı. Buzluktan çıktığı için mi ne buzluk tadı oluyor sanki.
Çorbayı bitirdik şükür.
Reglim bitti diye oruca başladım. Ama iyice saçmaladı. Ara lekeler normalde olmazdı bahardan mı ne o da beni sinir etti.
Babamın ölüm yıl dönümü bugün .
22 sene olmuş.
Nerden nereye.
Zaman çok çok hızlı sahiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?